Şimdi Ara

iPhone alıcam ama pasaport konusu beni düşündürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan iPhone 4'üm var bu aralar arkadaşım singapura gidecek. Oradan iPhone 5 almak istiyorum ama pasaporta kayıt konusu beni düşündürüyor. Eskiden parasıyla sürekli kayıt yapılan bir çok konu vardı forumda fakat şimdi tamamı geçici kayıtla dolu forumun. Gerçekten parasını verip sürekli kayıt yapabileceğim bir konu bulamadım forumda. Yurtdışından telefon alan arkadaşlar pasaport olayını nasıl hallettiniz paylaşırsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ladresfb

Arkadaşlar şuan iPhone 4'üm var bu aralar arkadaşım singapura gidecek. Oradan iPhone 5 almak istiyorum ama pasaporta kayıt konusu beni düşündürüyor. Eskiden parasıyla sürekli kayıt yapılan bir çok konu vardı forumda fakat şimdi tamamı geçici kayıtla dolu forumun. Gerçekten parasını verip sürekli kayıt yapabileceğim bir konu bulamadım forumda. Yurtdışından telefon alan arkadaşlar pasaport olayını nasıl hallettiniz paylaşırsanız çok sevinirim

sırf şu ciğeri beş para etmeyen esnaf kılıklı adamlara para vermemek için gidip Türkiye garantili cihaz alıyorum arkadaş bence bekle buradan al sonra sinirin bozuluyor karaktersizlerle uğraşmaktan .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.