Arkadaşlar ben kasımın 18'inde avea'dan taahütlü 16 gb siyah iphone 4(250sms-250dk her yöne-4gb internet) almayı düşünüyorum.30 kasımdada bildiğiniz gibi iphone kampanyaları sona eriyor.Çoğu kişi bekle biraz daha ucuza al ve ya kampanya uzatılaak diyor ama ben 3gs'in bile 1000 tl'den satıldığını gördüğümde aslında ip4'ün fiyatının aslında o kadarda düşeceğine inanmıyorum.Sizler ne diyorsunuz ? Yeni ve daha ucuz bir ip4 kampanyası ve ya 4s kampanyası şu aylarda gelirmi ? ya da 24 ay taahütle almak sizce doğru bişeymi ? fikirlerinizi bekliyorum.
bi süre bekle bende almayı düşünüorum 4 lerin fiyatları düşcek 4s zaten almam Tr den
bende beklicem cihaz 2,400 den 1899 a düştü hızlı al ve teknosada
dediğin gibi 3gs'ler bile 1000liradan satılıyor 4lerde ben öyle aman aman bi düşüş olacağını düşünmüyorum ama bekleyip beklememe kararsızlığını ben de yaşıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: joé black
dediğin gibi 3gs'ler bile 1000liradan satılıyor 4lerde ben öyle aman aman bi düşüş olacağını düşünmüyorum ama bekleyip beklememe kararsızlığını ben de yaşıyorum
100 kaat düşse kar yazar bize zaten pahalı ne koparsak kar mantığıyla bakcan
quote:
Orijinalden alıntı: joé black