Şimdi Ara

iPhone'a çift sim kart ve daha fazla pil ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayır, Çinli bir taklitten bahsetmiyoruz! Haberin konusu bildiğiniz iPhone 4 ve 4S'den başkası değil
     iPhone'a çift sim kart ve daha fazla pil ömrü

iPhone kullananların belki de yakındıkları konuların başında şarjının uzun süre gitmemesi geliyor. Hem bu sorunu çözmek hem de birden fazla sim kart kullanmak isteyenler için bir çözüm geliyor: Vooma Peel PG920!

Çözüm tahmin edeceğiniz üzere Jailbreak yapılmış cihazlar için geçerli olacak. Cihaza takılacak ek bir ünite ile hem çift sim kart kullanımı mümkün olacak hem de gerektiği sürece iPhone'unuzu şarj edebilecek destek ünitesi sahibi olacaksınız. Geçerli olduğu telefonlar iPhone 4 ve iPhone 4S.

Diğer bir çok benzer çözüm çeşitli sınırlandırmalar getirir. Örneğin aynı anda sadece tek sim kart kullanımına izin verirken bu sınırlama Vooma Peel PG920 ile ortadan kalkıyor.

Henüz tam olarak bitmemiş geliştirme sürecine rağmen ürünün popüler olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Kaynak ve Resimler İçin Tıklayın

Bunun Çıkmasını Özlem ile Bekliyicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A922C67E -- 20 Kasım 2011; 16:12:38 >

•  iPhone'a çift sim kart ve daha fazla pil ömrü
  • iPod daki peel tarzı bir şey sanırım
  • Tek kelime ile rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

Tek kelime ile rezalet

Neden rezalet?
    bence cok slk gorusme yapan kisiler icin ideal sarj konusundada 2 kati daha iyi performans saglar
  • Kimse bkmadimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

quote:

Tek kelime ile rezalet

Neden rezalet?
    bence cok slk gorusme yapan kisiler icin ideal sarj konusundada 2 kati daha iyi performans saglar

Çünkü Iphone bu şekilde kullanılacak bi telefon değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 22 Kasım 2011; 13:59:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tek kelime ile rezalet

Neden rezalet?

Ama cogu kisi bataryadan sikayet ediyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tek kelime ile rezalet

Neden rezalet?

Şikayet edenler şarjı azalınca prize taksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tek kelime ile rezalet

Neden rezalet?

Şikayet edenler şarjı azalınca prize taksın.

iPhone için ekstra piller varken bencede gerek yok.
    Pili şarj ediyorsunuz iphone un pili biterken girişten pili takıyorsunuz ve şarj ediyor : )

• ipod peel türkiyede çalışmıyormuş demi ? bu konuyu hortlatasım geldi.bütün forumu okudum ama kesin birşey bulamadım.eğer peel çalışırsa şu an alıcam
  • kullanımda 10 saat beklemede 18 saatde 0lanıyor bataryam bana fazlasıyla yetiyor batarya yetmiyor diyenler napıyoki gün içinde ben sabah 8den 5e kadar 3g açık geziyorum ayrıca oyunda oynuyorumm batarya sorunu alanlar 100 liraya bataryalarını değiştirsin bence fazlasıyla yetiyor bence ayrıca dealextreme **** gibi sitelerde 10 liradan 50 liraya kadar harici bataryalar varki 50 liralık olan 10.000 mah ve bir iphone pili 1500 mah en az 5 kere tekrar sarj ederki bunu almakta kampcı dışında saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

kullanımda 10 saat beklemede 18 saatde 0lanıyor bataryam bana fazlasıyla yetiyor batarya yetmiyor diyenler napıyoki gün içinde ben sabah 8den 5e kadar 3g açık geziyorum ayrıca oyunda oynuyorumm batarya sorunu alanlar 100 liraya bataryalarını değiştirsin bence fazlasıyla yetiyor bence ayrıca dealextreme **** gibi sitelerde 10 liradan 50 liraya kadar harici bataryalar varki 50 liralık olan 10.000 mah ve bir iphone pili 1500 mah en az 5 kere tekrar sarj ederki bunu almakta kampcı dışında saçma olur.

100 tl mi batarya kaclik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gereksiz doğrusu

iphone yerine takoz kullanmak isteyenler alabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

kullanımda 10 saat beklemede 18 saatde 0lanıyor bataryam bana fazlasıyla yetiyor batarya yetmiyor diyenler napıyoki gün içinde ben sabah 8den 5e kadar 3g açık geziyorum ayrıca oyunda oynuyorumm batarya sorunu alanlar 100 liraya bataryalarını değiştirsin bence fazlasıyla yetiyor bence ayrıca dealextreme **** gibi sitelerde 10 liradan 50 liraya kadar harici bataryalar varki 50 liralık olan 10.000 mah ve bir iphone pili 1500 mah en az 5 kere tekrar sarj ederki bunu almakta kampcı dışında saçma olur.

100 tl mi batarya kaclik

doğubankta 100 liraya değiştirtmiştim iphone 3gs bataryasını

• İphone üzerinden para kazanmak için ne yapacaklarını şaşırdılar.
    İyi ozaman Yanımızda Akü taşıyalım. Şarj süresi kökten çözülsün.

iphonemu bu tip saçma sapan ucubeler ile rezil edeceğime 1 gün giden şarj ile kullanırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

İphone üzerinden para kazanmak için ne yapacaklarını şaşırdılar.

iphonemu bu tip saçma sapan ucubeler ile rezil edeceğime 1 gün giden şarj ile kullanırım daha iyi.

Doğru Diyorsunuz Fakat Bazı İşte Çalışan Arkadaşlar var sarj konusuundan şikayetçiler onlar içi ideal olabilir
  • 3 Kat Daha Fazla sarj Sunacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

İphone üzerinden para kazanmak için ne yapacaklarını şaşırdılar.

bencede haklısınız şarjın 5 gün gitmesini isteyen iphonenu satıp nokia 3310 alsın hem 2455 lira kar eder

• telefon margarin kabına dönmüş haberleri yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.