Şimdi Ara

iPhone 8 plus—-> Huawei P20 Pro ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki abd çıkışlı 8 plus 64 gb cihazı verip üstüne çok az farkla huawei p20 Pro almaya değer mi? Cihazı inceledim, çok güzel geldi ama sonradan pişman olur muyum bilemedim 😕

iOS-android farketmiyor benim için. 2 gün içinde birinden diğerine alışabiliyorum. Telefonu genelde sosyal medya, mail, fotoğraf ve iletişim için kullanıyorum. Şu andaki telefonumun şarjı yoğun kullanımla 1 gün gidiyor.

İki telefon arasında kararsız kalsanız siz ne yapardınız?

Teşekkürler şimdiden 🖐🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• P20 Pro fotoğraf kalitesi olarak çok başka bir yerde.

Tek kıyas olarak Note9 kabul edilebilir şu an.

Şarj konusunda daha iyidir, önemli olan çentik olayı ilk başta göze güzel gözükür fakat daha sonra itici gelebilir.

Tavsiyem root,özgürlük ve iOS un iticiliğinden dolayı P20 Pro olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Root olayına girmeyi pek düşünmüyorum aslında. O kadar profesyonel işlemler yapmayı pek istemiyorum. Bahsettiğiniz artılar benim de aklımı çeliyor aslında 🤔

Çentik olayına fazla takılmıyorum ama insanın içinde hep bi acaba pişman olur muyum sorusu asılı kalıyor 😕

• 8 plus tasarımını seviyorsan ve kısıtlamaları seni sıkmıyorsa, korsan oyun falan yüklemeyeceksen iphone kullanmaya devam et. P20 pro güzel telefon olsada videodaki başarısızlığı ve eskiyen kirin 970 düşünüldüğünde 8 plus daha mantıklı.

• öncelikle yorum için teşekkürler. video kalitesi çok mu kötü ? aksine kamerası gayet performanslı diye aklımı çeliyordu.

Kirin işlemci iphone'a göre yavaş mı kalır sizce?

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Video konusunda başarısız ama fotoğraf konusunda çok iyi. Kirin 970 ten ötürü zaten video konusunda kötü. Kirin 970 günlük olarak her şeye yeter. Her oyunu oynar her şeyi yaparsın ama apple ın hala tek çekirdek performansını geçebilen yok. P20 proda batarya olarak gayet iyi. Yani demem o ki 2 telefonunda avantaj dezavantajları vae hangisi ağır basıyorsa tercihini ondan yana kullan.

• çok teşekkürler yardım için ;)

yarın biraz daha huawei'yi inceleyip ona göre karar vereyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ REDMİ NOTE 5 PRO 6/64
    7 yıl önce açıldı
    Redmi Note 12 Pro 5G sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem İPhone verip hemde üstüne para vermek akıl karı değil .

P20 Pro bir zaman sonra fiyatı düşer takasta değer kaybeder ama 8 Plus zor düşer .

• 8 plus verip P20 Pro aldım yaklaşık 1 ay oluyor. Zerre pişmanlık yaşamıyorum. Herkese de öneriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Vereceğim miktar çok olmayacak. Bi de değer düşmez iPhone’da diyoruz ama ikinci elde isterse fiyatı 5.000₺ olsun, alan olmadıktan sonra değerinin yüksek olmasının bi önemi olmayacak.

• Eski cihazda olup da huawei’de aradığınız özellikler var mı?

Avantaj/dezavantaj konusunda Ne diyebilirsiniz?

Benimle birebir aynı değişimi yaptığınız için görüşünüzü çok merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yalan söyleyim aradığım tek özellik 3D Touch. Özellikle klavye kısmına basıp imleç gibi kullandığımda çok işime yarıyor Aktif olarak kullanan birisiydim ama şu an bir tek o eksikliği var cihazın.
    Bunun dışında ön kamera 8 Plus'ın biraz gerisinde.

Onun dışında stabilliği, kamerası, geri kalan her şeyiyle bence harika bir telefon. Bataryası bence bir iki tık daha iyi.

Yine şu özelliği nasıl diye merak ettiğiniz konular varsa yardımcı olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Vereceğim miktar çok olmayacak. Bi de değer düşmez iPhone’da diyoruz ama ikinci elde isterse fiyatı 5.000₺ olsun, alan olmadıktan sonra değerinin yüksek olmasının bi önemi olmayacak.
    Merhaba ,

Karar sizin fikir benimdir .

Üstüne para verip takas etmek mantıklı değil demek istedim .

P20 Pro canavar gibi cihaz bir ara bende 7 Plustan geçmeyi düşündüm lakin İPhone streo hoparlör olması benim için önemli .

Mesela Sony cihazlarda da streo hoparlör var ama ses çıkmıyor streo il alakası yok açıkcası htc harici ses konusunun hiç bir cihazda iyi olacağını düşünmüyorum.

Başa baş takas yapabilirsiniz fakat hem İPhone verip hemde üstüne para vermek akıl karı değil maalesef .

• 3D Touch çok nadir kullandığım bi özellik olduğu için en azından arayacağım fonksiyonlardan olmaz sanırım 🙂

Ön kamera konusundaki görüşünüz şaşırttı açıkçası. Kamera kalitesi (ön-arka her ikisi de) başarılıdır diye düşünüyordum.

Merak ettiğim birkaç konu var aslında;

- iPhone 8 plus aktif kullanımda gece %10’la şarja takıyorum. P20’de durum nasıl acaba?

- uygulamalarda herhangi bir sorun yaşanıyor mu? Ya da android işletim Sistemi kaynaklı bir sıkıntı yaşadınız mı?

- 8 plus’tan geçerken kafa kafaya mı değişim yaptınız?

Vaktinizi alıyorum, çok teşekkürler tekrar.

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi anladım, sorun yok ☺️ Fiyatlar aşırı yükseldiği için ikinci elin yükselmesi de bişey ifade etmiyor aslında demek istedim ben de. Çünkü yüksek fiyatlardan cihaz almaya korkuyor artık herkes.

Kullandığım cihaz abd çıkışlı olduğu için pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum. Bir sıkıntı olduğunda bi daha bu bütçelerde cihaz almak çok kolay olmayacaktır Benim için. O yüzden Türkiye garantili bi cihaz almak daha mantıklı geliyor. En kötü huawei’yi aldıktan sonra satmak istersem 4000’e bile versem gidip ikinci el yine 8 plus ama Türkiye garantili bulurum diye düşünüyorum. 🙄 ben bu cihazı elden çıkarırken biraz yüksek fiyattan verme şansım olduğu için böyle bi değişim düşüncesi de fena gelmedi aslında 😉

• Eger fotograf kalitesi senin icin birinci oncelik ise p20 pro.ayriyetten hizli sarj adaptörü var.8 plus da o yok.hizli sarj adaptörü almak istersen 300-400 tl ye ayrica para verip alman lazim.belki de artmıştır doviz kurundan dolayi ancak performans olsun , islemci olsun , video cekimi olsun 8 plus daha üstün.ben kendime alacak olsam oncelikle huawei mate 20 proyu beklerdim yakinda tanitilacak.kirin 980 islemcili olacak.yeni iphonelar da bu ay tanitilacak zaten.bu cihazlari gorup ona gore karar verirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

Eger fotograf kalitesi senin icin birinci oncelik ise p20 pro.ayriyetten hizli sarj adaptörü var.8 plus da o yok.hizli sarj adaptörü almak istersen 300-400 tl ye ayrica para verip alman lazim.belki de artmıştır doviz kurundan dolayi ancak performans olsun , islemci olsun , video cekimi olsun 8 plus daha üstün.ben kendime alacak olsam oncelikle huawei mate 20 proyu beklerdim yakinda tanitilacak.kirin 980 islemcili olacak.yeni iphonelar da bu ay tanitilacak zaten.bu cihazlari gorup ona gore karar verirdim
    Mate 20’yi beklemek de mantıklı bi seçenek aslında. Tavsiye için çok teşekkürler dostum.

Performans, işlemci olarak nedense Huawei daha üstündür diye düşünüyordum, şaşırdım aslında siz böyle diyince.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Mate 20’yi beklemek de mantıklı bi seçenek aslında. Tavsiye için çok teşekkürler dostum.

Performans, işlemci olarak nedense Huawei daha üstündür diye düşünüyordum, şaşırdım aslında siz böyle diyince.

Alıntıları Göster
    P20 pro nun islemci de guclu zaten ancak iphone nun a11 bionic islemcisi fark yaratiyor.testlere bakabilirsin.ben 6 sene iphone kullandim simdi snapdragon 845 li telefon kullaniyorum.iphonedaki stabilite cok farkli.ama diger tarafinda ustunlukleri var tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

P20 pro nun islemci de guclu zaten ancak iphone nun a11 bionic islemcisi fark yaratiyor.testlere bakabilirsin.ben 6 sene iphone kullandim simdi snapdragon 845 li telefon kullaniyorum.iphonedaki stabilite cok farkli.ama diger tarafinda ustunlukleri var tabi.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler değerli yorumların için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.