Şimdi Ara

İphone 8 plus alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2,5 senedir iphone se kullanıyorum artık cidden küçük geliyor gerçi klavyeye falan alıştım ama ekran küçük gelmeye başladı efsane cuma dan faydalanarak almak istiyorum.

Android hiç önermeyin sütten ağzım yandı yoğurdu üfleye üfleye yiyorum artık iphone se den önce lg g2 vardı bende ilk cıktığı hafta 1600 tlye almıştım ısınma problemi vardı 1 sene sonra donmalar kasmalar fiyatıda düşüyor hemen 2 ayda kaç para düştü ilk çıkınca alanlar salak mı ?

İphone istiyorum ama pek bi bilgim yok neden İphone 8 plus alınır veya neden alınmaz Space gray ( uzay grisi) rengini düşünüyorum.

Zamanını ayırıp akıl veren yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi ki harika bir cihaz iphone x işlemci ve aynı özellikler hemen hemen batarya süresi filan üzmez ekran boyutu gayet iyi 4 sene daha güncelleme alır ve gayette şık cihaz ben öneririm iphone tarafındaki en alınası cihaz çünkü 7plus bile hemen hemen o fiyat ama elini çabuk tut çok kişi o cihazı almak ister

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Valla bende beğendim çok büyük yalnız başlarda klavyede yazarken çok işkence çekicem gibi ama alışırım Cuma yı bekliyorum inşallah güzel bi’ indirim olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xDuMaNx kullanıcısına yanıt
    Orda hani olur ya alamazsan amazondan bakın orada kampanyalı fiyat var ama hepsiburada güzel bir indirim yapabilir.Yani birde alternatifsiz bir cihaz 8alsan bataryası üzer 7plus ve x fiyatını haketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 22 Kasım 2018; 1:25:56 >
  • 8 plus yerine ekran kasa oranı güncellk vs açısından iphone x daha mantıklı bence. ama bundan yıllar önce çıkmış lg nin spesifik bi cihazı yüzünden android e soğuma bence. android derya deniz kocaman bi okyanus. ayrıca üzerşnden yıllar geçti artık o rehberde kasıyor muhabetleri vs kalmadı aradaki farkı fazlaca kapattı android cephesi. apple a verecğinin yarısına eşit özellikte android alabilirsin.
    X sevmiyorum yılların alışkanlığı insan o home tuşunu arıyor sanırım 8 plus alıcam android te alınabilir aslında ama kaygılarım var.

Ne gibi kaygınız var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Güncelleme desteği olur mu olmaz mı benim aldığım g2 ye 2 sene sonra son çıkan güncellemeyi atamıyorduk desteklemiyordu
    İphone gibi koruyucu bir yapısı yok her türlü virüs bulaşabilir uzun ömürlü değil ve telefonu değiştirmek istediğinde yüksek model almak için falan fiyatı acayip düşüyor sıfırıyla ikinci elin arasında çok fark var tabi iosa göre daha özgür ama iphone daha pratik.

Edit: Ve stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 22 Kasım 2018; 1:49:31 >
    Hocam sen zaten ios'u sevmişsin hatta alışmışsın yapamayan adam "bu ne ya her şey yasak" filan der.

Ama sizin bir şikayet yoksa dandik ekran kasa oranı muhabbetinden başka iphone 8 plus almamak için sebep yok ve bu cihazdaki işlemci oyun ve gündelik kullanımda kesinlikle rakipsiz yani tabi daha iyisi yenisi denir ya bu cihazdaki tek çekirdek skorunu android yakalayamıyor ki bu en önemli şey varsın samsung gece biraz daha aydınlık çeksin iphone zaten bu cihazla gözün gördüğü rengi ve detayı çekiyor stabilite konusunu android 100/95 çözdü ama ikinci el fiyatı veya güncelleme dersen malesef o konularda daha ekmek yemeleri lazım ve ayrıca güvenlik bence sıkıntı bu tarz şeyler ise iphone alın. Ben esasen neden iphone8 plus almaktan çekiniyorsunuz diye sordumda yanlış gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 22 Kasım 2018; 1:59:59 >

Aynen alıştım iosa benim çekincem o fiyata değermi hepsiburadada şuan 5.539 tl bakalım yarın nasıl bi indirim olucak televizyonlara reklam vermişler “Telefon almak isteyen efsane cumayı beklesin” diye.

Emekli bir babanın oğluyum yaş 22 çalışmıyorum bazı sağlık sebepleri yüzünden gece calışmam yasak/sakıncalı tek vardiya işte yok lbabamın desteğiyle alıcam telefonu eğer ikna edebilirsem tabi yani babama çok yüklenmek istemiyorum 500 tl gibi bi indirim olursa alırım 4.999 gibi yada 5.099 falan olursa alırım çok mu iyimserim acaba ?

Bi’de bu elimde ki iphone se yi kaça okuturum telefonculara sordum 900 falan dediler bana az geldi hiç bi arızası yok fatura kutu fiş duruyor şarj aleti kulaklık orjinal letgoya falan koymayı düşünüyorum ne kadar eder acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 22 Kasım 2018; 2:10:7 >
    Düşer o için rahat olsun umarım dahada düşer işsiz kalmamak için şok filanda var alıyorlar o tarz işlerde olsa gidip çalışın parasızlık çok zor bende aynı durumdayım buraya girip kafayı yemiş bir şekilde millete sarıyorum olmadı sanayide meslek bakın gazaltı kaynakçı filan gibi iphone se sahibinden ve letgo ilanlarında bakın pek fazla etmez ama telefoncu 950 dediyse o cihaza en kötü 1250 der sallarım ama bir siz bakın. Bu arada geçmiş olsun sağlık sorununuz nedir? Bende de guatr var.

Geçmiş olsun benim sağlık problemim psikolojik ekt tedavisi gördüm bir çok kez doktorum gece vardiyası yasak diyor uykuyu alabilmek için gece olmaz diyor öyle tek vardiya da yok burlarda fabrikalar hep 3. Vardiya garsonluk tecrübemde yok açıkçası biraz sakarımda bana göre değil ama bu hayat böyle geçmez elbet çalışmam lazım gece vardiyası falan uydurcaz bir şekilde.

Bu arada benim abimde de guatır var ameliyat olmuştu şuan her gün sabahları aç karnına hap içiyor ömür boyuda kullanıcak her ay kontrole gidiyor hapın dozu için biliyorum yani çok zor allah yardımcınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 22 Kasım 2018; 2:31:42 >
  • Hocam ben de şuan kullanmaktayım 8plus her işinizi rahatlıkla yapabiliyor cihaz alınmasında bir sıkıntı yok ta biz 4.500 gibi bir rakama almıştık zamlar gelmeden önce. Açıkçası tam hakkını da veremiyorum çünkü belli bir zamandan sonra oyunlar sıkıyor vs vs çok performansa gerek kalmıyor ayrıca batarya vs iyi benim günümü rahatlıkla çıkarıyor oyunlara fazla yüklenmediğim sürece. Kamera vs de iyi ama bu paralarların hakkı bu mu tartışılır ki bence değil. Hani abartılacak bir cihaz değil kısaca bunu söylemek istiyorum. Son olarak se de bir sorun yoksa sakın satmayın hocam maddiyat olarak sıkıntınız yoksa. Verin babaya anneye vs yada boşta dursun olur ya telefon bozulur birinizin hemen elinizin altında olmuş olur. Dışardan alsan en dandik android e bile 1k vermen lazım. Kısaca 0 gm8 go mu se mi düşün maddi sıkıntı yoksa satma 👍

• Normalde 6s plus kullanıyordum buna geçtim de tekrar bırakadabilirim durumlara göre😂 ama 6s plus a göre ses sistemi vs baya iyi özellikle film vs izlerken çok iyi oluyor ahizeden vs de vermesi ekran kalitesi vs.

Hocam bu habın fiyatı ne kadar? Guatr bünye,uyku,psikoloji,vücut her yönden vuruyor eritiyor resmen sen dediğim gibi market yada sanayide bir iş ustası ol yada garson zaten olma tib'i iyi olmayan bir yerde resmen buraya yazmıyayım şeylik* biraz sbarroda çalıştım çoluk çocuğun hareketleri insanı bunaltıyor mutfağa gir bir şekil yada meslek sahibi ol kuaför gündüz depoculuk gibi demek istediğim dandik bir işe gir vücut çalışsın mental ağırlık olmasın hani derler ya üstüme öküz oturmuş gibi o duruma düşme tavsiyem kötü yerde çalış ama gözün açık olsun iyi bir şeyler ara ^^ dediğimi yap yapyığımı yapma

Üstteki arkadaşa katılıyorum se işlemcisi kasası(evladiyelik^^) tam kenarda dursun telefonu batarya değişikliği ile süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 22 Kasım 2018; 2:49:15 >

• 54oguz75 kullanıcısına yanıt
    Valla bende satma taraftarı değilim ama anne baba eski toprak tuşlu telefon kullanıyor ikisi de abimde de iphone 7 var zaten.

Dediğim gibi hocam maddiyat sıkıntı yoksa koy dursun lazım olur elbet. Alırsın garantiye göndermen gereken bir durum olur vs arayış içinde olmazsın.

• iphone se gayet iyi yerinde olsam bir sorunu yoksa değiştermem. bide merak ettiğim ilk aldığında küçük değildide 2.5 sene sonra nasıl küçük geldi
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Ya o işin aslında bi bahane bulma kısmı 😄

Şöyle söyleyim ben 6s alcaktım aslında ama baktım 6s özelliklerinde 5s 6s de bayağı pahalı olunca mantıken bunu aldım.

Aslında hiç bir düzgün bahanem yok haklısınız bu bana yetiyor ama insanoğlu işte hep daha iyisini ister.

Şöyle düşünüyorum 8 plus alırsam hem telefondan film falan izlerim bunda hiç izlemedim çok küçük ekran takdir edersiniz ki.

Bide şöyle düşünüyorum şimdi değiştirmesem 1 sene sonra illa değiştiricem hiç yapmadığı bişey yapmaya başladı telefon geçenlerde şarj 7 yken kapandı bugünde kahvede çay içerken 10 iken kendiliğinden kapandı bu da biraz beni yeni telefon almaya itti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 22 Kasım 2018; 3:55:28 >
  • android eskisi gibi değil artık çok iyi telefonlar var ios sistem iphone marka takıntın yoksa. xiaomi note 6 pro ve xiaomi mi 8 bu telefonlar aklında olsun soğuk bakma bence alıpta memnun kalmayan yok denecek kadar azdır. iphone alacaksan 6-7-8 herhangibir biri olabilir hafızası dışında farklarını kullanırken hissetmezsin bile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.