Şimdi Ara

iphone 7plus , 7'den daha fazla güncelleme alacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yurtdışından gelecek olan arkadasıma iphone 7 plus veya iphone 7 aldırmayı düşünüyorum. 7plus ilk başta daha mantıklı gibi gözüküyor ama malesef o kadar büyük bir telefon istemiyorum, sormak istediğim şey, 7plus yerine 7 aldıgımda ne kaybetmiş oluyorum?

en önemsediğim kayıp batarya performansı. 7'nin pili ilk 1 yıl rahat yeter, 1yıldan sonra biraz performans düşmeye başladıgında 130 tl verip batarya yeniletme yaparım diye düşündüm.

kamera konusunda da net bi kaybım olacak ama çok foto çeken bi insan olmadıgım için onu da gözardı ediyorum. su an için en onemli konu iki modeli de 2.5 3 yıl kadar kullanabilecek miyim sorusu. konu uzun süre yeni telefon almamak ise, 7'nin 7 plusdan bi eksiği var mıdır? mesela 7plus , 7 den daha fazla güncelleme alacak mıdır?

• İki cihazında güncellemesi aynanda kesilir. Hatta plusın ekranı 1080p olduğu için 7 den daha performanssız çalışır günümüz test sonuçlarındada böyle zaten 7 daha performaslı bir cihaz şuanda fark hissedilmiyor tabi ama 1-2 yıl sonra hissedilir. İphoneların ömrü 3 yıldır 4. yıl zaten güncellemeyle perte çıkıyor. 7 nin 1,5 yıllık ömrü dolduğuna göre 2 yıl daha rahatça kullanılabilir. Güncelleme yapmamakda araba alıp hiç binmemek gibi birşey mahrum kalıyorsun birçok şeyden.Plus yerine 7 almanın bir sakıncasını göremiyorum ama bana göre plus daha keyifli bir telefon büyük ekran daha başarılı taşıması tabi sıkıntılı bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İki cihazında güncellemesi aynanda kesilir. Hatta plusın ekranı 1080p olduğu için 7 den daha performanssız çalışır günümüz test sonuçlarındada böyle zaten 7 daha performaslı bir cihaz şuanda fark hissedilmiyor tabi ama 1-2 yıl sonra hissedilir. İphoneların ömrü 3 yıldır 4. yıl zaten güncellemeyle perte çıkıyor. 7 nin 1,5 yıllık ömrü dolduğuna göre 2 yıl daha rahatça kullanılabilir. Güncelleme yapmamakda araba alıp hiç binmemek gibi birşey mahrum kalıyorsun birçok şeyden.Plus yerine 7 almanın bir sakıncasını göremiyorum ama bana göre plus daha keyifli bir telefon büyük ekran daha başarılı taşıması tabi sıkıntılı bilemedim.

7 ile 7plus aynı zamanlarda tanıtıldı değil mi? yoksa aralarında fark var mı ömür açısından?

• Peter Hammill kullanıcısına yanıt
    Aynı gün çıktılar ama ikisindede aynı işlemci var birinde 720p diğerinde 1080p ekran çalışıyor haliyle aynı performansı vermiyor.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Peki 7 plusta 1080p ekran varsa neden bencmark skorlarında 720p ekranlı 7 den fazla puan alıyor? Kusura bakma biraz saçmalamışsın en önemli faktör ram bu da 7 plusun 7 den daha fazla ömürlü olduğunu göteriyor

Konu sahibine gelecek olursak kesinlikle 7 plus al ekran daha iyi ve 3gb ram var plusta ve daha uzun götürür

• Zamanında 6plus kullanıyordum büyük ekran oldugu icin video izlemesi ve yazı yazması çok zevkliydi ayrıca batarya da daha iyi gidiyordu ama cebimde beni çok rahatsız ediyordu büyük olduğu için sonra bi çekilişten normal 6s kazandım çok rahat ettim açıkçası ama bataryası yoğun kullanımlarda bi günü çıkaramayabiliyor batarya ve portre modu çok önemli değilse 7 alın derim.
  • 7 Plus al geç karşıya bir yıl kullanıp sora 130 tl ye pil değiştirme işine gelirsek işte onu yapamazsın. 130 tl lik pil fiyatı 31 aralık 2018 e kadar geçerli. Yani 1 sene sora apple yine geçirmeli tarife uygulayacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedManetics

Peki 7 plusta 1080p ekran varsa neden bencmark skorlarında 720p ekranlı 7 den fazla puan alıyor? Kusura bakma biraz saçmalamışsın en önemli faktör ram bu da 7 plusun 7 den daha fazla ömürlü olduğunu göteriyor

Konu sahibine gelecek olursak kesinlikle 7 plus al ekran daha iyi ve 3gb ram var plusta ve daha uzun götürür

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    -Peki 7 plusta 1080p ekran varsa neden bencmark skorlarında 720p ekranlı 7 den fazla puan alıyor?
    -Bunu kim söyledi, ayrıca benchmark sonuçları öyle olsa bile benchmark sonuçlarına güvenmeyin

-Kusura bakma biraz saçmalamışsın en önemli faktör ram bu da 7 plusun 7 den daha fazla ömürlü olduğunu göteriyor
    -En önemli faktörün ram olduğunu olduğunu kim söyledi. Tabiiki de öyle bir şey yok.

-Kusura bakma biraz saçmalamışsın
    -Saçmalamışsın dediğin kişi bütün hepimize apple ürünler konusunda yardımcı olan biridir. Daha hangi cihazın ne kadar ömrü olduğunu bilmeyen birinin "cedric..." kullanıcısına laf söylemek haddi değil.

-Sizin mantığınızla 7 Plus ve 8 plus aynı ram miktarına sahip olduğu için aynı zamanda ömürleri yitirmesi gerekir. Ama öyle olmaz burada tek önemli faktör ram değildir. 7 ve 7 Plus aynı zamanda ömürlerini yitirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 30 Ocak 2018; 8:58:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedManetics

Muazzam bir fark. Yarın gidip 7+ satıp 7 alıyorum

• Şuanda 6 ile 6 plusın arasındaki farkı görsen böyle cahil cahil konuşmazdın. Ömründe ilk kez iphone görenler yorum yapmasın bundan sonra.

• quote:

Şuanda 6 ile 6 plusın arasındaki farkı görsen böyle cahil cahil konuşmazdın. Ömründe ilk kez iphone görenler yorum yapmasın bundan sonra.

2007'dan beri iphone kullanıyorum. Orijinal İphone'dan beri.. ;)

İlk iphone'u 3g sananlar gelmiş âşık atıyor bizimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 30 Ocak 2018; 9:35:7 >
  • Töbe töbee önümüzdeki bikaç yıl içinde 7+ nın 7 den daha hantal çalıştığını görünce otur ye bu mesajını. İlk iphonu bende kullandım 2008 de sana özel üretilmedi. Zamanında 5s 64 bit işlemciyle çıktığı için 10 yıl kullanabileceğini sananlar gibisin onlarda zamanla aldılar cevabını.

• quote:

Töbe töbee önümüzdeki bikaç yıl içinde 7+ nın 7 den daha hantal çalıştığını görünce otur ye bu mesajını. İlk iphonu bende kullandım 2008 de sana özel üretilmedi. Zamanında 5s 64 bit işlemciyle çıktığı için 10 yıl kullanabileceğini sananlar gibisin onlarda zamanla aldılar cevabını.

Tamam cedric. Chen ile oyun oyna hadi meşgul etme abileri.
  • yorumlar için teşekkürler. kamera çok önemsemiyorum, batarya da aldıgım yorumlara göre iphone 7'de de 1 günü rahat çıkarıyormuş. bu durumda içim rahat bi şekilde 7 alabilirim.
  • Plus sakın alma telefon değil takoz tasırsın cebınde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Plus sakın alma telefon değil takoz tasırsın cebınde.

özellikleri gayet güzel ama boyutu yuzunden ben de öyle düşünüyorum, siz hangi modeli kullanıyorsunuz?
  • Peter Hammill kullanıcısına yanıt
    iphone 8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Tamam ikisi aynı zamanda ömrünü tamamlar diyelim ama İlerde iosa gelicek özelliklerle ram farkını ortaya koyacak buda 7 de ram miktarından dolayı takılmaları beraberinde getirecek

2.cisi cihazların ömürünün ne kadar oluğunu bilmeyen biri demişsiniz sanırım siz baya bir bilgili olmalısınız burda harcanmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 30 Ocak 2018; 15:11:4 >
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    Baya bilgili olmakta ilgili bir durum değil bu. Bir kaç nesil iphone kullanarak iphoneların ömrünü takip eden, yani donanımhaber'deki hemen hemen her iphone kullanan gibi iphoneların ömrünün 3-4 yıl olduğunu biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.