Şimdi Ara

iPhone 7 Ucuzlamayacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 8 ve X'in tanıtımından sonra iPhone 7 ucuzlayacak denildi ama hala bir gelişme yok. iPhone 8 almayı düşünüyordum ama 4000 liranın üstünde bir fiyatla ülkeye girecek gibi gözüküyor. Yurt dışı falan demeyin imkan olsa gider alırım ya da birinden getiririm ama yok. Pasaport kayıt hakkım falan da kalmadı ayrıca. iPhone 8 böyle konuşulduğu gibi 4000 liralık fiyatla gireceğinden dolayı bende iPhone 7'ye yönelmiştim ama 3600 liradan önce 3300 oldu şimdi de 3200 oldu daha da düşmüyor. Hepsiburada gibi sitelerde 3060 lira ama hepsiburadadan alışveriş yapmak istemediğim için hala alamadım telefonu. Şuan iPhone 5S kullanıyorum, şarj artık yetmemeye başladı gün içinde çok sıkıntı çekiyorum. Şuan fiyat düşecek diye bekliyorum ama boşa mı bekliyorum yoksa? Sizce 3200 liradan daha düşecek mi yoksa alsam mı?

• Düşmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 3.57 oldu sanmiyorum ztn 8 tanıtılırken 300-400 dustu en iyi secenek s7 gibi suan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmda kardeş 3700 den 3200 indi daha ne istiyosun 2018 bekle 2700-2800 olur zaten sen az daha bekşe sabret düşer elbet yine pahali diyosan 2019 bekle 2500 bulursun:.)

• Bimde 2.899 TL daha ne olsun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Bimde 2.899 TL daha ne olsun ki

Fake o gerçek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Bimde 2.899 TL daha ne olsun ki

Fake o gerçek değil.

O kadar kisi 2800tl yi hazirlatmis i7 bekliyordu oysaki.

Edit:Vatan'da 32gb iphone7 3100tl 100tl lik indirim yapmislar.(Cok degil ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 27 Eylül 2017; 22:58:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.