Şimdi Ara

IPHONE 7 SESİ TEK TARAFTAN MI VERİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
107.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi giden jack çıkışının yeri de sağ taraf gibi hoparlör oldu bildiğimiz delikli şekliyle.

Ben sol taraftan ses alamıyorum ses yine sağ taraftan geliyor sadece şimdi fark ettim.Normal derseniz o kısmın amacı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 7'nizde Ses Tek Taraftan mı Geliyor?

iPhone 7'nizde sesin tek taraftan gelmesi, hayal kırıklığı yaratan ve can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunun birkaç olası nedeni vardır ve çözüm, sorunun temel nedenine bağlı olarak değişebilir.

Olası Nedenler:

• Toz veya Kir: Hoparlör ızgaraları toz veya kirle tıkanmış olabilir ve bu da sesi engeller.
    • Yazılım Sorunu: Bir yazılım hatası, hoparlörün düzgün çalışmamasına neden olabilir.
    • Donanım Hasarı: Hoparlörün kendisi hasar görmüş olabilir, bu da ses çıkışını etkileyebilir.

• Hoparlörleri Temizle: Bir kulak temizleme çubuğu veya yumuşak bir fırça kullanarak hoparlör ızgaralarındaki tozu veya kiri nazikçe temizle.
    • iPhone'u Yeniden Başlat: Bir yazılım sorununu gidermek için iPhone'unuzu yeniden başlatın.
    • Son Yazılım Güncellemelerini Yükle: En son yazılım güncellemeleri, hoparlör sorunlarına neden olabilecek hataları gidermeyi amaçlayabilir.
    • Hoparlör Izgarasını İncele: Hoparlör ızgarasında herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol et. Hasar varsa, onarım için bir Apple Store'a veya yetkili servis sağlayıcıya gitmen gerekebilir.
    • Tüm iPhone 7 Modellerinde İki Hoparlör Bulunur: iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri, hem üstte hem de altta olmak üzere iki hoparlör içerir. Bu hoparlörler stereo ses çıkışı sağlar.

Sorun Giderme için İpuçları:

• Herhangi bir çözüm denedikten sonra sesi test et.
    • Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Apple Destek ile iletişime geç.
    • iPhone'unuzu suya veya neme maruz bırakmaktan kaçın, çünkü bu hoparlörlere zarar verebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mikrofon orası.

• Stereo hoparlör olmadı mı ip 7de iki tarafdanda gelmesi gerek diye biliyorum

• Ahizenin olduğu yer hoparlör oldu.

• @ardelis

IPHONE 7 SESİ TEK TARAFTAN MI VERİYOR?

• Evet ben de bu şekilde biliyordum

Anladım yani sol taraf mikrofon sarece sağ taraf hoparlör

• 10 senedir aynı soru :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 3GS zamanında da bu soru soruluyordu o günden bu güne devam ediyor :) Oruçken diş fırçalarsak orucumuz bozulur mu sorusuyla aynı hızda devam ediyor her sene :)

iPhone 7deki çift hoparlörlerden birisi telefondan konuşurken karşı tarafın bize sesinin geldiği yer yani ahize diğeri ise her zamanki gibi klasik telefonun altındaki delikli olan sağ taraf. Sol taraf ise mikrofon, karşı tarafa sesimizin gitmesini sağlayan yer

• Çaktırma 🤠

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    İphone 2g ve 3gyide unutmayalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.