Bildirim
iphone 7 şarj aleti ısınma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu saçma soruları sormayı nerden akıl ediyorsunuz ?
Şarj aleti tabi ki ısınacak hemde fazlasıyla bendede ve herkesde aynı korkmana gerek yok.
Ayrıca bu bir sorun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 17 Haziran 2017; 3:57:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabın için teşekkür ederim ama bana neden kötü davranıyorsunuz. Alt tarafı bir soru. Elimi yakacak derecede ısınınca sormak istedim. Daha önceki telefonlarımın hiçbirinde olmamıştı. Neyse tekrar teşekkürler. -
Bazi arkadaşlar herkesin isiniyor diyor ama bnm yurtdişi cihaz adaptörü 7/24 takili şuana kadar şahit olmadim gram isinma yok..!!
Sıkıntı olabilir benimki de hiç bir zaman el yakacak şekilde olmuyor . Hissedilir şekilde ısınıyor amma ve lakin dediğiniz gibi elde yakmıyor olmadı garantiye verin
Ya telefon ısınacak ya da adaptör bundan kaçış yok. Benimkide ısınıyor ama yapacak birşey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 17 Haziran 2017; 5:17:26 >
Telefonun şarjı çok az kaldıysa belli bir yüzdeye kadar hızlı şarj yaptığından aşırı ısınması normal ama %90'dan sonra yavaş şarja geçtiğinden aşırı ısı kaybolması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 17 Haziran 2017; 10:42:28 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaz ayındasın ısınmazsa ayıp. -
Benim ki de aşırı ısınıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Normal
adam insan gibi soru sormuş , aşağılarcasına tavır sergilemenin ne anlamı var ? -
Bende bugün iphone 6 cihazımın şarj aletinin aşırı derecede ısındığını farkettim ve araştırırken bu foruma denk geldim ve adam gerçekten normal bir soru sormuş ne bu bilmiş tavırlar
Öncelikle hayırlı olsun. iPhone ailesine hoşgeldiniz. Bende iphone 7 kullanıyorum şarj aleti bendede ısınmakta problem olucağını zannetmiyorum. Orjinal sonuçta. Hiçbir sorun çıkartmamakta..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ekran kilidi kapanınca wifi kapanıyor
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- fatura olmadan garanti belgesi geçerli mi
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
- iphone 15 şarj süresi
- teşhir telefon ne demek
- iphone açılmıyor kesin çözüm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X