Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Yazılımsal Mikrofon Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar.


    Benim telefonum iPhone 7 Plus 32 GB. Yıllardır sorunsuz kullanıyordum cihazımı ancak geçtiğimiz günlerde telefonumda çok enteresan bir mikrofon problemi görülmeye başladı. Bu sorun şu şekilde telefonumla sesli & görüntülü görüşme sağlıyorum hiç bir problem yok. Görüşmeden sonra bazen 1-2 saat bazen 10-15 dk. geçtikten sonra birisi beni aradığında telefonu açabiliyorum ama kesinlikle sesim gitmiyor karşının sesi gelmiyor. Whatsapp ve FaceTime üzerinden görüntülü görüşme başlatamıyorum bile ne görüşme kabul edebiliyorum ne de aradığım kişi açabiliyor. Ön kameraya girdiğimde bulanık kalıyor açılmıyor. Ses kaydı başlatamıyorum.. Hatta dün telefonumda bu sorun aktifken ablamı Whatsapp Web üzerinden aradım bilgisayarımın mikrofonuyla bile görüşme yapamadım. Asıl garip kısmı ise telefonu açıp kapattığımda problem düzeliyor. Hiç bir sorun kalmıyor. Yine 1-2 saat normal sorunsuz kullandıktan sonra problem yeniden baş göstermeye başlıyor. Sorunla karşılaştıktan sonra telefonumun iOS sürümünü 15.4.1 (en güncel) sürüme yükselttim. Malesef sorun hala devam ediyor. Aklımı kaçıracağım. Telefonumun garantisi sona erdi. İnternette araştırdım hiç böyle bir sorunla karşılaşan yok veya ben bulamadım. Sorun bence kesinlikle donanımsal değil.








  • Çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar? Problem Sim Kart veya operatörde mi diye düşündüm, başka bir simkart taktım ama sorun hala devam ediyor.

  • Yazılımsal değil. Ses entegreniz sorunlu. Entegrenin altındaki bacaklardan birinin yolu kopar darbe kaynaklı olarak. Entegre kaldırılıp hasarlı yol tamir edilecek. Başka çözümü yoktur.

  • mertkuruca M kullanıcısına yanıt
    Videomdaki gibi işlem gerekebilir
    https://www.youtube.com/watch?v=KReT1W6sIyg&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 28 Nisan 2022; 5:14:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BesTCooL B kullanıcısına yanıt

    Video 1. dakikasında Saniye ise 9-11 arasında cımbızın ucuyla dokununca bazı arkadaşlar uçuşa geçmiş  şaka bi yana güzel kanal abone olup bildirimleri açtım videolarını bekliyorum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 28 Nisan 2022; 9:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)

  • Bazen yaramazlık yapıyorlar oraya buraya kaçıyorlar hocam sopayı yiyince yerlerine geçiyorlar :)

  • BesTCooL B kullanıcısına yanıt

    sonuç olarak kontroller sizdeyse sıkıntı yok  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.