Şimdi Ara

İphone 7 plus vs iphone 8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta içerisinde telefon alıcam ikisi arasında kaldım sizce hangisi neden?

• up
  • İphone 7 plus almani kesinlikle öneririm. Çünkü küçük ekranda İOS işletim sisteminin de dar kullanim alani sunması bir süre sonra sıkıcı gelebilir. Ayrica çift kamera da çok büyük bir etken. Ayrıca iPhone 7 plus da 3 gb ram var, iPhone 8 de 2 gb. Buda iPhone 7 plus' in ileriki yıllarda da verimli sekilde çalışmasıni sürdürebilmesini saglar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 yıllık kullanımda ne düşünüyosunuz 7 plus için
  • ROSTOV R kullanıcısına yanıt
    En mantıklı seçenek olarak görüyorum. 3-4 Yıl sonra bile tahminimce en ölüsü 2000 liradan satabilecegine eminim. Örneğin benim bir arkadaşım neredeyse 3 yıllık olan 6s plus telefonunu titiz kullandığı icin 2000 liradan sattı geçtiğimiz aylarda. iPhone 6 nin bile ikinci eli 1700 lerde.

• Sanırım 7 plus alıcam teşekkür ederim yardımınız için
  • Şuan 7 kullanıyorum bütçem başta yetmediği için mecbur iphone 7 aldım yoksa 7 plus alıcaktım hem ekranı olsun hem kamerasının portre özelliği olsun bataryasının daha iyi gidişi iphone 7'de kötü değil bataryada ama ekran biraz bence zayıf kalıyor görüntü olarak çözünürlük yetmiyor 8 ile 7 plus arasında donanım olarak çok bi fark yok 3-4 sene götürür 7 plus sizi her türlü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Plus modelleri gerek batarya gerek ekran buyuklugu ile tatmin eder elbette ama ben 8 almanizdan yanayim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.