Şimdi Ara

iPhone 7 Plus mı iPhone 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 7 plus 32 Gb ve 8 64 Gb a bütçem yetiyor.Büyük ekran,batarya,çift kamera gibi özellikleri sebebiyle 7 Plus öne çıkıyor.Ancak 32 Gb hafıza sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum.
    8 daha güncel bir cihaz,daha hızlı olduğu söyleniyor.Ve 64 Gb hafızası var.Sizce hangisi alınır?

• 32 gbla hayat geçmez.
  • 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 8 ama sebebi hafızası değil daha güncel bir cihaz olması 7 plusdan 1 yıl daha uzun ömürlü daha geç yavaşlar ve zamanı gelince 7 plusdan yazılım özellikleri kırpılır ama 8 de kırpılmadan kullanırsın. Hafızaya gelince senin bileceğin iş bana zamanında 8 gblık iphonlarda yetiyordu en son 16 gb kullandım yıllarca yarısı boştu şimdi mecburen 32 gb almak zorunda kaldım en düşük oydu geçen yıla kadar malum 20 gb boş aylardır çok fazla geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Kesinlikle 8 ama sebebi hafızası değil daha güncel bir cihaz olması 7 plusdan 1 yıl daha uzun ömürlü daha geç yavaşlar ve zamanı gelince 7 plusdan yazılım özellikleri kırpılır ama 8 de kırpılmadan kullanırsın. Hafızaya gelince senin bileceğin iş bana zamanında 8 gblık iphonlarda yetiyordu en son 16 gb kullandım yıllarca yarısı boştu şimdi mecburen 32 gb almak zorunda kaldım en düşük oydu geçen yıla kadar malum 20 gb boş aylardır çok fazla geldi bana.

3 Gb ram olması ve çift kamera beni düşündürüyor.8 de 2 gb ram var. Aldığımda en az 4 yıl kullanmak istiyorum.8 daha mantıklı bir secim mi olur yani
  • Forbes kullanıcısına yanıt
    Uzun ömürlülük için 8 almak lazım arada nesil farkı var ram falan kurtarmaz 7 plusı her türlü 8 in ömrü 7 plusdan 1 yıl daha uzun olacak. Bana kalsa içinden geleni al 4 yıl bi telefon kullanmak işgenceye döner yıpranır dağılır yani. Hemde gereksiz zaten ha 2 yıl kullanıp üste 2000 tl vermişsin ha 4 yıl kullanıp 4 bin tl vermişsin aynı kapıya çıkıyor. Şöyle anlatayım iphone 6 sattım ben 1200 tlye 2 yıl sonra satsam 500 tl edecekti şuan yesi için üste 1000 tl verdim diyelim 2 yıl sonra yeni telefon almak için 1700 tl vermem gerecekti hem çok para verip deli gibi 2 yıl daha 6 kullanmamda zararımı ikiye katlicaktı. Şöyleki şuan 3000 e temiz bir 7 plus alsan 2 yıl sonra 2000 tye satarsın üste 1000 tl koyup gene yeni bir cihaz neyse alırsın ondan.

• Evet haklısınız bu mantıktan gidince 8 çok daha mantıklı.Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000₺ üstü hangi telefonu alsak 4 sene kullanabiliriz.

Bu durumda 4000₺’lık telefon alıp almamak kararsızlıpı ortaya çıkıyor.

Şarjı yarım gün giden bir iphone’a 4-5000₺ vermenin sağlayacağı avantajlar nelerdir? Markayı artı, eksi damgalamak adına değil, gerçekten alıp almamaya karar verebilmek için bu soruyu soruyorum.

2014 sonunda aldığım iphone6 plus takoza dönüşünce bu konuda kararsız kaldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.