Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Ekranı 1334x750 Çözünürlüktemi !! ??(SS Li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz Sitede , 4.7" için 1334x750 çözünürlük. 5.5" 7 plus için 1920x1080 Full hd çözünürlük. Sunuyor öyle söyleniyor. Cihazın kutu içerisindeki ufak kitapçıkta , cihaz bilgileri arasında

5.5" Ekran
    1334x750 Çözünürlük Yazıyor.!

Bize farklı bir ekran'mı itelediler ? Zamlardan önce ? Ne oluyor.

Edit:Resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 19 Ocak 2017; 17:36:4 >

• Harbiden haaa kitapcikta ne yaziyorsa odur ustad birde ss al ekranin oyundayken ve menudeyken pc ye at oradan bak cozunurluge bende 2k ekran var clash of clansta ss alinca 2560x1440p olarak aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yardımcı olmadı , bulabildiğim iki fikir vardı , full hd görüntü kalibre edilmeden sığıyor ise Full Hd dir dedim. Dikey'de sığmıyordu doğal olarak Dik konumda resimler bu şekilde Pixel oranları resmin üstünde yazacak

Yatay'da ise ekran Full hd bir fotoğrafı tam sığdırıp açtığı için Full Hd dir kanısına vardım

Full Hd bir Tv den misal 42" , 2k monitöre geçerseniz buda 27" olsun , dijital ve doğal sığdırma'nın ne olduğunu gayet net anlarsınız , 27" 2k da görüntü o kadar küçülürki.. Okuyamazsınız çoğu şeyi , cihaz'dada aynısı olması lazımdı

Ekran fotoğrafı aldığım için yazılımsal bir oyunmu var diye şüphelenirdim ama yer siz bir korkuymuş , ekrana normal olarak sığıyor full hd bir fotoğraf yarın bir gün kitapçığı görüp birinin aklına takılırsa.. Ona yardımcı olursa hiç değilse. Ne alã :)

Açıkcası cihaz bilgileri arasında ekrana dair bir şey olmaması kalibrasyonu test edememek , insanı böyle bir şüphe durumunda Kaç piksel L*n bu ekran dedirtiyor.

• Öyle birşey olamaz bence kağıtta yanlış yazıyordur. Ekran fotoğrafını çekip pcye atarsanız görünür. 1920x1080 dir sorun olmaz bence. Eğer öyle bir yanlışlık varsa zaten hemen değiştirirler ama sanmıyorum olacağını.
  • Ben biraz önce yazarken yazmışsınız tam üstüne denk gelmiş , resimler geç yüklendi evet bende ekran ss i alarak yaptım , ss almadan önce acaba sırf ss çekiyorum diye kalibre edip çözünürlüğü değişirmi diye düşündüm ama yok gördüğüm kadarı ile bir sorun..
  • bence kılavuz ve içerik kağıtları türkçeye çevrilirken önce 7 çevrilmiş ondan kopyaladıktan sonra ekranı 5,5" yapıp diğerini unutmuşlar.
  • volkantutuncu V kullanıcısına yanıt
    Hocam geriye kalan bütün bilgiler doğru , o yüzden zaten şüphe çekici tedirgin edici oldu , çözünürlükte tercüme edilecek bir şey de yokki diyelim Ceviri hatasıdır vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar büyütülecek bir şey değil sadece yazım hatası

iphone da plus modeller ios dan kaynaklanan sistem/uyumlu uygulamalar/ikon boyut ayarlamaları vs için daha yüksek çözünürlükte çalışır scaler 1080p yapar ekranda görüntüyü full hd görürsünüz ekranda full hd kadar piksel olduğu için

ama aslında 1242*2208 yani full hd den daha yüksek çözünürlükte paylaştığınız gibi
  • Iyi yakalamissin. Kitapcikta ceviri hatasi var. Cevirmen 7'nin kitapcigindan 7 Plus'a kopyala yapistir yaparken hata yapmis. Olay bundan ibaret. Yoksa ekran 1920x1080 merak etme. Hatta ekran goruntusu alip bilgisayardan bakarsan 2208x1242 sanal cozunurlugunu gorursun. Bu da ayri bir mevzu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.