Şimdi Ara

İphone 7 PLUS (BEKLEMEDE/KULLANIM)2 Son Performans (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buraya yorum atan tüm arkadaşlara tek cevabım var oda şu hemen işin üçkağıtçılık boyutunu dahi yazan olmuş evet böyle yapılabilir %100 haklısın ama benim telefonumda ben en ufak sizin burada bahşettiğiniz gibi bir oynama yapmadım.
    Sadece şunu söylüyorum gelin ben bataryamın bu denli iyi olduğunu dahi bilmiyordum genel itibariyle bu performans alınıyor diye düşünürken bu yorumları gördükçe gurur duydum ve özel hissettim kendimi teşekkür ediyorum :) daha önce 5s kullanıyordum performanslarımı paylaştıkça hatta diğer başlıklarda ki bu konuyla ilgili ilk mesajlarım şudur beyler performansım nasıl iyi mi kötümü çok iyi dediler ve forumu okudukça mesajlar geldikçe hatta ben bataryamın pil bölümünde yazan rakam sayacında hata olduğunu dahi düşündüm bunu dahi sordum forumda acaba telefonum arızalımı diye ha benim amacım burada bu paylaşımı yayınlayıp milleti delirtmek değil bakın ne diyorum kendi telefonumun arızalı olduğunu dahi düşündüm. Genel itibariyle performansları görükçe ama şu gerçeğin farkına vardım evet telefonumun bataryası bir harika beni acayip götürüyor.

İstediğiniz şekilde aklınıza ne geliyorsa ispat hangi açıdan ne konumda ne tarz istiyorsanız hodri meydan :) izmir içindeyim ister real ister bu işin ispatı nasıl olursa buyrun telefonuma güveniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: haisenberg

İphone 7 PLUS (BEKLEMEDE/KULLANIM)2 Son Performans

7 plus 128 gb 1 ay oluyo kullanalı? Cihazımı genelde pilini bitirip bittikten sonra şarj yapıyorum pili full yaptıktan sonra kullanıyorum..

Şimdi yukarıda belirttim aslında tekrar belirtiyorum bu benim %50 şahsi %50 daha önceki telefonum olan İphone 5s için apple destek merkeziyle yaptığımız telefon görüşmesinde destek ekibinden bir bayanın bana belirttiğini aktarıyorum aynen size kesinlikle şarjınızı bitirene kadar uğraşmayın sağlıklı değil telefon kapananana kadar bekletmek. %20 de uyarı çıktığında telefonunuzu sarja takmanızı tavsiye ediyorum batarya sağlığı açısından dedi ben daha önce bitirene kadar kurcalardım 5s telefonumu daha sonraları batarya sorunu yaşamaya başlayınca nerelerde hatalar yaptığımı anladım ve kesinlikle %100 sarj olduğunda telefonuzu sarjda bekletmeyin bazı kişiler akıllı batarya apple'ın verdiği bataryalar gücü kesiyor diyor böyle birşey yok batarya aktif çalışıp kendini domine etmek ister sürekli canlı kalmak ister ne öldürmek tamamen %0 düzeyinde nede %100 ağzına kadar doldurduktan sonra özellikle geceleri yatarken sarj edip sabah almayın telefonu tamamen hatalı davranış batarya ömrünüzü kısaltırsınız.
    yapmanız gereken %20 kaldığında sarj etmek %100 de ise fişten çekmek hepsi bu :)

benim şahsi görüşüm ise %50 geriye kalan haftada 1 kere 1-2 saat dinlendirin telefonunuzu kapatın komple bunu ben 2-3 yıl önce yabancı bir forumda okumuştum sebebinide yukarıda ki postlarımda belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 5 Ocak 2017; 20:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Orijinalden alıntı: Sefpahaloz

%24 sarj en son aldığım performans

Bu ekranın üst kısmının geri kalanında neler var merak ettim gerçekten :) siz sabah şarjdan almışsınız ve neredeyse gece yarısına kadar ekran açık kalmış ve %24 şarj var.!!!

Üst kısmında bir şey yok görüldüğü üzere Swarm uygulaması arka planda 13 saat çalışmasına rağmen toplamda harcadığı pil %2

Bende de 6S var. İstesem buraya 40 saat kullanım süresi atarım. Aç müziği tak kulaklığı 40 saat çalsın.. Arada ki farkı nasıl anlayamıyoruz merak ediyorum.

• Üretim haftasını nasıl öğreniyorsunuz? İyi olanlar 49'dan sonrakiler mi?
  • Durumun farkındayım bende o yüzden sordum üstte kalan uygulamalar neymiş diye. Dediğiniz katılıyorum ayrıca belirttiğiniz şekilde süreler çok yukarıya çekilir.
  • Aldığım son performans arkadaşlar güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 12 Ocak 2017; 20:21:49 >
  • Sefpahaloz S kullanıcısına yanıt
    arka planda uygulama yenilemeri kapatıp bir o sekilde bir denerseniz sanırsam gerçek ekran sureniz ortaya çıkar. Zaten safari+whatsapp+müzkik+ swarm toplamı 16 kusur saat yapıyor. Ekran kapalıyken yapılan kullanım değil açıkken olan kullanımızını görelim bence bu sekilde gerçekçi olmuyor bu kullanım. swarmı 5 dk ekran acık kullanmışsınız 13,1 saat arka planda calısmıs onu cıakralım zaten kullanımız 7,5 saate dusmus oluyor bile. dediğim gibi kapatın butun arka planda calısmaları uygulamaların ve ondan sonra bir olcun bakalım. sonuçta sizin piliniz 5000 mAh değil 2900 mAh herkeste olduğu gibi.
    safari ve whatsappın ekranda 51 ve 38 dk kaldığında %40 ve %22 harcadığını goruyoruz yani ekran açıkken pilinizi baya bi tüketiyor bu bakımdan arka planda calısanların saati işletmesi bu işin hileli (hileden kastım sizin hile yaptığınız değil sistem olarak bahsediyorum) tarafıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 13 Ocak 2017; 9:36:32 >
  • o swarm 5 dk kullanım süresi 24 saat sonrası bakmadım aktif süreler 24 saat sonra siliniyor yeni güne başladığı için son 24 saatinkini baz alıyor haklısınız pil herkesin ki ile aynı ben dediğim gibi burada çok mesajlar gördüm %100 sarja takıp sabah %1-2 düştüğünü görüyorum normal mi diyenide başka kullanım sürelerinide ondan sorma gereği duymuştum çünkü ben 17 saat teli bıraktım gram düşmedi dahada giderdi canım sıkıldı diğer gün aldım teli koyduğum yerden bakayım artık diye işlerimde vardı ilk olarak bendeki bu cihaz normal mi değil mi diye başlık açtım çünkü ben 5s kullandım ona göre ultra ultra iyiydi acaba kendi klasmanına göre nasıl diye çünkü biz Türkler o kadar pinpirikliyiz ki iyi olsa nasıl bu kadar iyi kötü olsa niye kötü diye sorguluyoruz :D bende acaba bataryamda problem mi var diye düşündüm iyi baya beni götürüyor böyle performans alanlar varsa paylaşabilirler burada benim yakın çevremde 4 kişide var iphone 7 plus onlarlada ölçtük yan yana koyup sadece 1 tanesi yaklaştı benim performansa
    şöyle söyliyim size telefonunuzun batarya testini şöyle yapabilirsiniz.

Her donanımı kapatın veri yiyecek arka plan vs sadece youtube açın ben bizzat kendim bunun testini yaptım %100 sarjdan çekin telinizi böyle açın ve bakın %1 sarj ne zaman düşecek
    benim telefonum aynı kalite aynı izlediğimiz arkadaşlarla videoyu 57 dk götürdü ve %1 düştü
    2. arkadaş 39. dk da düştü
    3. arkadaş 31. dk
    4. arkadaş 25. dk

25. dk en düşük olanımız ben bunu 1-2 kişiye daha sordum genelde 25-30 dk sonra %1 sarj düşüyor yani ben burdanda yola çıkıyorum benim telde bir problem var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 13 Ocak 2017; 10:27:8 >

• quote:

o swarm 5 dk kullanım süresi 24 saat sonrası bakmadım aktif süreler 24 saat sonra siliniyor yeni güne başladığı için son 24 saatinkini baz alıyor haklısınız pil herkesin ki ile aynı ben dediğim gibi burada çok mesajlar gördüm %100 sarja takıp sabah %1-2 düştüğünü görüyorum normal mi diyenide başka kullanım sürelerinide ondan sorma gereği duymuştum çünkü ben 17 saat teli bıraktım gram düşmedi dahada giderdi canım sıkıldı diğer gün aldım teli koyduğum yerden bakayım artık diye işlerimde vardı ilk olarak bendeki bu cihaz normal mi değil mi diye başlık açtım çünkü ben 5s kullandım ona göre ultra ultra iyiydi acaba kendi klasmanına göre nasıl diye çünkü biz Türkler o kadar pinpirikliyiz ki iyi olsa nasıl bu kadar iyi kötü olsa niye kötü diye sorguluyoruz :D bende acaba bataryamda problem mi var diye düşündüm iyi baya beni götürüyor böyle performans alanlar varsa paylaşabilirler burada benim yakın çevremde 4 kişide var iphone 7 plus onlarlada ölçtük yan yana koyup sadece 1 tanesi yaklaştı benim performansa
    şöyle söyliyim size telefonunuzun batarya testini şöyle yapabilirsiniz.

Her donanımı kapatın veri yiyecek arka plan vs sadece youtube açın ben bizzat kendim bunun testini yaptım %100 sarjdan çekin telinizi böyle açın ve bakın %1 sarj ne zaman düşecek
    benim telefonum aynı kalite aynı izlediğimiz arkadaşlarla videoyu 57 dk götürdü ve %1 düştü
    2. arkadaş 39. dk da düştü
    3. arkadaş 31. dk
    4. arkadaş 25. dk

25. dk en düşük olanımız ben bunu 1-2 kişiye daha sordum genelde 25-30 dk sonra %1 sarj düşüyor yani ben burdanda yola çıkıyorum benim telde bir problem var :D

Ben telefonunuzda problem var veya yok öyle bişey demiyorum. Ama sizin kullandığınız şekilde buraya kullanım surem bu kadar su kadar demek doğru değil çünkü zaten sadece 1 uygulama arka planda 13 saat işletmiş telefona. aktif surelerin 24 saat sonra silinmesi problem değil çünkü belli sizde swarm hep bu sekilde çalışıyor arka planda çünkü daha önceki ekran resimlerinizde de swarm çok yüksek süreler vermiş. Aktif ekran kullanımı olduğunda gidecek saatler bellidir. arka planda uygulama çalışmasın 10 saat civarı görür. bahsettiğiniz youtube testini müsait bir zamanda yapmaya çalışıcam. Ama unutmayın ki sizin telefonunuzun da bahsettiğim kullanım şartların da 15-20 saatleri görmesi imkansız. Sizde arka planda uygulama yenilemeleri bir kapatıp deneyin o sonucuda paylasın burada.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hem arkaplan uygulama yenilemeyi kapatın hemde müziksiz kullanın gerçek batarya sürenizi alırsınız.hem düz seri hemde plus kullanmış biri olarak max.ip6 la gerçekten kullanarak 6,5-7 saat kullanım alırsın, plus serisiyle 8,5-9 saat kullanım alırsın.çok test ettim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

aynen öyle hem arkaplan uygulama yenilemeyi kapatın hemde müziksiz kullanın gerçek batarya sürenizi alırsınız.hem düz seri hemde plus kullanmış biri olarak max.ip6 la gerçekten kullanarak 6,5-7 saat kullanım alırsın, plus serisiyle 8,5-9 saat kullanım alırsın.çok test ettim ben.

Yani aynen dediğini saatler çıkar 3 aşağı 5 yukarı. ama @Sefpahaloz arkadaşımızın kullandığı tipte kullanıp bu saatleri alınca pek çok kişi ya işin çakallığına gidildiğini düşünüyor yada kendi telefonlarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyor. oysaki durum oyle değil siinde belirttiğiniz sartlarda kullanıldığında.
  • quote:

Bakın 13.4 saat arka plan swarm yazıyor onu cıkardı mı zaten geriye kalan kullanım süresi 4 saat.Kullanım süresi ucu açık bi kavram , androiddeki ekran süresi gibi değil.(bunu söylemekten dilimde tüy bitti).Arka plan uygulamalarını kapatıp kullanım süreni öyle atarsan görürüz kullanım süreni güzel kardeşim böyle gelipte söyle kullanım süresi alıyorum böyle iyi telefonum yok 49. haftadan önce alan arkadaşlara yazık tarzı cümleler kurman hoş değil.Bu yaptığın düpedüz sahtekarlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPro

quote:

Bakın 13.4 saat arka plan swarm yazıyor onu cıkardı mı zaten geriye kalan kullanım süresi 4 saat.Kullanım süresi ucu açık bi kavram , androiddeki ekran süresi gibi değil.(bunu söylemekten dilimde tüy bitti).Arka plan uygulamalarını kapatıp kullanım süreni öyle atarsan görürüz kullanım süreni güzel kardeşim böyle gelipte söyle kullanım süresi alıyorum böyle iyi telefonum yok 49. haftadan önce alan arkadaşlara yazık tarzı cümleler kurman hoş değil.Bu yaptığın düpedüz sahtekarlıktır.

49. hafta önce telefon alan kişilere yazık diye bir cümle kurmadım :)
    Benim o cümlemi bulup çıkarın özür dileyeceğim ama öyle bir cümlem yoksa buyrun sizden özür bekliyorum.
    Sadece 49. hafta ile ilgili kurduğum cümlenin başı ''49. hafta üretim ve sonrası üretimler daha APPLE'ın en yeni fabrikadan çıkan telefonları olduğu için bazı hataları gidererek piyasaya sürüyor olabilirler.''

Yalan değil evet ben bu mesajı yazdığımda o haftanın parti malları çıkıyordu ve olabilir tarzında konuştum 49. haftadan daha önce üretilmiş olan bir telefon ile 49. hafta üretilmiş bir telefonun batarya performansları farklı olabilir.
    Bu 49. haftadan önce üretilmiş telefonu kötü yapmıyor belkide 41.-42. hafta üretimlerin bataryaları daha iyi 49'a göre belki adam son parti mallarda kamera performansını ayarlarken bataryanın daha kısa sürmesini sağlayan bi bug bıraktı yani bu belli olmaz ama benim genel izlenimim son haftadaki üretilen telefonlarda örnek veriyorum çıtırdama sorunu,sarı ekran problemi fixlenmişti ha çıkmıyormuydu o haftaya ait yine öyle telefon çıkıyordu ama 10 tanede 1 tane 49. haftada mevcutsa
    41.-42-43-44-45-46-47-48. haftalarda 10 tanede 7 taneydi neredeyse tamamıydı.

Gelelim senin matematiğine :))
    'Bakın 13.4 saat arka plan swarm yazıyor onu cıkardı mı zaten geriye kalan kullanım süresi 4 saat.'

Demişsin bak arkadaşım paylaştığın benim mesajımda orada bekleme süresi olmuş 27 saat her 24 saatte 1 telefon yukarıda belirttiği kullanım sayacını sıfırlar benim orada swarm'ım 13 saattir son 24 saat önceki telefon görüşmem atıyorum 10 saattir oyun oynamışımdır birde 5-6 saat hala bu performansı almışımdır benim kasdettiğim konu bu ben yani telefonumu atıyorum kenara arkada 13 saat swarm çalışıyor arada bakıyorum bu beklemeyi ve kullanımı alıyorum tarzı birşey belirtmedim ben dolu dolu 2 gün telefonumu dün bak paylaştım akşam resim kullandım 43 saat beklemede performans aldım 20.5 saat kullanım aldım sizin bahsettiğiniz konu şu 4 saat telefona bakıyorsun geri kalan süre arka planda çalışan programların o sayaca işlemiş olduğu süre :D yav ben kendimi biliyorum sürekli elim telefonda olan bir insanım oyunundan tut whatsapp mesajlaşmasına nette takılmasına youtube video izlemesine kadar yapıyorum normal müzikte dinliyorum ve emin olun bir oturduğumda zaten 2 saat 3 saat youtuber yayıncıları izleyen biriyim ve günlük kullanımım 10 saati geçiyor kat be kat.

Ha bu dediğim gibi böyle çözülmez tek çözüm yolu var ben iddaa ediyorum burada üzülecek sıkılacak bi durum yok bana böyle gelmiş yani telefon ne yapabilirim?
    %100 sarjdan çıkardığınızda direk youtube açın %1 sarj gidene kadar video izleyin ve kaç dakikada %1 düşecek onu bana buraya yazın öyle gelin ben bu konuda performansımıda yukarıya yazdım 57-58 dakika youtube video izleyip %1 anca düşen varsa buyursun.

• ha şu konudada gerekli araştırmamı yaptım normal bi iphone 7 plus youtube video izlediğinde yaklaşık 10 telefonda denenmiştir bu 25-35. dakikalar arası sürede %1 sarj yemektedir.
    yani yukarıda belirttiğim 3 arkadaşımında performansları gayet standartlara göre iyiydi min.25. dakikadan önce telefonun eğer %1 sarj yiyorsa %100 sarjdan sonraki aşamada bence bataryanda sorun vardır.
    hatta size şöyle söyliyim benim iphone 5s 'imin bile pil performansı daha demin baktım 20-25. dakikayı zorluyor %1 inmede youtube videoda yani buda demek oluyor ki iphone 7 plus rahatlıkla 30-35 i görmeli bunu geçen pil performanslarında bataryanız gayet iyidir hatta süperdir ben bu pataryamın diğer telefonlara göre çok daha iyi olduğunu böyle gördüm bunuda her türlü ispatını yapabilirim telefon 57.58 de anca %1 düşüyor arkadaşlarımda oha dediler
    bilmiyorum arkadaşlar ben buraya kimseyi germek için problem çıkarmak içinde gelmedim dediğim gibi diğer başlıklarımıda okuyabilirsiniz ben sadece pil performansımı merak ettiğim için geldim açtım paylaştım okudum baktım çevremde araştırma yaptım ve çok iyi olduğunu gördüm hatta bir ara bataryamın sağlıklı olmadığını düşünüyordum çünkü acayip geç sarj oluyor 3-4 saat sürüyor sarj olması ve böyle başlamıştı kafamda ki soru işareti ama iyi gidiyordu 5s'ime göre meğersem piyasaya kendi klasmanındada baya iyiymiş.
    Türk halkında hemen abuk subuk art niyet arama birbirini kırma aşağılama çekememe kibri var bakın dalganıza bu kadar kafaya takmayın şuraya sohbet için pil performanslarını karşılaştırmak için mesaj attık ve dolandırıcılığımız kaldı ne şeyimiz :)) ha illaha aşağılanmak istiyorsanız cidden evet en sonunda aşağılamadım hiçbir zaman aşşağılayacağım aranızda 1-2 hakeden yobaz kesim var.

• Olayı Sidik yarışına sokmaya gerek yok kimsenin kullanım tarzı birbirine benzemez yok ben 13 saat kullanıyorum yok ben 10 saat olayı çok saçma bana göre.
  • quote:

ha şu konudada gerekli araştırmamı yaptım normal bi iphone 7 plus youtube video izlediğinde yaklaşık 10 telefonda denenmiştir bu 25-35. dakikalar arası sürede %1 sarj yemektedir.
    yani yukarıda belirttiğim 3 arkadaşımında performansları gayet standartlara göre iyiydi min.25. dakikadan önce telefonun eğer %1 sarj yiyorsa %100 sarjdan sonraki aşamada bence bataryanda sorun vardır.
    hatta size şöyle söyliyim benim iphone 5s 'imin bile pil performansı daha demin baktım 20-25. dakikayı zorluyor %1 inmede youtube videoda yani buda demek oluyor ki iphone 7 plus rahatlıkla 30-35 i görmeli bunu geçen pil performanslarında bataryanız gayet iyidir hatta süperdir ben bu pataryamın diğer telefonlara göre çok daha iyi olduğunu böyle gördüm bunuda her türlü ispatını yapabilirim telefon 57.58 de anca %1 düşüyor arkadaşlarımda oha dediler
    bilmiyorum arkadaşlar ben buraya kimseyi germek için problem çıkarmak içinde gelmedim dediğim gibi diğer başlıklarımıda okuyabilirsiniz ben sadece pil performansımı merak ettiğim için geldim açtım paylaştım okudum baktım çevremde araştırma yaptım ve çok iyi olduğunu gördüm hatta bir ara bataryamın sağlıklı olmadığını düşünüyordum çünkü acayip geç sarj oluyor 3-4 saat sürüyor sarj olması ve böyle başlamıştı kafamda ki soru işareti ama iyi gidiyordu 5s'ime göre meğersem piyasaya kendi klasmanındada baya iyiymiş.
    Türk halkında hemen abuk subuk art niyet arama birbirini kırma aşağılama çekememe kibri var bakın dalganıza bu kadar kafaya takmayın şuraya sohbet için pil performanslarını karşılaştırmak için mesaj attık ve dolandırıcılığımız kaldı ne şeyimiz :)) ha illaha aşağılanmak istiyorsanız cidden evet en sonunda aşağılamadım hiçbir zaman aşşağılayacağım aranızda 1-2 hakeden yobaz kesim var.

58 dk diyosun düz 1 saat yapalım onu biz , yani sen diyodun ki ben %100 den baslasam video izlemeye 100 saat video izlerim (ki %100 den daha zor düşüyor) buda 4 gün 4 saat yapar.hiç samimi gelmiyor

• quote:

quote:

ha şu konudada gerekli araştırmamı yaptım normal bi iphone 7 plus youtube video izlediğinde yaklaşık 10 telefonda denenmiştir bu 25-35. dakikalar arası sürede %1 sarj yemektedir.

58 dk diyosun düz 1 saat yapalım onu biz , yani sen diyodun ki ben %100 den baslasam video izlemeye 100 saat video izlerim (ki %100 den daha zor düşüyor) buda 4 gün 4 saat yapar.hiç samimi gelmiyor

Dostum iphone %100 sarj olduktan sonra %99'a düşmesiyle bu %1'lik inme ile %50 den 49'a inmelik dilim bir değildir.
    yani sarjdan yeni uyanmış bi telefonun o %1 dilimini ben demiyorum 99 danda 98 e 1 saatte iniyor :))

Şimdi bir telefonu sarja takarsanız o telefonu sarjdan aldığınızda deneyin illaha %100 yapmanıza bile gerek yok %50 dahi olsa normal boşalarak %50 rakamına ulaşan bi telefon ile sarj ile %50 yeni olmuş telefon arasında 49'a düşerken zaman farkı olur o yeni sarjdan çıkan tel diğerine göre daha uzun süre dayanır %1 düşerken 49'a
    bilginiz olsun samimi gelmiyorsa ben diyorum ki ne istiyorsanız bakın size açık çek ispat hazırım :)

yani burada ki benim iddaam ben her %1'lik düşüş için 1 saat video izliyorum değil.
    ben %100 sarjdan yeni çıkmış bir telefonda 99'a düştüğünde sarj video izleyerek arkadaşlarımın aldığı performans bu benim aldığım performans bu dedim.
    benim mesajlarımı kim neresiyle ne okuyor bilmiyorum kızmaya başladım cidden hayır siz daha ne yazılanın ne anlattığını anlamayacak düzeyde gelip buraya post bırakıyorsunuz elinizde mevcut bulunan teli daha tanımadan acaba telefonunuzun sorunlu veya düzgün çalıştığını nasıl algılayabilecek kapasiteye sahipsiniz bilmiyorum çok ilginç insanlar var bu forumda ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 13 Ocak 2017; 18:39:17 >

• quote:

quote:

quote:

Dostum iphone %100 sarj olduktan sonra %99'a düşmesiyle bu %1'lik inme ile %50 den 49'a inmelik dilim bir değildir.
    yani sarjdan yeni uyanmış bi telefonun o %1 dilimini ben demiyorum 99 danda 98 e 1 saatte iniyor :))

Şimdi bir telefonu sarja takarsanız o telefonu sarjdan aldığınızda deneyin illaha %100 yapmanıza bile gerek yok %50 dahi olsa normal boşalarak %50 rakamına ulaşan bi telefon ile sarj ile %50 yeni olmuş telefon arasında 49'a düşerken zaman farkı olur o yeni sarjdan çıkan tel diğerine göre daha uzun süre dayanır %1 düşerken 49'a
    bilginiz olsun samimi gelmiyorsa ben diyorum ki ne istiyorsanız bakın size açık çek ispat hazırım :)

yani burada ki benim iddaam ben her %1'lik düşüş için 1 saat video izliyorum değil.
    ben %100 sarjdan yeni çıkmış bir telefonda 99'a düştüğünde sarj video izleyerek arkadaşlarımın aldığı performans bu benim aldığım performans bu dedim.
    benim mesajlarımı kim neresiyle ne okuyor bilmiyorum kızmaya başladım cidden hayır siz daha ne yazılanın ne anlattığını anlamayacak düzeyde gelip buraya post bırakıyorsunuz elinizde mevcut bulunan teli daha tanımadan acaba telefonunuzun sorunlu veya düzgün çalıştığını nasıl algılayabilecek kapasiteye sahipsiniz bilmiyorum çok ilginç insanlar var bu forumda ya

Dikaktli okursan bende onu belirttim mesajımda sendede sıkıntı var gibi neyse telefonun değerleri normal gibi benimkide %100 iken 1.5 saat kullanım veriyor

• 4 saat 40 dakkadan fazla ekran süresi alamıyorum bataryayımı değişmeliyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.