Şimdi Ara

iPhone 7 ne kadar süre götürür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 11 ile birlikte iPhone 5S ve iPhone 6 can çekişiyor. iPhone 6S ise şarj problemi yaşadığı söyleniyor.

iPhone 7 aldım. Daha kaç güncelleme görür, kaldırır bu cihaz sizce?

Üzerine biraz daha koyup iPhone 8 mi alsaydım, diyorum bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 7 Destek Süresi Ne Kadar?

iPhone 7, Apple tarafından 2016 yılında piyasaya sürüldü. Apple'ın tipik yazılım destek döngüsüne göre, iPhone 7'nin yazılım güncellemelerini alması yaklaşık 5 yıl sürer. Bu, iOS 15'in son sürümüne kadar sürdürüleceği anlamına gelir.

Apple, iPhone 7 için güvenlik güncellemelerini cihaz artık onarılamaz hale gelene veya performansını önemli ölçüde etkilemeye başlayana kadar sağlamaya devam edebilir. Ancak, bu güncellemeler yeni özellik veya hata düzeltmeleri içermeyebilir.

iPhone 7'nizi daha uzun süre kullanmak istiyorsanız, Apple'ın yazılım destek döngüsünü dikkate almanız önemlidir. Cihazınızın en son güvenlik güncellemelerini ve özelliklerini aldığından emin olmak için iOS'un en son sürümünü çalıştırmanız önerilir.

iPhone 7'nizin destek süresinin yaklaştığını düşünüyorsanız, yeni bir iPhone'a yükseltmeyi veya cihazınızı onarmayı düşünmelisiniz. [iPhone 7 sürümü ne zaman bitecek] sorusunun cevabı, cihazınızın üretim tarihine ve yazılım sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefonu ne zaman aldınız ve şu an kullandığınız iOS sürümü nedir? Batarya süreleriniz nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 hafta falan oldu alalı. 11.1.2’de batarya süresi iyiydi. Bugün 11.2’ye geçtim. Her çıkan güncellemeyi yükleme taraftarıyım, güvenlik nedeniyle. O nedenle uzun süre güncelleyerek kullanmak istiyorum.

• En az 5 güncelleme alıcak ona göre hesap edin. İos 15 muhtemelen son güncellemesi olacak.iphone 8de ios 16 son olucak.bu işin sonu yok yani.ayrıca hemen yükleme taraftarı değilim iphone 7 plus kullanıyorum ios 11 e geçmedim hala 10 dayım.apple her güncellemeyle telefonu yavaşlatıyor buda bir gerçek seneye ios 12 çıkarken ios 11 e mecburen geçicem.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Evet ama 5 sene geleneğini iphone 6 ile bozdu.

4. senede yavaşlattı.

iPhone 6’nın 1 GB ram’i olması gerekçe olamaz.

• Yüksek ihtimal IOS 14’e kadar alacaktır.

IOS 14 yüklendiğinde can çekişeceği için IOS 13’ün en son final sürümünde bırakırım ben olsam. 14’e geçmem.

Yani 2.5 sene idare edecektir.

• 2. ios güncellemesinden sonra yavaşlayacak. 3. de tekleyecek 4. de apple verecek ama süründürecek. BKZ geçmiş bütün iphone ailesine. Hepsinin sonu aynı oldu. Mağdem uzun ömürlü olacaktı keşke 8 almaya baksaydınız. Sonuçta a11 bionic işlemci ar kapasitesi şu bu ortada bir cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim “teknoloji” whatsapp grubu :)

iPhone 7 ne kadar süre götürür?

• ios 12 ye gecmezsen 3-4 sene kullanirsin diye dusunuyorum iphone 7 guzel cihaz

• iphone 6lar can çekişmiyor

5sler bile hala tıkır gıkır neyden bahsediyosunuz

not : ios 10 dayım

• 8 alsan nolucak +1 sene , güvenlik nedeniyle güncellemelerede anlam veremiyorum ios 10 şuan güvensiz bir sürüm mü

İ6 'da 5s in üstüne nerdeyse hiçbir şey koymadıkları için donanım olarak, sadece kasayı sattılar 5s donanımı ile o yüzden 1 yaş daha yaşlı gibi telefon

Ama bu 6s-7-8 de böyle olmadı ve her yeni telefonda donanım anlamında sağlam geliştirmeler yapıldı.

6 biraz geçiş telefonu olarak kaldı diye düşünüyorum onu ayrı tutarak 6s ve üstü yine uzun soluklu olucaktır

• Beyler x ile 8 arasında ömür farkı olur mu peki sizce ?

X kaç yıl götürür tahmini?

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Evet iphone 6’lar can çekişmiyormuş

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Hackerlar iphone’a odaklanmış durumdalar. Sürekli güvenlik açıkları üzerine çalışıyorlar. Jailbreak çıkmamış olması 10.3’ün güvenli olduğu anlamına gelmez mesela. Her bulunan açık açıklanmıyor.

• 3 yıl önce 6 aldım. ilk aldığım da 8.1 sürümü vardı. ve inanılmaz hızlıydı. 2016 nın 11. ayında garantiye yolladım değişim kararı alındı. geldi cihaz 10. sürümle. ben de 10.3e güncelledim. ios 11 ilk çıktığında geçtim 24 saat sonra tekrar 10.3e döndüm. ben ios 11i genel anlamda beğenmedim. arayüzü sanki ilk okul çoçukları yapmış gibi. hele hele o denetim masası ne kadar saçma. ben gidene kadar 6yı kullanıp pluslı bi modele geçiçem. ama 1 yıl ama 2 yıl sürer onu bilemem.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    güncelleme bildirimiyle nasıl başa çıkıyorsunuz?
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    Daha sonra deyip deyip atıyorum ki ip7 de daha gelmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.