Şimdi Ara

iPhone 7 mi daha memnun eder Redmi note 10 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi kayıtsız sıfır olacak iPhone 7 ikinci el temiz olacak sıfır pil takılacak telefon hiç açılmamışsa orijinal serviste takılacak.

Nadiren oyun oynuyorum müzik fazla dinliyorum onun dışında WhatsApp YouTube tarzı telefonu zorlamayan şeyler kullanıyorum.
    Redmi gözümde güncel olması tasarımı hoş olması ekran kalitesi ve sıfır olması olarak avantajlı.
    iPhone a gelirsek malzemesinin kaliteli olması premium hissettirmesi. Yeni model redmide bulunmayan ois gibi özellikleri. Kamera renklerinin doğru çıkması (bu benim için önemli) ve telefonda herşeyin kalite gözetilerek yapılması örneğin kulaklık kalitesi olsun titreşim hissiyatına kadar ince düşünülmüş olması beni cezbediyor. Sizlerin fikirlerini de merak ettim siz olsanız tercihiniz ne olurdu. Bütçe konusunda problem yok aslında ama mümkün olduğunca telefona az para vermek istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mantık adamıysan Redmi, hissiyat bilmem ne fetişistisiysen iPhone.

• IPhone 6'dan Xiaomi'ye geçtim, tavsiye ederim.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Hocam peki se 2 almak ne derece mantıklı sıfır olarak verdiğim farkı hissedermiyim

• Şarj sıkıntı değilse iphone al yok sıkıntıysa şomi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    SE2 rahat edersin akşam şarja takmayı unutma yeter
  • iphone tabii ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Durumda Oneplus 5
    2 yıl önce açıldı
    MATE 10 MU P20 Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuanki cihazın nedir?

• 10 senelik iphone kullanmak niye ki git bari iphone 11 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi redmi not5

• 7 plus kullanıcısı olarak ikisi de alınmaz şu vakitte. Tabi elindeki para da önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7
  • Soru değil bu hiç düşünmeden iphone al öbür türlü dandroidlerle kasar kasar durursun. Her dandroidin ömrü 2 yıl hadi diyelim en kalitelisi 3 yıl ama iphonelar alman arabaları gibi bak mesela bende iphone 6s var tek problemi ekranı küçük bunun yerine iphone 6s plus alsaydım daha iyi olabilirdi ama yinede iphone alırdım.
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    1800-2500₺ civarı fiyatlara Xiaomi Mi 8 satılıyor.Kasası ekranı vs düzgün olup çalışmayan aksamı olmadıkça ufak çizikler umursanmayabilir. Çok çok temizleri vs. 3000 civarı da olabilir fakat genel olarak 1800-2500 civarı fiyatları.

Zamanının amiral gemisidir,detaylı özelliklerine internet üzerinden bakabilirsiniz.

Xiaomi Mi 8 (ikinci el) (tabi yurtiçi kayıtlı-TR garantili olmasına kesinlikle dikkat edin derin)

Bu cihaz ile ilgili BİLİNMESİ GEREKEN birkaç husus var. Daha detay için özelden ulaşabilirsiniz.

• benim de 4 yıl önce aldığım iphone se de miadını doldurdu gibi değiştirmem lazım. tasarımını beğendiğim için kılıfsız kullanıyodum da kasa ve pil değişirse yine 2 yıl daha götürür. sıfır telefon almak zaten hayal oldu

• Hocam allah aşkına 5 sene önce çıkmış telefon alınır mı ya bugün? https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/58702-662517/apple-iphone-7_redmi-note-10/

Ios fanıysan paraya kıyıp SE 2020 alıcaksın. Öyle seneler öncesinin 7'sine 8'ine hem de ikinci eline binlerce lira verilmez. Ya da mantığın adamı olup Android Ön yargını kıracaksın.

• Xiami mi not 10 pro al 2.el güzel tel tavsiye ederim fiyat performans iPhone da sarz sıkıntısı yaşarsın ve hafıza tüm telefonlar aynı işi yapıyoruz face vatsap Instagram iPhone bataryası günü çıkartmaz

• Madem kayıtsız alacaksınız redmi yi boşver one plus nord al

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Önyargı değil hocam zaten şuan Xiaomi kullanıyorum iPhone da deneyimledim. Çok aşağı kalır yanı yok akıcılık farkı var uygulama açılış hızı gibi ufak tefek farklılıklar. Yeni telefonumda kalite hissiyatı yüksek olsun istiyorum o sebeple iPhone seçeneklerim arasında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.