Şimdi Ara

iPhone 7 Jet Black mi ? iPhone 7 Plus Mat Siyah mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bu iki cihazdan birisini alıcam renk konusunda kararsızım sizce hangisini almalıyım ?

• bence mat siyah
  • Hocam çizik konusunda takıntılı değilseniz jet black bence çok şık. Eskiden 3g-3gs'ler vardı çizilirdi ufak ufak kimse sorun etmezdi. Benim apple logosu bile kalkmıştı, yine bu kadar titizlenmezdim. simdi ne oldu da bu kadar değerli oldu bu cihazlar gözümüzde bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Hocam çizik konusunda takıntılı değilseniz jet black bence çok şık. Eskiden 3g-3gs'ler vardı çizilirdi ufak ufak kimse sorun etmezdi. Benim apple logosu bile kalkmıştı, yine bu kadar titizlenmezdim. simdi ne oldu da bu kadar değerli oldu bu cihazlar gözümüzde bilmiyorum

ben çok takarım çiziğe özellikle görünürse takarım yani soğurum o cihazdan , birde jet black full body kaplama düsünüyorum ama onlarda boya söküyormuş kararsız kaldım anlayacağınız
  • bende jet black alacaktım ama en ufak temastan bile çizildiği için mat siyah aldım.bence iyide yaptım çok karizma duruyor.

• O zaman düşünmeyin bile bence mat siyah alın gitsin sonra allah korusun çizilirse neden bunu aldım diye üzülürsünüz

• Bende jet istiyordum ama araştırıp bikaçda video izleyince mat aldım. Mat siyahı öneriyorum 👍🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan jet black kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Spigen şefaf kılıf kullanıyorum. Cihaz gayet ilk zamanki gibi :) Titiz bakılırsa problem değil. Ama ben uğraşamam kılıfısz kullanıcam derseniz önerim silver.

• Mat black alıcam galiba ama genede upss
  • Ben mat siyah aldım çok memnunum hocam.
  • Kılıfsız bir şekilde jet black rengini kullanıyorum,çok memnunum.

Yani aslında maddiyata göre değişebilecek bir şey çoğu kişi borçla aldığı için sıkıştığında hemen satabilmek adına gözü gibi bakıyor cihazına o yüzdende jet black rengi tercih edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 14 Aralık 2016; 13:16:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

Ben mat siyah aldım çok memnunum hocam.

Full body yaptirdiniz mi hocam ?

• Eğer sarıp sarmalayıp kılıfa koyacaksan jet Black o boşver kardeşim al mat siyahı bak keyfine, millet simsiyahı alıp kılıfa sokuyor zaten cihazın tüm esprisi yok oluyor ne anladım o işten

• quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

Ben mat siyah aldım çok memnunum hocam.

Full body yaptirdiniz mi hocam ?

Ben hiç koruyucu kullanmıyorum hocam.

• djhayal D kullanıcısına yanıt
    Çizilmez mi ? Benim 6S Plus full soyulmustu boyalari atmisti

• quote:

Hocam çizik konusunda takıntılı değilseniz jet black bence çok şık. Eskiden 3g-3gs'ler vardı çizilirdi ufak ufak kimse sorun etmezdi. Benim apple logosu bile kalkmıştı, yine bu kadar titizlenmezdim. simdi ne oldu da bu kadar değerli oldu bu cihazlar gözümüzde bilmiyorum

Bilmeyecek bir şey yok, 700 800 liraya aldığımız aletler, şu anda 4000 liraları buldu, geçen sürede alım gücümüz kıyaslandığında artık daha değerli geliyor tabi ki bu cihazlar.
  • suphion kullanıcısına yanıt
    Hocam 3g ilk çıktığında 1400 liraya almıştım o zaman bir ogretmen maaşı kadardı. Simdi iphone 7 3000₺ civari o da neredeyse bir öğretmen maaşı o yonden cok da bir fark yok aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

Çizilmez mi ? Benim 6S Plus full soyulmustu boyalari atmisti

Bende önceden 6s vardı onuda böyle kullandım çok soyuldu çizildi hatta hafif çökmüştü bile ama garantiye verdim sıfırını verdiler o yüzden pek önemsemiyorum hocam.
  • Parlak olanda çok parmak izi kalıyor sürekli temizleme hissi uyandırıyor. Ben tercihimi mattan yana kullandım ilk hafta kılıf ile kullandım sonra direk çıkardım mat siyah bir başka şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Hocam 3g ilk çıktığında 1400 liraya almıştım o zaman bir ogretmen maaşı kadardı. Simdi iphone 7 3000? civari o da neredeyse bir öğretmen maaşı o yonden cok da bir fark yok aslında

Valla 3Gs'i 2010 yılında dolar 1.4 iken 549$a almıştım (Kanadadaydım o zaman)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.