Şimdi Ara

iPhone 7 için Full Body Zararlımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz sitelerde ve youtube'de full body uygulanan iPhone 7 cihazlarının arka yüzündeki yazıların body söküldüğünde üstünde geldiğini söylemişlerdi..

Site içerisinden uygulayan varmı arkadaşlar ? Cihazıma full body kaplama yaptırmak istiyorum zararı var ise hiç yapmam..

• ben yaptırmıştım uyarılar üzerine 4 saat sonra söktüm sadece 4 saat geçmesine rağmen arkadaki yazıların izi çıkmıştı. Yazılar sökülmedi ama bir katmanı sanırım sebep oldu ve yazılar jelatinin üzerinde gölge şeklinde görülüyordu. Forumda resmini paylaşan arkadaşlar da vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

ben yaptırmıştım uyarılar üzerine 4 saat sonra söktüm sadece 4 saat geçmesine rağmen arkadaki yazıların izi çıkmıştı. Yazılar sökülmedi ama bir katmanı sanırım sebep oldu ve yazılar jelatinin üzerinde gölge şeklinde görülüyordu. Forumda resmini paylaşan arkadaşlar da vardı.

Hmm sadece yazılar ise türk işi yapacaz yazıların olduğu yeri milimetrik kesip yapıştıracaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Full Body uygulamıştı cihazıma. Sonrasında sıkılıp söktüğümde Elma logosunun birebir süliyeti çıkmıştı ama yazıları çıkmamıştı. Full Body Jelatinler çok hikayeden bir olay gibime geliyor. Çünki arka kısım ve ön kısım bildiğin plastik yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.