Bildirim
iPhone 7 için Full Body Zararlımı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben yaptırmıştım uyarılar üzerine 4 saat sonra söktüm sadece 4 saat geçmesine rağmen arkadaki yazıların izi çıkmıştı. Yazılar sökülmedi ama bir katmanı sanırım sebep oldu ve yazılar jelatinin üzerinde gölge şeklinde görülüyordu. Forumda resmini paylaşan arkadaşlar da vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
ben yaptırmıştım uyarılar üzerine 4 saat sonra söktüm sadece 4 saat geçmesine rağmen arkadaki yazıların izi çıkmıştı. Yazılar sökülmedi ama bir katmanı sanırım sebep oldu ve yazılar jelatinin üzerinde gölge şeklinde görülüyordu. Forumda resmini paylaşan arkadaşlar da vardı.
Hmm sadece yazılar ise türk işi yapacaz yazıların olduğu yeri milimetrik kesip yapıştıracaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Full Body uygulamıştı cihazıma. Sonrasında sıkılıp söktüğümde Elma logosunun birebir süliyeti çıkmıştı ama yazıları çıkmamıştı. Full Body Jelatinler çok hikayeden bir olay gibime geliyor. Çünki arka kısım ve ön kısım bildiğin plastik yani.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone temassız ödeme
- app store"dan uygulama indiremiyorum fatura bilgisi istiyor
- apple türkiye garantili ne demek
- telefoncuya telefon satmak
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- iphone 14 ekran yenileme hızı
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- ios son sürüm
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
- apple sahibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X