Şimdi Ara

Iphone 7 dokunmatik hassasiyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar 1 hafta önce iphone 5s den iphone 7 ye geçiş yaptım sorunum şu
    Telefonu aldım ve tamperli ekran camı takdırdım 40tl ye vodafone'dan aldım markasını bilmiyorum. 7 de dokunmatik ekran yeterince hassas değilmiş gibi geliyor mesela bazen yazı yazarken bastığım harfi algılamıyor cihaz 0 alındı ve düşmedi bu durum tamperli camdan kaynaklanan bir sorunmu kullanan arkadaslardan ricam tecrübelerini paylaşabilirlermi şimdiden cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 7 Dokunmatik Hassasiyetini Arttırma

iPhone 7'nizin dokunmatik hassasiyetinde sorunlar mı yaşıyorsunuz? Dokunmatik ekranınız olması gerektiği kadar hassas değilse, kullanıcı deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilir. Neyse ki, iPhone 7'nizin dokunmatik hassasiyetini artırmak için yapabileceğiniz birkaç şey var.

• Ekran Koruyucunuzu Çıkarın: Ekran koruyucu, iPhone 7'nizin dokunmatik hassasiyetini azaltabilir. Hassasiyeti artırmak için ekran koruyucuyu çıkarmayı deneyin.

• Ekranı Temizleyin: Kirli veya yağlı bir ekran da dokunmatik hassasiyeti etkileyebilir. Ekranı düzenli olarak yumuşak ve tüy bırakmayan bir bezle temizleyin.

• Ekran Hassasiyetini Ayarlayın: iPhone 7'nizde, Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Dokunmatik'e giderek ekran hassasiyetini ayarlayabilirsiniz. Burada "En Hafif Dokunuş" veya "Titreşimleri Azalt" seçeneklerini etkinleştirmeyi deneyin.

• Donanım Sıfırlaması Yapın: Bazı durumlarda, donanım sıfırlaması iPhone 7'nizin dokunmatik hassasiyetini artırmaya yardımcı olabilir. Bunu yapmak için Ses Açma düğmesine basılı tutun, ardından Ses Kısma düğmesine basılı tutun ve son olarak Apple logosu görünene kadar Güç düğmesini basılı tutun.

• Yeniden Başlatın: iPhone 7'nizi yeniden başlatmak da dokunmatik hassasiyetini artırmaya yardımcı olabilir. Bunu yapmak için Güç düğmesini basılı tutun ve "Kapat" seçeneğine kaydırın. Ardından iPhone'unuzu tekrar açın.

Bu ipuçlarını uygulayarak iPhone 7'nizin dokunmatik hassasiyetini artırabilir ve cihazınızdan daha iyi bir kullanıcı deneyimi elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence camla alakalı. iPhone 7 kullanıyorum, bende de cam takılı ama dokunmatik sorunsuz. Cihazda fabrikasyon bir hata yoksa camı taktırdığınız Vodafone'a gidip gösterin bak camdan sonra böyle oldu diye

• Yorumunuz için teşekkürler koruyucu camı değiştirince bilgilendiririm

• Tamperli cama 40 tl verilir mi hocam ne yaptınız max 10 tl verilir.

• Takılan koruyucu camın 0.3mm'den kalın olmaması gerek.Sizinki daha kalınsa anlattığınız şey olabilirçSpigen,Buff gibi markalardan alabilirsiniz.Apple'a uygun üretiyorlar.Apple onaylı istiyorsanız (dediğim markalardan hiçbir farkı yok,reklam amaçları) Belkin alabilirsiniz.Bilmediğiniz camlara boşuna para bayılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmutsu -- 26 Temmuz 2017; 23:27:18 >
  • Telefon elime geçer geçmez bir kılıf ve cam aldım kılıfsız kullanmamak için, önerdiğiniz markaları kılıf için veya cam yazarsanız sevinirim yorumlar için tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Biraziyi

Telefon elime geçer geçmez bir kılıf ve cam aldım kılıfsız kullanmamak için, önerdiğiniz markaları kılıf için veya cam yazarsanız sevinirim yorumlar için tekrar teşekkürler

7 plus kullaniyorum ekran koruyucu ve kilif sabit markalara yonelirseniz ornek 100 tl normali 20 tl adi var olupta marka olsun istiyosan gereksiz masraf yaparsin ( nano ekran koruyucu kullanma parmaklarini keser ) + ( ekran koruyucu okarak tam anlamiyla kavrayan yok olanlarda pismanlik yaratir ) renk asamisinda cok yorum var konuyu takip et derim saygilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 7 Batarya Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turkiye_1634 kullanıcısına yanıt
    Ekranı tam kaplayan kılıflar hangi konuda pişmanlık yaratır tam anlayamadım ne demek istediğinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Biraziyi

Ekranı tam kaplayan kılıflar hangi konuda pişmanlık yaratır tam anlayamadım ne demek istediğinizi

Arka kisimda sorun olmuyor ama on yuzde kullanirsaniz sayet kenarlarda atma yapiyor birde kilif takarsaniz bosluk olusuyor koselerde

• Arkadaşlar konu eski ama bende birşey soracağım ben uzun yıllar android kullandıktan sonra iphone7'ye geçtim. Bu konunun aksine benim telefonumun ekranı bana fazla hassas geliyor. Örneğin tweeter veya başka bir uygulamada ekranı aşağı kaydırırken yanlışlıkla paylaşımlardan birini seçiyorum. Bunu çok sık yaşıyorum. Bu normal birşey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: benhuraxu

Arkadaşlar konu eski ama bende birşey soracağım ben uzun yıllar android kullandıktan sonra iphone7'ye geçtim. Bu konunun aksine benim telefonumun ekranı bana fazla hassas geliyor. Örneğin tweeter veya başka bir uygulamada ekranı aşağı kaydırırken yanlışlıkla paylaşımlardan birini seçiyorum. Bunu çok sık yaşıyorum. Bu normal birşey mi?
    Ben de Xiaomi'den 7 Plus'a geçiş yaptığımda ekrana alışmakta sorun yaşadım. Sanırım diğer firmalar ile Apple'ın dokunmatik hassasiyeti ekrandan ya da yazılımdan kaynaklı olarak değişiklik gösterebilmekte. 1-2 aya iPhone'un ekranına alışmış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

Ben de Xiaomi'den 7 Plus'a geçiş yaptığımda ekrana alışmakta sorun yaşadım. Sanırım diğer firmalar ile Apple'ın dokunmatik hassasiyeti ekrandan ya da yazılımdan kaynaklı olarak değişiklik gösterebilmekte. 1-2 aya iPhone'un ekranına alışmış olursunuz.

Alıntıları Göster
    Hocam bende öyle düşündüm. inşallah öyledir. Çünkü ekranda bir sıkıntı olduğunu düşününmeye de başlamıştım bir yandan.

• süper işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.