Şimdi Ara

İphone 7’den hangi android telefona geçilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 bine kadar alıcağım herhangi bir telefon beni tatmin eder mi arkadaşlar? Yoksa bi süre daha kullanmaya devam mı etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7'de eğer fiziksel bir hasar yoksa kullanmaya devam etmelisiniz, pili kötüleştiyse ücretli pil değişimi yaptırmanızı öneririm Apple'dan. Alacağınız herhangi bir Android telefon iPhone akıcılığını sağlayamayacaktır, canınız sıkılabilir.
  • Xiaomi mi 9t pro’ya geçin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım sizin gibi 7 den mi 9t ye geçiş yaptı tek artısı pil ömrü oldu diğer konularda çok pişman kaldı Taptic Engine bile başlı başına bir faktör alışınca diğer titreşimler çok ucuz geliyor insana 7 hala üst düzey bir cihaz pil değişimi ile rahat 3 yıl dolu dizgin gider

• Sağolun beyler kullanmaya karar verdim

• Doğru karar...

• Samsung'dan başka bir markaya geçme derim hocam. Şu yeni A51 serisi belki olabilir yada mevcutta ki A50 ve A70 de olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    A50 değil de a70 daha uygun olur performans olarak.Birde huawei kirin 810 bekliyorum.Samsung ve huawei dışı memnun etmez gibi geliyor.

• Hiçbir telefon iphone akıcılığını sağlamaz. Ama illa ki başka bir telefon kullanacağım diyorsanız iphone dan sonra Huawei öneririm.

• Ben 5s ten redmi note 7 ye gectim gecmez olaydım . İos un gözünü seveyim android te ne bildirim geliyo ne reklami bitiyo . Hanıma 8 plus alip ondaki 6s plus i da ben alacam 2 sene götürse beni yeter .

• Zamanında iphone 5s’den Lg g2’ye geçmiştim.İnanılmaz memnun kalmıştım kamera haricinde.Aynı durumu s6’ya geçerken kesinlikle yaşamadım ve iphone’a geri dönmüştüm.O saatten sonra androide tövbe etmiştim ama seneye huawei’ye bir şans vermeyi düşünüyorum.İphone fiyatları malum seviyede artık.Android tek alternatif.

• iPhone'dan sonra Android'e geçmek attan inip eşeğe binme hissiyatı yaratıyor bende. Telefonun donanımını, arayüzünü, kendisiyle yüklü gelen uygulamaların kalitesini geçtim, telefona marketten indirilen uygulamaların iOs sürümleri yağ gibi akıp sorunsuz çalışırken Android sürümleri leş gibi oluyor sürekli durduruldu hatalarıyla cebelleşiyorsun. Bu bile geçme düşüncemin önüne geçiyor.
  • ben yaptım bu dediğini. iphone 7 den, xioami redmi pro 8 modelini 2000 tl ye aldım migrostan. Bataryası yüzünden telefondan soğumuştum. 2 gün denedim. çok pişman oldum. gittim telefonu sattım 250 tl zararla. Şimdi üzerine biraz daha para ekleyip 11 alacağım. Kesinlikle çok iyi düşünülüp karar verilmesi gerekiyor. En nefret ettiğim şey, klavyesi oldu hiç alışamadım. Ben gibi profesyonel müzik kulaklığı kullanıp zevk almak istiyorsanız iphone modelinden şaşmayın. Tüm telefonları hifi özellikli çıkıyor. Attan inip eşeğe binmek değil. Attan inip kaplumbağaya binmek gibi birşey. Hele uygulamalar arası çıkan reklamlar insanı verem ediyor. Ben pişmanım önermiyorum. Pişmaniyeyi 250 tl ye almış olduk. İyi günler
  • İphone fiyatları çok pahalı artık üstadlar.Bu gidişle hepimiz android bir telefona eninde sonunda geçeceğiz gibi gözüküyor.Alışmış kudurmuştan beter hesabı android afrika gibi geliyor insana.Bi kaç yıla ekonomimiz düzelse bari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.