Bildirim
İphone 7 Alacağım , Sizce Kaç GB Olsun ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
32 kiyafidir 😊 -
32 sizin için yeterli bir depolama alanı olacağınıd düşünmüyorum. 128 GB tavsiye ederim -
Hocam 7 plus alacağım bu arada , çok pahalı oluyor 128 gb , 64 yeterli olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: crusel58
Hocam 7 plus alacağım bu arada , çok pahalı oluyor 128 gb , 64 yeterli olur mu ?
64 yok 32 - 128 - 256 var , bence 128 alın 32 alınmaz bu saat'den sonra -
Uzun süre kullanacaksan mümkün olan en yükseğini almaya çalış. Ben ettim sen etme. -
32 bol oyun oynayıp müzik yükleyen adama yetmez kaliteli bir oyunun kendisi 1 gb iken daha bölümlere göre indirdiği dosyalar falan da var. Üstüne müzik diyorsun. E bu cihaz 4K video çekiyor. Ayrıca plus şart değilse 7 tavsiye ederim. Taşıması ve kullanması kolay. -
Hocam şuan elimde iphone 6 var ve bana küçük geliyor. O yüzden plus istiyorum -
32 ideal seçim olur -
Almışken 3-5 kilo al hocam -
Yeter mi peki ? -
64 ün olmadığını sizden öğrendim hocam , peki 6s+ 64 gb nasıl olur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: crusel58
Yeter mi peki ?
elbette kulanım amacnız kendiniz belirleyin derim ama 32 ideal olur benim gm discovery 16 + 32 gb sd kart var dolduramıyorum -
Şuan 64 GB 6s+ alınır mı peki ? -
Normal bir insana 32 yeter, önüne geleni fotoğraflayan, indiren insana ise 128 ve üstü gider.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
32 rahatlıkla yeter hocam -
Paran çoksa eğer istersen 256 al. Ama 32 alma. -
Oyun oynuyorsanız 128 alıp rahat edin -
Oyun oynamıyosan 32 kafi. -
Ben şahsen 128 GB modelini aldım, şuan kullanılabilir alanım 90 GB daha bir ay olmadı alalı.
Benzer içerikler
- iphone meşgule atma
- facetime etkinleştirme bekleniyor
- iphone arama tuş sesi kapatma
- hacklenen telefon nasıl düzeltilir
- iphone yere düştü açılmıyor
- iphone 16 pro max kaç watt destekliyor
- en pahalı iphone
- en çok satan telefon markaları
- iphone 11 kaç cm
- iphone 16 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X