Şimdi Ara

iPhone 7/8 Plus'ta spotify mı apple music mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıkta dediğim gibi spotify veya apple music aboneliği alacağım.Aslında Spotify'ı düşünüyordum başta fakat bazı kişiler Spotify'ın çok çabuk şarj bitirmesi gibi problemleri olduğunu söylemiş,o yüzden kararsız kaldım.İkisini de denemek istemiyorum çünkü ya beğenmezsem diye düzgün kullanamam,birinden başlayıp ondan gitmek istiyorum.Cihaz iPhone 7 Plus ama 8 Plus kullananlarda yardımcı olursa sevinirim,çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum.Teşekkürler.



  • Kesinlikle Apple Music. Aynı kalitede müzikler ve daha düşük veri boyutu var. Mesela aynı şarkı spotide 10 mb ise appleda 5 mb hemde aynı kalite. Şarj konusunda apple music yerleşik uygulama olduğundan hem daha stabil hemda az şarj tüketiyor. Üstelik uygulama teması ios ile uyumlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Spotify kullanıcıyım ama Apple eko sisteminde kesinlikle Apple Music öneriyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığım çoğu cihaz apple olmasına ve azılı biri müzik dinleyicisi rağmen, apple müzik kullanıcı deneyimi açısından apple'ın tarihinde kara bir lekedir.
  • Ana akım müzikleri dinliyorsan Apple Music idealdir ama biraz cover, remix ve az bilinen şarkıları tarafındaysan spotify. Apple müziği bir deneyeyim dedim ama spotify çalma listemdeki şarkıların yarısını bulamayınca geri döndüm direk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 17 Ağustos 2018; 11:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotify şişiyor, uygulamayı silip yüklemekten bıktım apple music geçtim. Spotify arayüzü çok daha başarılı ama Apple Music ses kalitesi bir tık daha iyi aac-m4a uzantılı.
  • defected kullanıcısına yanıt
    kara bir leke demenizin sebebi nedir?
  • Ses kaliteleri ayni(earpodsda apple music daha iyi )



    Apple music 3.parti bir uygulama olmadigindan sarji daha az yiyor. Ayrica sarkilar daha az yer kapliyor. Ben apple musicden spotifya gectim cunku apple music w10 bilgisayarimda rezil denecek seviyede calisiyordu. Reklamlara ragmen spotify kullaniyordum. Sinirlenip spotify a gectim. Baska platformda kullanmayacaksan apple music daha iyi ama pcde filan kullanayim dersen seni delirtebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.