Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende şuan bu koruyucudan kullanıyorum fakat tek kötü yanı Bu ekran koruycu ile Spigen Liquid Armor u kullanamıyorum kenarlarda sıkıntı çıkıyor ve koruyucuyu kaldırıyor kılıf. O yüzden elago nun zar olarak nitelendirdiği gayet ince ve içine toz almayan kılıf ile kullanıyorum şuanda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Bende şuan bu koruyucudan kullanıyorum fakat tek kötü yanı Bu ekran koruycu ile Spigen Liquid Armor u kullanamıyorum kenarlarda sıkıntı çıkıyor ve koruyucuyu kaldırıyor kılıf. O yüzden elago nun zar olarak nitelendirdiği gayet ince ve içine toz almayan kılıf ile kullanıyorum şuanda.

pekı bır resım atarmısınız. telefonun tipini bozuyor mu ?
  • 1 hafta önce şu ekran koruyucuyu sipariş verdim ve hala gelmedi.
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Cam-Ekran-Koruyucu-Spigen-GLAStR-SLIM-HD,PR-2182.html

Şimdi düşününce de 100 lira ekran koruyucuya çok geliyor. Sizce iptal etsem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamq36 Z kullanıcısına yanıt
    an itibariyle stoklarda görünmüyor zaten. Bence fiyat çok abartılıl...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Suan dısarıdayım eve geçince atarım hocam takıpta.

• Apple orjinal kılıflardan ses seda yok mu hala iphone 7 ve 7 plus için?
  • 7 plus için crystal hybrid black sipariş ettim spigenden güzel midir bilen kullanan var mı
  • Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    Ben de onu bekliyorum, şuan hiç bir yerde yok. Yarın storelara gelir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 13 Ekim 2016; 15:50:48 >
  • 7 ve 7 Plus için UAG Plasma Series kılıflar yarın satışa çıkıyormuş arkadaşlar. Almak isteyenler yarın N11'de UAG Türkiye'yi takip etsinler.

UAG Plasma Series 7 Plus :

Bu mesaja eklenen görseller:

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• Kılıf elime ulaştı. Arkadaşın 6s plus telefonu ile deneme fırsatı buldum gercekten gümüş rengi olana da çok yakışıyor. Çok memnun kaldım ben. Oldukça şık ve koruyucu bir kılıf.

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Suan dısarıdayım eve geçince atarım hocam takıpta.

ok.tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Kılıf elime ulaştı. Arkadaşın 6s plus telefonu ile deneme fırsatı buldum gercekten gümüş rengi olana da çok yakışıyor. Çok memnun kaldım ben. Oldukça şık ve koruyucu bir kılıf.

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Hocam hayırlı olsun çok şık kılıf gerçekten. Peki arkadaki jelatinleri söküp telefona taktığınız zaman parmak izi durumunuda yazar mısınız konuya? Yabacı forumlarda parmak izini çok belli ettiği söyleniyor çünkü.

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Kılıf güzel ama kick stand içe doğru çok hafif bir baskı yapıyor gibi. Jet black için sıkıntı çıkarabilir. Ben yanına ekstradan neo hybrid jet black de aldım. Estetik olarak iki kılıf da çok güzel, ancak şeffaf kılıfların sararma sorunu olduğu söyleniyor. Tpu materyal sararmazsa ömürlük kılıf ikisi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolwerin -- 13 Ekim 2016; 15:23:51 >
  • yolwerin Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben mat siyah alıcam bir sorun olmaz herhalde

• Arka kamerayı cepte ve masaya koyduğumda çizilmelere karşı koruyacak hantal ve pahalı olmayan bir kılıf önerebilir misiniz? Normal 7 mat siyah telefonum. Bu spigenler sanki kamerayı korumuyor gibi geldi bana? Kamera bölgesinde çıkıntı yok çünkü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakin1907

Arka kamerayı cepte ve masaya koyduğumda çizilmelere karşı koruyacak hantal ve pahalı olmayan bir kılıf önerebilir misiniz? Normal 7 mat siyah telefonum. Bu spigenler sanki kamerayı korumuyor gibi geldi bana? Kamera bölgesinde çıkıntı yok çünkü?

buyrun... ben aldım cok memnun kalacaksınız

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/spada-iphone-5sse66s7plusgalaxy-s7note-75-silikon-kilif-P77789658

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :) Tabi telefonu alınca o şekilde de fotoğraflı olarak izlenimlerimi paylaşırım buradan. Vatan aradı az önce yarın öğlen teslim alıyorum telefonumu inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Teşekkür ederim hocam :) Tabi telefonu alınca o şekilde de fotoğraflı olarak izlenimlerimi paylaşırım buradan. Vatan aradı az önce yarın öğlen teslim alıyorum telefonumu inşallah

Tekrar hayırlı olsun çok sevindim :) Dediğim gibi ilk sipariş verenler sıkıntı yaşamaz İyi günlerde kullanın inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: lakin1907

Arka kamerayı cepte ve masaya koyduğumda çizilmelere karşı koruyacak hantal ve pahalı olmayan bir kılıf önerebilir misiniz? Normal 7 mat siyah telefonum. Bu spigenler sanki kamerayı korumuyor gibi geldi bana? Kamera bölgesinde çıkıntı yok çünkü?

buyrun... ben aldım cok memnun kalacaksınız

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/spada-iphone-5sse66s7plusgalaxy-s7note-75-silikon-kilif-P77789658

Hocam sanki kamera çıkıntısını kapatmıyor bu ürün? Ayrıca çok karışık 30 tane modele aynı başlıktan satış kafamı karıştırdı.

• fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Dünde söylediğim gibi ben çok beğendim, bir tane de bundan alacağım :)

Yarın inşallah telefonunuda alırsın da, ağız tadıyla kullanırsın hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.