Şimdi Ara

İPHONE 7/32 İOS 10.3 PİL KULLANIMI RESİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda sürekli olarak İOS 10.3 için pil performansı soruluyor. Bende kendi telefonumu test etmek acısından her %5 pil düşüşün de ekran görüntüsünü aldım, sizler için fikir olması bakımından pil durumunu resimli olarak paylaşmak istedim, umarım sizlerin de işine yarar. Güncellemeyi ota üzerinden yaptım, sanırım 700 mb civarında idi, telefonu sürekli olarak 3G yada wifi açık kullandım. telefonda oyun oynamadım, yoğun olarak safari ve uygulamalar arasında dolandım, telefon 8-10 saat bekleme modunda kalmıştır, telefonda düşük güç modu açık, ekran parlaklığı otomatik ayarlı, %70 kadar aralıksız olarak yoğun kullandım, önceki sürüme göre benim yaklaşık 1,5 saatlik süre artışı oldu telefonda.
    Saygılarımla..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi fatih -- 31 Mart 2017; 15:28:51 >







  • Güzel bilgilendirme olmus tesekkurler. Telefon surekli 4G modunda olmuyor mu bu sürümle ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulundugum bölgede 4G yok hep 3G olarak görülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç Tasarufu moduyla normali arasında çok fark oldu mu? Ben ilk aldığımda 9 saati görüyordum sonra 8.5 sonra 7.5 oldu 3-4 haftadır 7.5 sabit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben 10.3 e yaptıktan sonra %100 den %19 a kadar kullanım sürem 4 saat 19 dk bekleme sürem 10 saat. Bana anormal geldi. Wifi 3G karışık kullandım. Safari ve sosyal medya whatsapp dışında youtube bile açmadım. Sizce yazılımdan mı kaynaklı batarya problemi mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 7plus şarj süresi ciddi anlamda kısaldı 10.3 sonrası. Çok pişmanım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SayısalcıMezun2017

    Güç Tasarufu moduyla normali arasında çok fark oldu mu? Ben ilk aldığımda 9 saati görüyordum sonra 8.5 sonra 7.5 oldu 3-4 haftadır 7.5 sabit

    Sayın @sayısalcı ben hep güc modu acık olarak kullandım, hiç kapalı kullanmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb olduğu için öyle olmuştur 128 gb olsaydı 3 saat fazla giderdi , 256 gb da 4,5 saat fazla gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok pili yüzde kaç kaldı yok şu kadar ekran süresi aldım gibi şeylerle uğraşmaktan telefon kullanamıyorsunuz.Günümüz şartlarında aşağı yukarı her telefon bir günü çıkarıyor zaten.Pil pil diye kasmanıza gerek yok.
  • Aynenn bataryayi %1 kadar düşürmekten performans alamaz oldunuz batarya kan ağlamaya başliyor cihazi normal kullanin artik birakin şu kullanim sürelerini herkesin kulla imi farkli olaniliyor 3g 4g şebeke farkida var kullanim farki da var herkes ayni kullanimi alamazz şarjdan memnun kalmiyanşar plus alip keyfine baksin artikkk anroid cihazlari bu süreleri almiyor şükredin ki anroid e muhtaç kalmiyosunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arakdaşlar merhaba, iphone 7 256gb kullanıcısıyım cihazı yeni aldım ilk aldığımda ios 10.1 yüklüydü ve sanki şarjı daha iyi gidiyordu gibi geldi (psikolojikte olabilir) bir kaç gündür ios 10.3 kullanıyorum 10.1 de hücresel veride 2g 3g 4g seçenekleri vardı telefon boşta çalışırken ben genelde 2g de tutarım hem daha az radyasyon yayıyor hem şarjı uzun gidiyor hemde anlık wtsapp mail gibi bildirimlerden haberdar olabiliyordum fakat, yeni ios 10.3 sürümünde sadece 4g var hücresel seçeneklerinde apple niye böyle bir saçmalık yaptı sizce ios 10.3.2 de hücresel 2g 3g 4g seçenekleri olacakmı beklemeye değermi yoksa cihaza sıfırdan ios 10.2.1 mi kurmalıyım ?
  • Anlamadığım hiç bir şekilde cihazın uygulamalarını kullanmadan iPhone 5s de bile bu sonucu alırsın yani bana kalırsa bu dememe pek doğru değil. :) %2 % 3 lük kullanım oldukça az bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocyhy O kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum dostum..bende eskiden böyleydim..kullanım süreleri bekleme süreleri kafamda uçuşuyordu hep :) sonra her akşam şarja takmaya alıştırdım kendimi..bazen günün yoğunluğuna göre yüzde 80 şarj varken takıyorum bazen yüzde 1le takıyorum..ama hep takıyorum..eskiden kullanım süresi alacam paylaşacam diye evden yüzde 2-3lerle çıkıp dışardan acil bişeyim olsa bile şarjsız kaldığımı hatırlıyorum..saçmalık hakikaten..powerbank icat oldu şarj süreleri bozuldu..30liraya bile var powerbank..al bitane tamam işte ne şarj derdi ne bişey :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim zaten pil ile ilgili sorunum yok. Arkadaşlar sürekli olarak bu şekilde sorundan bahsettiği için böyle bir deneme yapmak istedim, yoksa söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum günlük şarj yapmak normal artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.