Bildirim
iphone 7 32 gb ile 128 gb arasında fark var mı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dostum bi dusun olabilir mi boyle bisey ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok kardeş ne alakasi var hizla mizla bende öyle saniyodum ama sadece aktarma da fark var 32 gb 2 dk sürüyorsa 128 gb 1 dk sürüyor.performans olarak ayni 32 al tabi yetiyorsa bunu düşünmen gerek hizi değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Speküle edilen haber kullanmada degil aksine dosya aktarimi anlamindaydi yanlis bilmiyorsam
Günlük kullanımda bizim işimize yarayan daha çok okuma hızı ve tepki süresidir bunlardada zaten sıkıntı yok. Bu yavaş olayı ssd lerdede var mesela 256gb ilk bir ssd 128 likten daha performanslı çalışıyor raid mantığından dolayı. Burada olay ucuz yonga kullanımından değilde teknoloji ile sınırlı diye düşünüyorum bu telefonun başka sorunları var en son düşünülecek şey depolama hızı bence.
hafıza dışında ne farkı var?
Evet hız konusunda sıkıntısı olduğu aşikar. İçinde hafıza okuma/yazma hızı geride diğer gb modellerine göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuma yazma hızı düşük ama bu günlük kullanımda etki yaratmıyormuş. Bilgisayardan iTunes ile birşey aktarırken daha yavaş olabilir. 32 GB hafızanın yeteceğini düşünüyorsanız alın bu okuma yazma hızı kayda değer bir fark gibi görünmüyor -
gsmarena.com
Report: The 32GB iPhone 7 Plus uses a much slower storage, our tests showhttp://www.gsmarena.com/the_32gb_iphone_7_plus_uses_a_substantially_slower_storage_our_tests_show-blog-20943.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 29 Kasım 2016; 4:0:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sıkıntı olmaz hocam. Sadece fark 3-5 gb lık film vs de olur yüklerken aradaki zaman farkı da 2-4 dk fazla sürer yazma hızı ile alakalı. Önemli olan daha önce hafıza sıkıntı çektiniz mi uzun süreli 3-4 yıl kullanacaksanız kesinlikle 128. Ama 32 de şu an yeterlidir 4K videolar ile işiniz çok ise o zaman mutlaka 128 alın.
Az da olsa fark vardır, bütün katı hal depolama sürücülerinde aynı durum vardır, kapasite arttığında okuma ve yazma hızı da artar haliyle üzerinde ki sistem ve programlar daha rahat çalışır,
bu telefonun başka sorunları var derken. nedir.. -
Aşağıdaki resim işine yaracaktır.
Yani kısaca 5 dakikalık 4k video'yu
iPhone 6s Plus 64GB 1 Dakikada
iPhone 7 32 GB 52 Saniyede
iPhone 7 128 GB 17 Saniyede
Aktarım sağlıyor.Bu senin günlük hayatında işe yaramayan birşey ancak video edit veya bir çok studio tarzı programlarla uğraşıyorsan işine yarayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 29 Kasım 2016; 17:19:48 > -
anlaadım teşekkkürler. turkcelden almayı düşünüyorum fiyaat daha uygun 32 gb. garanti açısında falan. apple garantili degil mi, -
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
Olur mu hiç?
İphone kullanıcıları Hız:Gb diyor.
Neymiş işlemci hızı 32gbta az mış.
Neymiş 128gb tam performans mış.
Böyle diyenler var demiyenler var,anlayacağınız üzere Gb:hız diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: asım2
anlaadım teşekkkürler. turkcelden almayı düşünüyorum fiyaat daha uygun 32 gb. garanti açısında falan. apple garantili degil mi,
Turkcell'de satılan cihazlar Apple Türkiye garantili diye biliyorum. Yani problem yaşamazsınız.Turkcell bayi veya çağrı merkezine yinede sorunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
quote:
Olur mu hiç?
yazma hızıdır o yoksa kan çıkardıe haliyle 32 gb ile 128 gb aynı hız ile okumamalı.
quote:
quote:
quote:
Olur mu hiç?
yazma hızıdır o yoksa kan çıkardıe haliyle 32 gb ile 128 gb aynı hız ile okumamalı.
Valla bunu iphone kullanıcıları diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Olur mu hiç?
Valla bunu iphone kullanıcıları diyor.
bilinçli kullanıcı olmak bu imiş demek ki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X