Şimdi Ara

iphone 7 32 gb alacağım ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ip7 32gb almayı düşünüyorum ama hafıza konusunda sorularım var. Facebook twitter snapchat instagram vs uygulamalar dışında spotify kullanıcam ve şarkılarım android uygulamasında 6 gb falan tutuyor. Bunların dışında fotoğrafları videoları telefonda çok tutmam bir de 1-2 oyun ve çeşitli uygulamalar yükleyeceğim sizce 32 yeter mi ?

• yeter de artar bile kardeşim, benim 6s 32 gb daha 23 gb boş yer var senin dediğin uygulamaların daha da fazlası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:34:20 >
  • Ustam valla bende aldım almışken bir defa alıyorsun tam al derim imkanın varsa, ben jetblack 128GB Aldım. Yarın birgün 4K video cekmek isteyeceksin o zaman 32 GB yetmiyecek sana.

• Bende hiç müzik yoktu 1600 foto vardı, 32 GB 7 Plus aldım ve uygulama da bankacılık ve sosyal medya uygulamaları (oyun filan yok) yükledim 15 gb kaldı pişman oldum telefonu sattım 128 gb alacağım, ya da 8 Plus alacağım o 64 Gb olduğu için fazlasıyla yeter, uygulamalar filan arttıkça yetmez oluyor önceleri 16 yetiyordu şimdi yetmiyor, yol yakınken 128 gb ya da 8 alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Söylemiş olduğunuz şekilde yeteceğini düşünüyorum. Video çekip telefonda tutacaksanız da 64GB tercih edin.

Ustam 64 GB demişsinizde bir yanlışınız var, İphone 7'nin 64 GB'lık modeli yok. 6S ve 6'da var ama.

• Yeter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paran varsa 256 al yoksa 32 al. Boş muhabberw gerek yok.

• 32-64 ü kafanızdan çıkarın artık bu devirde en az 128-256gb dan aşağısı alınmamalı

• Red Devil007 kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:33:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.