Şimdi Ara

İphone 6s ve 6s Plus modellere ücretsiz tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
1.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, bu ücretsiz tamir servisini yalnızca üretim hatası nedeniyle arızalanan telefonların sahipleri için gerçekleştiriyor. Yayınladıkları blog yazısında Apple, "Bazı belirli iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde cihazların açılmadığı tespit edilmiştir. Bu sorun, yalnızca Ekim 2018 ile Ağustos 2019 tarihleri arasında üretilen sınırlı sayıdaki seri numaralarına sahip cihazlarda gerçekleşmektedir" açıklamasını yaptı.
    support.apple.com
    iPhone 6s and iPhone 6s Plus Service Program for No Power Issues - Apple Support
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone-6s-6s-plus-no-power-issues-program

İphone 6s ve 6s Plus modellere ücretsiz tamir

• Kac yil oncenin telefonu. Telefonu acilmayan adam ya tamir ettirmistir ya da çöpe atmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili cihaz zaten bunlar. En eskisinin Türkiye şartlarında 2020 ekime kadar garantisi mevcut.
  • Bu değişim programını ilk gördüğümde bana asıl ilginç gelen o tarihlerde Apple tarafında hala 6s 6s plus üretiliyor olması oldu.

• yeni iphone 6s aldım anneme hatta kutusunu dün açtık. seri numarasını sorguladım servis kapsamında çıktı.

henüz daha yeni açtığımız için sorun var mı bilmiyoruz

sizce tamir ettirmeli miyiz? yoksa sorun ne zaman karışımıza çıkarsa o zaman mı götürelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmeli

Kac yil oncenin telefonu. Telefonu acilmayan adam ya tamir ettirmistir ya da çöpe atmistir
    "Bu sorun, yalnızca Ekim 2018 ile Ağustos 2019 tarihleri arasında üretilen sınırlı sayıdaki seri numaralarına sahip cihazlarda gerçekleşmektedir"

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmeli

Kac yil oncenin telefonu. Telefonu acilmayan adam ya tamir ettirmistir ya da çöpe atmistir
    Ağustos 2019 üretimi iphone 6 diyor, yani 2-3 ay öncesi.
    nasıl okuyonuz arkadaş. ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 7 plus şarj sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Tamir ettirin bence.

Tamirlerin süresi oluyor. Sonra bitince yaptırmak için sıkıntı oluyor.

• ag67 kullanıcısına yanıt
    Ekim 2020 ne alaka anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

yeni iphone 6s aldım anneme hatta kutusunu dün açtık. seri numarasını sorguladım servis kapsamında çıktı.

henüz daha yeni açtığımız için sorun var mı bilmiyoruz

sizce tamir ettirmeli miyiz? yoksa sorun ne zaman karışımıza çıkarsa o zaman mı götürelim?
    Hocam cihazı kapsıyor olması sorun olduğu anlamına gelmez niye içinize kuşku düştü? Benim cihazımı da kapsıyor servis seri no yu sorgulattığımda ancak 7 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım cihazımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 8 Ekim 2019; 19:3:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Ağustos 2019 üretimi iphone 6 diyor, yani 2-3 ay öncesi.
    nasıl okuyonuz arkadaş. ...

Alıntıları Göster
    6 değil 6s diyor. sen nasıl okuyon?

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Seri numarasını nereden sorgulattınız? Garanti sorgulama sayfasından mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ücret karşılığı değiştirdim. üretim temmuz 2019 ama cihazda herhangi bir problem yok. götürmeye gerek yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-751620F32

Seri numarasını nereden sorgulattınız? Garanti sorgulama sayfasından mı?
    konuyu açan arkadaşın mesajında link var oraya girdim seri numarasını.

yani aldığım iphone 6s bu tarih aralığında üretilmiş. ama sorun çıkabilir de çıkmayabilir de.

telefonu yeni aldığım için gidip servise açtırmak istemiyorum belki 2 sene sonra unutmazsam yaptırırım veya sorun başıma gelirse o zaman yaptırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

Bende ücret karşılığı değiştirdim. üretim temmuz 2019 ama cihazda herhangi bir problem yok. götürmeye gerek yok sanırım.
    hocam konudaki linke tıklarsanız orada daha önce tamir yaptırdıysanız ücret iadesi alabileceğiniz yazıyor bence başvurun

• o tarihler arasında alınan ürünün hala garantisi oluyor zaten, apple "garanti kapsamındaki telefonu ücretsiz tamir etmeyi" marifetten sayıp birde reklam mı veriyor?
  • Seri no’yu arattım. Bu sonuç çıktı. Ne diyor birisi açıklayabilir mi?

Bu arada telefonum iPhone 6s 32GB (Mart 2020’ye kadar garantisi var.)

quote:

The serial number you entered is not eligible under this program due to one of the following reasons:
    - It's not in the affected serial number range.
    - Our records show that your device has already been serviced as part of this Program.
    - Our records show your device is no longer eligible for a free service under this Program. If you have questions, please contact us.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihaz ya o seri nolu değil, yada zaten tamir görmüş, ya da ücretsiz hizmet için uygun değil.

• klavye_414 kullanıcısına yanıt
    Alında ben mesajı yanlış yazmışım. Yanlış anlaşılıyor. Ben 2016 da aldığım 6s bozulunca ücret karşılığı değiştirdim. Yenisi temmuz 2019 üretim. Seri numarasından kontrol ettiğimde onarım kapsamına giriyormuş. Ama herhangi problem olmadığından servise gmtürmeyeceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.