Şimdi Ara

iPhone 6S şarj %35'teyken kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün telefonumda bir sorun farkettim. Telefonun şarjı %35 ve altına inmeye başladıkça sürekli kendini kapatıyor. Mesela %35 iken kapanıyor, açmaya çalışıyorum şarja takın ibaresi beliriyor, tekrar açmaya çalışınca açılıyor. Ama 2-3 dakika içinde yine sanki şarjı bitmiş gibi davranıp kapanıyor.

Pil durumumu kontrol ettim, telefonu alalı 11 ay oldu ve 460 cycles olmuş ve pilin sağlık durumu %75 görünüyor. Bu da ekstradan hoşuma gitmedi açıkçası.

Sizce bu durum için ne yapmalıyım?

Telefon Vodafone' dan satın alınmıştı, hangi servise veriliyor bunlar?

Ayrıca şu an telefonumda 9.0.2 JailBreak kullanıyorum. Bu yüzden bile telefonu servise vermeme niyetindeyim aslında ama.. Restore atıp servise vermeye değer mi şu an? Muhtemelen 10 gün içinde sıfır refurbished cihaz vereceklerdir. Yeni telefon iOS 10 olursa vay halime, hem JailBreak olmayacak hem iOS 10 kötü...
    Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Teşekkürler.

• Vakit kaybetmeden verin servise bence. burda bi arkadaş başlık açmıştı Tam hatırlamıyorum ama galba 500 döngüden sonrası garantiden çıkıyor demiş apple.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum anlamsızca bende servise vermeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    500'den sonra garanti disi mi 😕
    O zaman bi an once verilmeli cidden

• nahege270 kullanıcısına yanıt
    O başlığı bulmaya çalışıyim bi saniye

• https://forum.donanimhaber.com/m_121198664/tm.htm

Olay baya kotuymus. Boyle oldugunu bilmiyordum..
    Hocam bu arada su an kontrol ettim batarya sagligi %84'e yukselmis. Mesela bugun sabah 8'den aksam 5'e kadar tam %1'e kadar baya kullandim kapanmadan.

Sizce ben yine de restore edip servise vermeli miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    12 ay önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pili kalibre ettiğinizde erken kapanma olayı bir miktar düzelir. Ben olsam götürürüm serviste pili bi ölçtürürüm garanti kapsamında değişim oluyosa değiştiririm. Sıfır telefon olur mis gibi

• cihaz garantili ise yetkili servisiyle bağlantıya geçiniz
  • aynı sorun 6S cihazımda 1 2 kez oldu apple aradım pile baktılar 225 kere şarj olduğunu pilin iyi durumda olduğunu ve cihazı restore etmemi söyledi dediklerini yapacağım.Cihaz 27/10/2015 tarihinde alındı hemen hemen 1 yıllık cihaz 225 şarj döngüsü sizce normalmidir?
  • 225 normal hocam, benim tam yari döngüm. Benim 460 olmus ama ya ne yapcagimi cidden bilemiyorum

Arkadaşlar Apple müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim.
    İlk önerisi iOS 10 'a güncellemekti fakat istemediğimi söyledim. Sonrasında pilin durumuna bakmaya çalıştı, ayarlar'dan tanılar ve kullanımı göndermemi istedi fakat bağlantı sorunu yaşadık.

Son are olarak servise verebilirsiniz ürünü diyor. Şu an tam 465 cycle ve pil sağlığı %75-83 arası gidip geliyor.

Sizce şu an iOS 10'a güncelleyip cihazı Genpa veya KVK 'ya vermeye değer mi? Bu son sorum. Eğer götürmeliysem cidden gideceğim bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Vakit kaybetmeden verin servise bence. burda bi arkadaş başlık açmıştı Tam hatırlamıyorum ama galba 500 döngüden sonrası garantiden çıkıyor demiş apple.

Patlayabilir hemen götürsün bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Bu arada ben 500 dongu konusunu sordum hocam, oyle bir sey yok dedi musteri hizmetleri. Arizali ise yapilir dedi. Ama gel gelelim Apple sitesinde de piller garantiye girmez yaziyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.