Şimdi Ara

İphone 6S POWERBANK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iphone 6s plus'ım var ve şarj çok sıkıntı olduğu için bir powerbank almak istiyorum. Ancak alacağım powerbank'in cihaza zarar vermesinden korkuyorum. Sanırsam Apple'ın powerbankleri de yok. Sizce kaliteli beni uzun süre götürecek ve telefona zarar vermeden çalışabilecek bir powerbank var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Bir de alırken hangi özelliklere dikkat etmek gerekiyor ? Yardımcı olrsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xiomi diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki dikkat etmem gereken özellikleri neler biliyor musun kardeşim ?

• Piyasada orijinalinden çok çakma Xiaomi power bank var. Tavsiyem Sony'nin ürettiği power bank'lar. 1000'den fazla doldur boşalt imkanı veriyor. Ben Sony Cps20 yani 20.000 mAh olanından kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Herhangi bir sorun olmadı.
  • Peki ürüne takılan lightning kablosunu benim kendim tedarik etmem gerekiyor değil mi? Çünkü Sony İphone kablosunu vereceğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thesonsofares

Peki ürüne takılan lightning kablosunu benim kendim tedarik etmem gerekiyor değil mi? Çünkü Sony İphone kablosunu vereceğini sanmıyorum

Kendi ara kablonu kullanabilirsin. Ekstradan kablo almana gerek yok. Üzerindeki gelen kabloyla da power bankı şarj ediyorsun.
  • Saolasjn hocam ben en iyisi o şekilde yapayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Klavyeli Kılıf Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6s kullanıyorum Xiaomi 10000 mAh aldım gayet memnunum. Ayrıca şarj edilmesi bir sıkıntı yaratmaz. Neticede bilgisayardan bile şarj ediyoruz cihazı. Önemli olan iPhone'un kendi orjinal olan ya da Apple'ın onayladığı bir kablo olması.

Ben aşağıdaki ürünü aldım ve gayet memnunum.

Xiaomi 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJXIAOMI10000

Bunlar yeni versiyonları tavsiye ederim.

Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah (İnce ve Hafif Kasa)

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV000003K6YX

Xiaomi Mi Pro 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-pro-10000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-HBV0000019EGA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende asus zenpower var tavsiye ederim.
  • Xiaomi ZMi modelini öneririm.İnanılmaz portatif ve kaliteli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.