Bildirim
iphone 6s plus temperli cam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kenarları kavisli olduğu için oturmuyor durum bendede aynı hiç elleme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.
merhaba arkadaşlar,
telefona 1 ay önce temperli cam taktırdım. ama bütün kenarlar havada kalmış şekilde duruyor, tam oturmadı ve çirkin görünüyor. herkeste durum bu mu? kullanabileceğim, tam oturan, uygun fiyatlı bi ürün var mıdır?
Hocam bende de oyle bir sorun vardı. temperli camın kenarları ekrana yapısmıyordu..
Ankara dayım. Necatibey Caddesinde bulunan Balıkçıoğlu Pasajı na gittim. Orda Zore diye bir aksesuar yeri var. Adama durumu anlattım, gösterdim. Bana kalın olan temperli camların iphone 6s serisinde yapışmadığını, sorun çıkardığını söyledi. Onun yerine biraz daha ince ve esnek olan bir temperli cam çıkarttı bana. Dedi ki bak bu camda sıkıntı olmaz istersen bunu takayım dedi bende olur dedim. 35 lira para istedi pazarlık falan derken 25 liraya taktırdım. Hiçbir sorun yok şuan. Gayet guzel bir şekilde ekrana oturdu. Hatta ekranda temperli cam var mı yok mu belli bile olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 24 Ocak 2016; 13:38:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sorunu ben de çok yaşadım. Gezmediğim telefoncu kalmadı ama sonunda çözümü buldum. Zamanın önemi yok beklerim derseniz bence Aliexpress üzerinden Godosmith marka camı şiddetle tavsiye ederim. Singapur post ile 10 günde elime geldi. Ve çok şekilde kavisli olan kenarlarını dahi kapatıyor. Çok da memnunum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ttec, spiegen, buff tarzı markalarda da aynı sorun olur mu -
Spigende olacağını zannetmiyorum. Ama diğer markalar için aynı sorun olacağı ihtimalini bilemem dostum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.
merhaba arkadaşlar,
telefona 1 ay önce temperli cam taktırdım. ama bütün kenarlar havada kalmış şekilde duruyor, tam oturmadı ve çirkin görünüyor. herkeste durum bu mu? kullanabileceğim, tam oturan, uygun fiyatlı bi ürün var mıdır?
bi resim atarmisin kardes , sorun nedir yakindan görelim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X