Şimdi Ara

6S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6S kullanıyorum ve telefonu sallayınca arka kameranın olduğu yerden bir tıkırtı sesi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Ağustos 2022; 16:40:7 >

• Sallamayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic bi ses gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feradini

Bir iPhone 6S Plus kullanıyorum ve telefonu sallayınca arka kameranın olduğu yerden bir tıkırtı sesi geliyor. Bu aynı şekilde iPhone 6S Plus kullanan diğer arkadaşlarda da mevcut mudur? Lütfen telefonu aynı model olanlar deneyip yazsınlar.

Evet hocam hatta telefonu Ters çevirip elime aldım başparmağımla vurunca da ses geliyor sende de öyle mi?

• Kardeşim bnmde 6s plus var ve aynı ses bnde de var apple aradım bilemediler antalyada premium servis olan tvt deki teknisyen abime sordum çoğunda var sıkıntı yok dedi.

• o ses kameradan geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameradan çıkan sestir o. Zahmet edip araştırsaydınız o sesin nedenini bulursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oid ysni optik imaj sabitleme donanımının sesi. Bu donanım zemberek gibi boşta durur ve titreşimleri en az yansıtır. ama haddinden fazla sallarsanız salınımı dolayısıyla kameranın çeperine çarpar ve böyle ses çıkarır. Ama bu sesi duymanız çok zor, iyi kulaklarınız varmış.

Sonuçta korkulacak bir şey yok, cihazın keyfini çıkarmaya devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: feradini

Belli ki çok şey biliyorsun ama neyse ki benim de senin gibisinden eksik kalır yanım yok. Araştırdım ancak kimse iPhone 6S Plus'tan bahsetmemişti. Aynı sorun iPhone 6 ile dile gelmişti ben de emin olmak için konu açtım. Oturduğunuz yerden batıyor sanırım? Bir şey bilmiyorsan gelip yorum yapmazsın.

Ne bilip bilmediğim sizi ilgilendirmez ayrıca bu ses çoğu telefonda var. Bu konu çok açıldı tartışıldı. Bebeksi sinirlerinizi de gerdiğim için kusura bakmayın. 😑😑😑😑😑

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.