Şimdi Ara

Iphone 6s plus Kilif Ve Ekran koruyucu ? Ilk iphone deneyimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. 2 aydir iphone 6s plus kullaniyorum. Cihazim space grey. Daha ønce hic ekran koruyucu ve kilif kullanmadim.
    Bu sefer kilif almak istiyorum fakat bir turlu hangisini alacagima karar veremedim.
    Spigen ultra hybrid serisinde space crystal ve siyah rengi arasinda kaldim. Cleari tavsiye edermisiniz bilemedim.
    Iphone un kendi orginal deri kiliflarina baktim fakat cok tahrip oluyormua hissi verdi. Ønerirseniz mavi rengi nasil olur? Silikon kiliflari nasildir?

Ekran koruyucu konusuda benim icin tam bir muamma. Telefonu 2. El aldim. Jelatin cam koruyucu vardi ve søkup attim. Kenarlari toz olmustu ve icinde hava vardi. Bu konuda cam olanlarda bulunuyor. Spigen in alti ustu siyah olan bir versiyonu var. Ne ønerirsiniz?

Ebayda orginal genuie diye iphone 6 plus kiliflari satiliyor Cin' den. 15 20 tl ye. Bu kiliflar nasildir? Orjinal degil bunlar heralde..
    Yardimlarinizi bekliyorum. Bugun siparis vermek istiyorum artik. Bu arada yurt disindayim Turkiyeden tavsiye vermezseniz sevinirim.

Ek olarak ios da yeniyim. Daha telefona muzik yuklemedim.
    128 gb kullaniyorum. Kamerasi beni pek tatmin etmedi øzellikle isik az olan ortamlarda. Bu konuda ne dersiniz?

Ve ønerebileceginiz uygulama ve oyunlar varmi?? Ucretli ucretsiz farketmez. Market cok genis. Eminkm hic bilmedigim iyi app ler vardir. Birde icloud u nasil kullanmali? 5 gb doldu suan. Fotograflari pc ye atip icloud dan silicekmiyiz? Eger silersek telefonda kalirsa otomatik geri atmiyacakmi?
    Beni biraz aydinlatursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardimci olucak bir fikir vericek arkadaslar??

• Özellikle mavi rengini tavsiye ederim çok hoş duruyor. Telefona takabilecegin ve her tarafını koruyan en ince en şık kılıf bence.
    http://www.desmay.com/products/the-slight-for-iphone-6
    Cam konusunda Spigen iyidir aliexpressten alırım dersen godosmith markada iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.