Şimdi Ara

Iphone 6s Plus 2. El Fiyatlari Ne Zaman Duser ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 6s plus 64gb almak istiyorum yurt disi veya tr fark etmez fiyat farkina bagli. Iphone 7 nin turkiyede satisa sunulmasiyla ve iphone 6s 6splus larin 32gb lik modelinin teknoloji marketlerine gelmesiyle alicagim iphone 6s plus 64gb modelinin 2. EL fiyatinin daha da dusecegini dusunuyorum. Sizce bunlarin hepsi ne zaman gerceklesir? istedigim modelin tr veya yurt disi olarak ne kadardan alabilirim 2 sininde fiyatini merak ediyorum. Yoksa beklememe gerek yokmu bunlar gerceklesse bile hersey sabitmi kalir? en fazla ne kadar vermeliyim temiz bir telefona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim şuan bende 6s plus 64gb var 3 aylık cihaz yurt dışı satarsam 2800 den aşagı satmam ona göre karşılaştır.
  • 16 gb verelim uygun fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sıfır hiç açılmamış Yurtdışı cihazı 6S 64 GB modeli 2200 TL'ye aldım. Kendi pasaportumada kaydettirdim mis gibi oldu.
    Gayet iyi bir fiyata denk getirdiğimi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: halidesad

kardeşim şuan bende 6s plus 64gb var 3 aylık cihaz yurt dışı satarsam 2800 den aşagı satmam ona göre karşılaştır.

hocam iphone 7 plus alsam yurt disindan 3500 e gelir zaten pasaport kaydiyla vs 700 lira fark etcekse 7 alsam daha mantikli sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    hocam ben iphone kullanacaksam plus kullanırım imkanınız varsa onu alın kişiden kişiye zevk degişir.sizin tercihinize kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.