Şimdi Ara

Iphone 6S+ Pil Degisimi Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ikinci telefon olarak kullandigim 6S+'da %16 kadar kapasite kaybi var. Orijinal pil de resmi serviste 350 TL. Apple'in fiyatlarindan daha pahali. Ankara ici degisim yapabilecegim neresi var ? Bir de pil tavsiye edebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    250 hocam 350 değil

• Ziya Gokalp caddesindeki Basari servisi 350 TL istiyor. Apple fiyatlarindan bahsetmeme ragmen bizdeki fiyatlar bu diyorlar. Genpa ve digerleri de 10-15 gunden once veremeyeceklerini soyluyorlar. Lydia'ya da kesinlikle vermem. Mecburen bir cozum uretmem lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 18 Ekim 2016; 13:26:42 >
  • Kardeşim orjinale en yakın hatta orjinal gibi verim alabileceğin bir pil istiyorsan
    Amerika sitesi
    İxfixit ten sipariş ver 20₺işçilik ver adam taksın sana
    140a mal olur
    Ve kaliteli pil kullanmış olursun

Hocam maltepede köprüsünü geçince solunda bi otel olucak maltepe çıkışına yakın ama çıkmadan orada bireysel bilişim var oraya git birde soluna ıteli al dön az ilerde sağda

• Bakacagim bu markaya. Tesekkurler.

Servis tavsiyesini hala beklemekteyim.

• Servis tavsiyem hakkında bi fikrm yok fakat benim dediğim gayet iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugun ufak bir arastirma yaptim Necatibey caddesindeki serefsizler tutturabildigine geciriyor. Piyasada orijinali bulunmamasina ragmen Cin mali pile 170 TL isteyenini de gordum. Cesitli fiyatlar var, 70, 90, 100 ve 120. Uzerlerinde marka yazmiyor sadece uretim tarihleri var. Genpa ise bugun verirsem kasim basina teslim edilir dediler. Her ne kadar iPhone 7+ kullansam da, butun islerimi bu telefonla hallediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Bugun ufak bir arastirma yaptim Necatibey caddesindeki serefsizler tutturabildigine geciriyor. Piyasada orijinali bulunmamasina ragmen Cin mali pile 170 TL isteyenini de gordum. Cesitli fiyatlar var, 70, 90, 100 ve 120. Uzerlerinde marka yazmiyor sadece uretim tarihleri var. Genpa ise bugun verirsem kasim basina teslim edilir dediler. Her ne kadar iPhone 7+ kullansam da, butun islerimi bu telefonla hallediyorum.

Aman hicam aman. Necatibeydeki telefoncu adi altindaki dolandirici ve cakallara telefonunuzu sakin emanet etmeyin. Pil takacagim diye icini komple alirlar, oyle ortada kalakalirsiniz

Merhabalar,
    servisimiz İstanbul Mecidiyeköy de bulunmakta, Türkiyenin her yerine ücretsiz kargo hizmetimiz ile servis vermekteyiz, daha detaylı bilgi için buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz, forum.donanımhaber.com dan geldiğinizi belirtmeniz halinde %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.
  • cihaz garantili değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

cihaz garantili değilmi

Yurtdışından aldığım için 1 senelik garantisi doldu.
  • servise taktır.
    yan sanayi bataryaların ne olduğu belli değil.
    şarj yüzdesi atlama yaparak düşüyor mu ?
    birde %100 olunca hemen şarjdan almayın. 15-20 dakika daha dursun.
    battery life ile tamamen dolup dolmadığına bakabilirsin.

tam şarj edip %50 ye düşünce tekrar takınca.sonra 70e düşünce tekrar takın sonra 90a düşünce tekrar takın. biraz canlanır batarya.

bataryayı sıfırladıktan sonra %16 kayıp gösterebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

servise taktır.

tam şarj edip %50 ye düşünce tekrar takınca.sonra 70e düşünce tekrar takın sonra 90a düşünce tekrar takın. biraz canlanır batarya.

iOS 10.0.2 ile pilin daha çabuk tükendiğini fark ettim. Şarj yüzdem %1 azalarak tükeniyor. Battery life uygulaması ile kontrol ettiğimde %16'lık kayıp olduğu yazıyor. Kaç defa kalibre ettiysem de fayda etmedi. 6S+'da şuan 4 saat, 4.30 saat kullanım süresi alıyorum.

Bir hafta sonra vereceğiz deseler taktırmaya razıyım. İşin parasında da değilim ama kasım ayının başı olması işi yokuşa sürüyor...

• quote:

quote:

servise taktır.

iOS 10.0.2 ile pilin daha çabuk tükendiğini fark ettim. Şarj yüzdem %1 azalarak tükeniyor. Battery life uygulaması ile kontrol ettiğimde %16'lık kayıp olduğu yazıyor. Kaç defa kalibre ettiysem de fayda etmedi. 6S+'da şuan 4 saat, 4.30 saat kullanım süresi alıyorum.

Bir hafta sonra vereceğiz deseler taktırmaya razıyım. İşin parasında da değilim ama kasım ayının başı olması işi yokuşa sürüyor...

apple store a götür imkanın varsa, randevu felan almak gerek ama. .
    apple ı arayıp durumu bildir. 5 dakikalık iş için haftalarca bekletiyorlar de.

• quote:

quote:

quote:

servise taktır.

apple store a götür imkanın varsa, randevu felan almak gerek ama. .
    apple ı arayıp durumu bildir. 5 dakikalık iş için haftalarca bekletiyorlar de.

Ankara'dayım ne yazık ki. Bir de Apple servisi olan Bireysel Bilişim varmış. Yarın bir de bunlarla görüşeceğim.

• Apple resmi servislerinden olan Basari, resmen tutturabildigine geciriyor resmen. Daha dun 350 TL diyen adamlar bugun 365 TL istedi. Kesinlikle buraya paranizi kaptirmayin. Bireysel Bilisim adli Apple resmi saticisina taktirdim. Nakitte 100 TL tuttu ve kapasitesi bire bir ayni...

• Hocam apple ın sitesinde canlı sohbet imkanı vardı. Orada durumu bildirirseniz yardımcı olurlar. Cidden ilgeniyorlar, ben ilk defa aldığım bir ürüne satış sonrasında da bu kadar destek verildiğini apple da gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat53

Hocam apple ın sitesinde canlı sohbet imkanı vardı. Orada durumu bildirirseniz yardımcı olurlar. Cidden ilgeniyorlar, ben ilk defa aldığım bir ürüne satış sonrasında da bu kadar destek verildiğini apple da gördüm.

Istanbul'da olsaydim muhakkak randevu alirdim. 10 dakikalik is icin 2 hafta beklemeyi mantikli bulmuyorum. 1 haftaya da raziydim ama isi yokusa suruyorlar...

• quote:

Apple resmi servislerinden olan Basari, resmen tutturabildigine geciriyor resmen. Daha dun 350 TL diyen adamlar bugun 365 TL istedi. Kesinlikle buraya paranizi kaptirmayin. Bireysel Bilisim adli Apple resmi saticisina taktirdim. Nakitte 100 TL tuttu ve kapasitesi bire bir ayni...

100 TL'ye orjinal batarya takmamışlardır. Bilginiz olsun. Kapasitesini ilk gün %100 görürsünüz zaten. O kendini 2-3 ay sonra gösterecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.