Şimdi Ara

İphone 6S Müziğin kamera açınca kesilmesi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
54.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Live mode kapalı olmasına rağmen fotoğraf çekmek istediğim zaman müzik duruyor.

Fotoğrafı geçtim ben video bile çekebilmek istiyorum ama mümkün olmuyor. Çözümü var mı ?

İOS 9.3.2 6S

• Ah şu bilgisizlikler...
    Fotoğraf çekerken müzik kesilmez. Video çekerken kesilir ki bu sistemin acizliğinden değil bilgisinden kaynaklıdır. Video çekilirken alınacak olan sese telefondan çıkan müzik sesi karışmaması hedeflenir. İsterseniz video çekerken müzik dinelemeye çalışın bahsettiğiniz nokia telefonda başaramazsınız. Lakin: snapchat, instagram gibi uygulamalarda müzik çalarken bile video kaydı yapılabiliyor. Yani dediğiniz gibi bir multitasking meselesi olsa bu uygulamalarda da bu işlem yürütülmez. Hayırlı günler.
  • Aynı dertten bende muzdaribim,bilen varsa aydınlatsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi iOS'in aciz bir sistem olması arkadaşlar. iOS multitask konusunda başarısız bir sistem. Müzik çalarda müzik açıkken kamerayı açarsanız sistem müziği aynı anda yürütemiyor o yüzden durduruyor.

Benim 6s'te 9.3.5 sürümü yüklü. 10'da durum nedir bilmiyorum.

Oysa Symbian'da böyle bir şey yok. On yıl önce çıkan N93i telefonumda az önce denedim. Müzik çalardan bir şarkı açıp arka plana attım ardından kamerayı açtım. Müzik çalmaya devam ediyordu. Aynı testi N86 ve 808'de de yaptım. Müzik çalar ve kamerayı sistem gerçek zamanlı olarak yürütebiliyor. Yıl olmuş 2016 rezil iOS bir kez daha multitask özürlü bir sistem olduğunu bizlere gösterdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS 10'da fotoğraf çekerken müzik kesilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hocam 6s dışında başka telefonlarda sıkıntı yok sanırım

• İos 10 da denedım iphone 7 sorun olmadı sanırım 6 ya oze

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 10 6S sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iOS 10 6s de sorun yok sadece videoda kesiliyor

• Ah şu bilgisizlikler...
    Fotoğraf çekerken müzik kesilmez. Video çekerken kesilir ki bu sistemin acizliğinden değil bilgisinden kaynaklıdır. Video çekilirken alınacak olan sese telefondan çıkan müzik sesi karışmaması hedeflenir. İsterseniz video çekerken müzik dinelemeye çalışın bahsettiğiniz nokia telefonda başaramazsınız. Lakin: snapchat, instagram gibi uygulamalarda müzik çalarken bile video kaydı yapılabiliyor. Yani dediğiniz gibi bir multitasking meselesi olsa bu uygulamalarda da bu işlem yürütülmez. Hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Sebebi iOS'in aciz bir sistem olması arkadaşlar. iOS multitask konusunda başarısız bir sistem. Müzik çalarda müzik açıkken kamerayı açarsanız sistem müziği aynı anda yürütemiyor o yüzden durduruyor.

Benim 6s'te 9.3.5 sürümü yüklü. 10'da durum nedir bilmiyorum.

Oysa Symbian'da böyle bir şey yok. On yıl önce çıkan N93i telefonumda az önce denedim. Müzik çalardan bir şarkı açıp arka plana attım ardından kamerayı açtım. Müzik çalmaya devam ediyordu. Aynı testi N86 ve 808'de de yaptım. Müzik çalar ve kamerayı sistem gerçek zamanlı olarak yürütebiliyor. Yıl olmuş 2016 rezil iOS bir kez daha multitask özürlü bir sistem olduğunu bizlere gösterdi.

Bolumde okudugum en komik mesajlardan biri, multitaskingle alakasi yok, muzik asla arka planda kapanmaz sadece video cekerken kapanir sebebi ise sesi kayit etmemesidir.

• mihmancan kullanıcısına yanıt
    Sevgili aciz ve Apple avukatı arkadaşım videodan bahsetmiyoruz biz burada. Fotoğraf çekmekten bahsediyoruz. Video çekerken kesildiğini biz de biliyoruz. Fotoğraf modundayken denedim müzik kesiliyor. Amma kalın kafalıymışsın. Yukarıda okuduğunu anlayarak okusan keşke. Ayrıca iOS'in multitask özürlü bir sistem olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bizzat bunu deneyimledim. Safaride forumun sitesi açıktı ve tek sekmeydi. Üstelik de mini sürümdü. Uzunca bir mesaj yazıp arka plana attım. Aradan yarım saat geçti safariyi tekrar açtığımda sayfa baştan yüklendi ve yazdığım mesaj boşa gitmişti. On yıl boyunca Symbian kullandım ve aynı şeyi yüzlerce kez Symbian'da yapmama rağmen tarayıcıyı açtığımda nasıl bıraktıysam o şekilde duruyordu. Üstelik bunu 128 MB RAM ile yapabiliyordu. iOS ise 2 GB RAM ile bunu yapmaktan aciz.

• Tamam kardeş bir tek symbian ve ios kullanan sensin. Haklısın bilemedik. Avukatlık terfim için teşekkürler.

• Arkadaslar iphonede videoya şarkı ekleyebileceğim ücretsiz bir uygulama var mı ?

• ririii kullanıcısına yanıt
    iMovie

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.