Bildirim
İPHONE 6S Mİ SAMSUNG S7 Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
6s s7 edge ikisi de üzmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben s7 kullanıyorum tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6S kullandım. Şirket S7 verdiği zaman S7 de kullandım fakat beğenemedim, tasarımını da beğenmedim işletim sistemini de. S7 yi 2. Elden sattım bir süre 6S kullandım kesinlikle üzmez pişman olmazsın. 6S
quote:
Orijinalden alıntı: zopçuk
6S kullandım. Şirket S7 verdiği zaman S7 de kullandım fakat beğenemedim, tasarımını da beğenmedim işletim sistemini de. S7 yi 2. Elden sattım bir süre 6S kullandım kesinlikle üzmez pişman olmazsın. 6S
Merhaba hocam, s7 edge modeli miydi düz müydü. Düz ise bataryalarını karşılaştırabilir misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: onz
quote:
Orijinalden alıntı: zopçuk
Merhaba hocam, s7 edge modeli miydi düz müydü. Düz ise bataryalarını karşılaştırabilir misiniz
Düz olandı, bataryalar birbirine yakındı S7 de pek test edemedim fakat 6S bir tık daha önde.
6s daha uzun süre kullanabileceğin bir cihaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X