Şimdi Ara

IPHONE 6S Mİ S7 EDGEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung olursa s7 edge

Bu ikisinin fiyatları aynı olduğundan ikisi arasında fikirlerinizi sormak istedim mümkün olursa sebebiyle birlikte yazarsanız sevinirim
    İyi forumlar...

Ben Apple alırdım şahsen. Hızlı,stabil ve daha sorunsuz bunun dışında bence uygulama olayı daha kaliteli. Android'in uygulama kalitesinin üzerinde olan ve az çok WP kadar güvenli bir sistem yani tam ortası olduğu için IOS.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge bayarya kapasitesi ve şıklığıyla çok önde bence. İki cihazı gidin bir inceleyin derim. Ios stabil android donuyor veya uygulama kalitesi var geyiklerine takılmayın bence. Olay kullanıcıda bitiyor.
    Androidin özgürlükçü yanı bence tartışılmaz. Örneğin ücretli bir uygulamayı küçük bir aramayla bulup ücretsiz olarak kurabilirsiniz. Sd kart desteği de var.

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • 6s s7 edge yanında demode duruyor.Ama s7 edge satıp 6s alamayabilirsiniz lakin 6s satıp s7 edge rahat alabilirsiniz.6s 2.elde daha avantajlı.

Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz ne dersek onu mu alacaksın yani....

Orijinalden alıntı: Haggard1963

S7 edge bayarya kapasitesi ve şıklığıyla çok önde bence. İki cihazı gidin bir inceleyin derim. Ios stabil android donuyor veya uygulama kalitesi var geyiklerine takılmayın bence. Olay kullanıcıda bitiyor.
    Androidin özgürlükçü yanı bence tartışılmaz. Örneğin ücretli bir uygulamayı küçük bir aramayla bulup ücretsiz olarak kurabilirsiniz. Sd kart desteği de var.

Geyik demişsiniz karşı görüş belirtmişsiniz ama haberdar etmemişsiniz beni. Note 5 kullanıyorum bunu esas alarak söylüyorum. Yoksa isteyen symbian dahi kullanır buna lafım yok. Ben kendi tercihimi söyledim ikisi arasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 22 Mayıs 2016; 11:22:47 >

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • Bence soru yanlıs 6s plus ile hep s7 edge (3200 tl olan) Youtube ve yabancı sitelerde karsılastırılıyor..

Samsung s7 Edge vs Iphone 6s Plus (evet 6s degil Plus) bence 6s Plus 3 sebebi var...
    1)Piyasa fiyat cıktıgından 8ay icinde 600 tl fiyat dustu samsung surekli model cıkarıyor 1 sene sonra s8-s8 edge gelir ozaman suanki 3200 tl lik fiyat 2500 tl dahi duser e farzedinki satılacak ozaman 2500 tl sıfırı olan cihazı 2250 tl dahi satmanız zor 2000 tl belki 1 senelik ve kullanılmıs olacak!!! Iphone bu nedenle az model cıkartıyor pahalı oluyor ama suan 3500 tl 6splus alan kisi Iphone 7 cıksa bile max 150-200tl asagı fiyat dusecegini ve 1sene icinde daha az zarar edip daha kolay satabilecegini anlar....

2)Yazılım Evet Android guzel kullanıslı ama gereksiz uygulama cok Ios ta kapanan program tekrar baslamıyor ama androidte kapatsanızda 10 saniye sonra baslıyor...

3)Performans adamlar telefonu alt alta koymus youtube ta aynı anda ekrana dokunup oyun baslangıcı ana ekran ilk bolumun gelmesini gostermisler Iphone 6s Plus acık ara onde S7 edge ye gore inanmayan youtube Iphone 6s plus vs S7 edge gaming yazsın izlesin eger s7 edge fiyat olarak 2000-2300 tl olsaydı alınabilirdi ama 3000 tl yukarsı icin Apple tartısmasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 22 Mayıs 2016; 16:03:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

Her ikisini de kullanmis biri olarak 6s diyorum s7 EDGE deki batarya büyüklüğü sizi yaniltmasın 6s şarjı çok daha uzun süre gidiyor

Insanlari yanlis yinlendirmeyin lutfen bende ikisinide kullanmis birisi olarak soyluyorum ki s7 edge sarj konusunda ezici ustunluge sahip 6s plus deseniz birbirlerine yakin degerler veriyorlar ama 6s sarj konusunda basarisiz bir telefon konu sahibinin sorusuna gelince benim fikrim s7 edgeden yana olur ekran kalitesi, tasarimi, bataryasi, aksesuar destegi, hizli sarj ozelligi s7 edgein ustun taraflari. 2. Elde deger kaybi yasamamasi, applein turkiyede ki garanti politikasi, IOS da uygulamalarin cihaza daha uyumlu olmasi ve guncelleme destegi applein artilari fakat benim icin s7 edgein sunduklari daha oncelikli karari siz vereceksiniz beklentilerinize gore telefon almaya calisin ama burda yok stabil yok kolay arayuz yok ikinci el deger kaybi diyenleri lutfen ciddiye almayin

Asus Sabertooth X79 | İntel i7 3930 k 3.2 Ghz | Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition | Geil Value Plus 4*4 Gb DDR 3 1600 Mhz | Aerocool Strike X St | Aerocool Strike X 1100 Watt | Corsair H 80 | 5* Cooler Master 20 Cm Megaflow Blue | Ocz Vertex 3 120 Gb | Western Digital 1 Tb Caviar Black

• Ben Samsung S7 Edge alıp 2 hafta sonra apar topar satan biriyim. Görsel olarak iyi ama emin olun başka bir şeyi yok. Kilitlenme desen var , kendi kendine kapanma desen var , sayfayı dalgalı açma desen var, guncelleme desen s8 çıktıgında birdaha asla göremezsin. şuan tekrar iphone 6s plus a donus yaptım... pişmanmıyım evet Samsung alarak zarar ettigim için pişmanım..
  • Galaxy S7 almanızı tavsiye ederim , uzun süre iphone kullandım son kullandıgım iphone 6 ydı şuan geri dönsem 1 hafta bile tahammül edemeyebilirim zira çok sıkıcı , hapishaneden farkı yok (bir müzik atmak için bile biraz ugraşmak gerekiyor gerisini siz düşünün) , özellik ve donanım açısından da birçok noktada oldukça geride.

Galaxy S7 bir süre kullandım bazı arkadaşlar sıkıntı yaşadıklarını belirtmişler lakin ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 23 Mayıs 2016; 15:54:01 >

Orijinalden alıntı: gunbah

Ben Samsung S7 Edge alıp 2 hafta sonra apar topar satan biriyim. Görsel olarak iyi ama emin olun başka bir şeyi yok. Kilitlenme desen var , kendi kendine kapanma desen var , sayfayı dalgalı açma desen var, guncelleme desen s8 çıktıgında birdaha asla göremezsin. şuan tekrar iphone 6s plus a donus yaptım... pişmanmıyım evet Samsung alarak zarar ettigim için pişmanım..

Son güncellemeyle Kilitlenme desen yok,Kendi kendine kapanma desen yine yok, Syafayı dalgalı açma yine yok...Erken satmışsınız telefonu..

S7 edge almak için fazlaca neden sayabilirim size...

1. Gündüz ya da Gece, Her Ortamda Yüksek Kaliteli Fotoğraflar

2. Zarif Tasarım ve Artırılabilen Depolama Alanı

3. Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık

4. Tükiye’nin En Hızlı 4.5G Bağlantısına Uyumlu Akıllı Telefonu

5. Daha iyi pil ömrü

6. Quad HD ekran

7. Daha yeni bluetooth desteği (4.2)

8. Daha hafif

9.Telefonu tamamen istediğiniz şekilde Kişiselleştirme

10. Vulkan desteği

11. daha iyi Ekran / Gövde Oranı 76.12 %

Gördüğümüz üzere Donanım ve tasarım olarak oldukça ileride S7 EDGE...

Sizde İphone 6s' in artılarını yazarsanız ortak bir fikir oluştururuz Sanırım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.