Şimdi Ara

IPHONE 6S Mİ S7 EDGE Mİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nedem karşılaştırma tamamen s7 edge ile yapılmış pekala s7 de alabilirsiniz 2300 tl 'ye ..ne farkları varmış boyu dışında s7 ile s7 edge 'de .

yok ben de note 5 , htc 10, 6s 64 gb ve s7 arasındayım hani s7 alayim 600-700 tl cebimde kalsım mi diyeyim yoksa s7 edge'E mi bakayim diyorum ..

yani önerilerinize açığım hepinizin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Mayıs 2016; 18:37:32 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Nerde 5s kullanıcısı görsem eskisine göre programlar daha geç açılıyor yavaşladı diyor tek bir kişinin yorumunu baz almıyorum ben.
  • S7 Edge alacaktım, 6sden vazgeçip baktım ki ekranı hiç hoşuma gitmedi, S7 Edge'nin amoled ekran çok kontrastlı almaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 26 Mayıs 2016; 19:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Nerde 5s kullanıcısı görsem eskisine göre programlar daha geç açılıyor yavaşladı diyor tek bir kişinin yorumunu baz almıyorum ben.

3 yıl önce piyasaya çıkmış bir telefondan söz ediyorsunuz, bırakalım da artık o kadar yavaşlasın. Android tarafında 3 yıl dayanan cihazları da sorgulamak lazım.

Moda oldu sanırım ben de yazayım; iPhone 2g, 3g, 4, 4s, 5, 5c, 6s, Samsung S3, Note 3, LG G2, Asus Zenfone 2, şu an aklıma gelmeyen bir iki model daha var. Bu cihazları kullanıp tecrübe etmiş birisi olarak yazdım. Halen iPhone 6s kullanıyorum.
    Mobil cihaz tercihinde donanım tabi ki önemli, ancak içerisinde kullanılan işletim sistemini göz ardı etmemek gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 26 Mayıs 2016; 19:51:16 >
  • Garanti önemli bütün firmaların garantisi Apple gibi olmalı bir telefona 2000-3000 veriyorsan garantiyi dikkate alacaksın. Ucuz telefon alanlara birşey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    4.3'te kalmış samsung s3 hala stabil ama, benim kastettiğim o güncelleme gelip performansını düşürecek donanımı öldürecekse hiç gelmesin, resmen telefonu öldürtüp sana bilerek yeni ayfon aldırmaya çalışıyor gibi.

LG mesela, veriyorda noluyor g4'ün ağzına etti son güncellemeler ile, 30 dereceyi geçmeyen telefon 60 derecelere çıktı, marshmallow'a geçerken şarj süresini 2 katına çıkarıp pil dayanıklılığını yarı yarıya düşürmesini zaten saymıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

S7 edge kesinlikle. Bir iphone 6s kullanıcısı olarak söylüyorum

Çamur gibi kamera zoom yapma tost makinesi oluyor
    Soyulmaz dendigi halde kendi kendine soyulan kasa
    3 saat şarj süresi
    16gb hafıza (pardon 11gb 64gb almak icin 600 lira koyman gerek üzerine.
    Mükemmel ses seviyesi hem kulaklık hem hoparlor o kadar az ses cıkıyo ki yanında biri fısıldasa duyamaZsın.

Keske biraz daha bekleyıp s7 alsaydım pişmanım ALMA

iphone 3g den beri 4 adet iphone kullandım. arkadaşlarımda da var. onları geçtim internette bile görmedim soyulduğunu. çok garip. garantiye verirseniz yenisi verirler diye düşünüyorum eğer soyulmaz dendiyse. kardeşim tuşu basmıyordu verdik 2 gün sonra yenisini verdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

S7 edge kesinlikle. Bir iphone 6s kullanıcısı olarak söylüyorum

Çamur gibi kamera zoom yapma tost makinesi oluyor
    Soyulmaz dendigi halde kendi kendine soyulan kasa
    3 saat şarj süresi
    16gb hafıza (pardon 11gb 64gb almak icin 600 lira koyman gerek üzerine.
    Mükemmel ses seviyesi hem kulaklık hem hoparlor o kadar az ses cıkıyo ki yanında biri fısıldasa duyamaZsın.

Keske biraz daha bekleyıp s7 alsaydım pişmanım ALMA

iPhone kulaklıkta az ses veriyor diyen biri ya sağırdır ya da samsung satış temsilcisi falandır. 6s'in 1volt kulaklık çıkış gücü var, s7'de bu rakam 0.7volt. Ayrıca 6s'te 2 adet DAC/ADC Cirrus Logic ses işlemcisi var. Diğerinde 1 adet Wolfson. Eleştirilerinizin dayanağı olsun.
  • S7 Edge tabikide

• 6s de hızlı şarj özelliği olsa 6s al derdim ama iphone un bence en büyük eksikliği hızlı şarj olmaması ve buna küçük batarya da eklenince şarj olayı cidden sıkıntı yaratıyor.Şahsen hızlı şarj özelliği olan iphone çıktığı zaman alacağım kesinlikle
  • 6s kullanıcısı olarak s7 edge diyorum
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    kardeş valla yazdıklarını okudum dayanamadım ya :)
    sen tam bir kör cahilsin desem ayıp mı olur bence olmaz :)

samsung fanı değilim diyor bi işine bak sen :)

S3, Note3, Note4, S5, S5mini, S6 kullanmış biri olarak söylüyorum, allah samsung'a gün yüzü göstermesin. beni bir telefonla bu kadar rezil eden görmedim. telefonda 4GB ram olsa da donar. Isınır ve batarya isterse 5000mah olsun yine de dayanmaz biter.
    Kağıt üzerinde olan verileri o kadar güzel savunuyorsun ki. sana helal olsun :) kağıt üzerinde ki verilerin gerçekle hiçi bir alakası yok, tamamen kazıklanmaktan başka bir şey değil samsung'u tercih etmek.

1 telefon 4 kere sarj soketinden bozulur mu? tamam elektronik bozulur... ya her seferinde 15 gün telefonsuz mu kalacağım ben ? tabi kalacaksın... hadi ordan sahtekar samsung.

boş boş konuşma burda gelip samsung savunuyorsun. üretiyor da ne oluyor hepsi bir birinden beter.
    apple anlaştı bir işlemci yaptırdı allahından bulsun iphone'un imajı zedelendi. apple lanet okumuştur umarım :)

abi iphone 6 aldım. power tuşu hafif sallanmaya başladı, randevu aldım gittim. tam 15 dakika da yeni cihaz verdiler elime. dedim size kurban olayım ben. sıfır cihaz verdi aldığım fiyattan 400 lira kar edip sattım telefonu tam 1 sene sonra. (şirketten kdv aldım. dolarında etkisi var)
    6S aldım, samsung işlemcisi yüzünden telefon müzik dinlerken bile ısınıyordu, batarya çabuk bitiyordu. randevu aldım gittim apple store'a.
    15dakika içinde telefon yenisi ile değiştirildi. 3 aydır kullanıyorum tık yok. uygulama indirdim baktım TMSC işlemci. 6S 'de de belasını eksik etmedi sağolsun yine buldu beni ama kurtuldum şükür.

gelip burda tırı vırı yapma samsungtu şuydu buydu. kardeşim ben telefon alıyorsam rahatıma bakarım ardıma bakmam.
    kardeşim ben telefon alıyorsam telefon beni uğraştırmaz ben onunla uğraşırım.
    kardeşim ben bir şeye para veriyorsam hizmet beklerim hizmet.

bana samsung'u anlatma, isterse şeffaf trasparan telefon yapsın, isterse sakız kadar küçülen telefon yapsın, isterse kablosuz sarj yapsın, isterse kamera isterse ram işlemci yapsın. o telefon beni uğraştırıyor ise kusura bakma 5 para etmezzzz.

önce insanı mutlu edeceksin. bak beni apple nasıl mutlu etti de onu destekliyorum. bak bi kere yarı yolda bırakmadı beni.
    her sene telefon çıkarsın her sana ona 4 bin tl verir alırım kardeşim. adamlar sonuna kadar hakkediyor, zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış.
    boş verin bu işleri.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    abi bıraksınlar ya :) 3 seneden bahsediyor adam, ben s3 aldım 1 sene sonra güncelleme vermiyoruz dedi ya adamlar :) ayıptır ya o kadar para vermişim, bu nedir biliyormusunuz? bir firmanın mühendislik acizliğini gösterir.
    sen 1 sene sonra telefonun güncelleme kaldıramayacağını bilmen ve ona göre donanım seçmen gerekir. amaç ortada 1 sene sonra yeni telefon çıkarırım onu alırlar, güncelleme gelmezse mecbur bir kesim insan yeni alacak daha çok satacağız.
    tamam mantık güzel, tabi ki satış yapacaksın. ama Apple gibi yapacaksın, güncellemeyi kesmeyeceksin, hizmet edeceksin ki insanlar seni tercih etsin.

aynen de öyle yaptılar, hizmet verdiler, kazandılar. tek bir model ile her sene neler sattılar.

şuan piyasada ki samsung modellerini bile sayamıyorum kusura bakmayın.
    adamlar 300TL ye dokunmatik telefon satıyor, alıyorsun. aldıktan sonra bakıyorsun ki telefon iptal abi. rehbere girmesi 5dakika. abi yapma o zaman. ucuz yapacağım diye insanlara umut verme. verdiğin telefon çöp daa.

Şuan bütün işletme dersleri,girişimcilik dersleri,mühendislikte sözü geçen bazı dersler, iktisat vs. bütün kitaplarda, apple'ın stratejisi anlatılıyor.
    adamlar çalışıyor ve kazanıyor. ondan bu durumdalar zaten.

• Kısaca not:

Yiğidi öldür hakkını yeme kardeşim.
    Apple diyor ki 4gb ram'e ne gerek var. Benim telefonum 2gb ram'le zaten sorunsuz çalışıyor. Performans testlerine gidin bakın.
    abi kimse kusura bakmasın, gözünüzün göremediği kalitede ki bi ekranı kim ne yapsın ? 4K ekran yapmış adam abi benim gözüm o kadar hassas değildi. bana HD ekran yetiyor da artıyor mesela.
    niye ekran benim işlemcimi ısıtsın boş yere? niye ekran batarya mı boşa tüketsin?

kağıt üzerinde donanım olarak daha fazlasını istiyorum diyenler, samsung sizin firmanız. bana apple her anlamda yetiyor. telefonu 1 senedir kullanıyorum.
    ne daha fazla ram ihtiyacım oldu, ne daha kaliteli ekran ihtiyacım :) dokunmatik ekran sorunsuz stabil performans :) daha ne olsun?
    devam satın almaya, dilerim kronik arızadan servise düşmezsiniz de apple'a geçmezsiniz :)
  • Android alacaksan LG g5 al derim.

• Papy0n34 kullanıcısına yanıt
    Android ne yaparsan yap kasma donma yapar Zaman'la. Apple yazılım olarak da malzeme olarak da daha kaliteli bir telefon bu bir gerçek. Telefona kusur bulacak tek bir tarafı yok. Eğer bütçe kısıtlı olup başka telefon alınacaksa da LG iyi telefon yapıyor.

• chaturanga C kullanıcısına yanıt
    abi burda hakkını yemiyorum senin,
    düzgün bir yazı olmuş.

biraz önce senin için agresif yazdıklarımdan dolayı kusura bakma :)
    bunu okudum dedim ki bu arkadaş bu işi biliyor. en başta ki yorumlarına bakarak tam bir olay olduğunu düşünmüştüm.

dedim ya yiğidi öldür hakkını yeme. sende ondansın.
  • arasira kullanıcısına yanıt
    abi adamların yazılımlarından kaynaklanıyor. Google yapıyor android, samsung geliyor oynuyor onunla touch wiz koyuyor. telefon şişti bir kere... istediğin kadar ram koy istediğin işlemciyi koy onunla birlikte zaten yazılımda gelişiyor, fark ? sıfır.

samsung gitsin kendine bir yazılım geliştirsin mesela tizen? artık çok geç ama baştan yapacaktı. Google'a bağlı olmayacaktı.
    yada koyacak telefona android yazılımı üzerinde oynama yapmayacaksın. bitti temiz saf android daha ne olsun.
  • Papy0n34 kullanıcısına yanıt
    Apple'n farkı zaten en başta yazılım. mesela adamlar aynı işlemciden Windows'a göre iki kat performans alıyorlar. Kendin yap demekle de olmuyor Apple'a kimse bugüne kadar yetişemedi yazılım konusunda. Samsung kendi yazılımını yapsa kimse almaz :) Apple'n ürünleri biraz ucuz olsun ortada ne başka bilgisayar kalır ne başka telefon

• arasira kullanıcısına yanıt
    aynen öyle fiyat diğerleri ile aynı olsa, telefon ve pc konusunda, inanın bilgisayardın adı mac olur. Windows tarih olur, bütün her yerde Xbox,ps ve mac görürsünüz.
    Bu da bu kadar NET'tir. herkesin aslında apple'ı eleştirmesinin altında %50 fiyatı vardır. Ama herkes alabilecek durumda olsa dediğimiz gibi. Şuan kullandığınız bilgisayarların power tuşuna bir daha basmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papy0n34 -- 8 Haziran 2016; 12:04:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.