Bildirim
İphone 6s mi 7 mi Almalıyım ?
Kron TX 100-28 Jant Trekking Bisiklet - 20 Kadro - 21 Vites - M.DISC - Mat Siyah-Gri/Turuncu : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47LNPK9
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu saatten sonra iphone alinmaz berbat ötesi olmuş yazılımla başlayan sistem yazılımla bitti resmen,hele 500₺ gibi zam gelmişken hiç alınmaz.alın 800-1000₺ ye bi tekefon bakın keyfinize yere düşecek ekran kırılacak pil ölecek şu bu derdi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 21 Ocak 2017; 4:43:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 Plus kullanıyorum ama bence 6s al fark yok -
Hocam macera peşinde koşmuyorsanız 1400 civarına 5s de işinizi görecektir. Büyük ekran seviyorsanız plus model değil de 6s öneririm. Ayrıca sürekli zam geliyor. Bu saatten sonra iPhone lüksün lüksü oldu. Başımızdakiler sağ olsun. Vatandaşlarına bunu layık görüyorlar.
Sözün özü, telefonu telefon gibi kullanacaksanız eski cihaz da iş görür (5s cihaz kullanıyorum ilk çıktığı zaman almıştım). Başka türlü ise yeni cihazlar.
Kara sizin.
Zamdan sonra iPhone alinmaz. Suan 7 parasina 6S satiyorlar. Gecen haftaki fiyata gore bunu soyluyorum. Acil ihtiyac yoksa Samsung Galaxy S8'i bekleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O da benzer fiyattan gelecek 7'ye göre. Apple zammı değil bu sadece.
Dostum 6s-7 alacak adama 5s önermek ne kadar doğru? En azından SE önermek daha doğru olur. 5s'nin taş çatlasın 1 yıl ömrü kaldı ve miadını doldurmanın arifesindeki bir modeli uzun süre kullanmak isteyen birine önermek yanlıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Samsung'lar da zamlandi evet. Zam oncesinde S7 2.600 TL'den satiliyordu simdi 2.800 TL'den satiliyor. Zam var ama iPhone kadar acik bir makas yok. 2.600-2.700 arasinda satilan 6S'ler suan 3.200-3.250 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
quote:
Samsung'lar da zamlandi evet. Zam oncesinde S7 2.600 TL'den satiliyordu simdi 2.800 TL'den satiliyor. Zam var ama iPhone kadar acik bir makas yok. 2.600-2.700 arasinda satilan 6S'ler suan 3.200-3.250 TL.
Maalesef öyle oldu. 2399 TL'ye aldığım Note 5 vatan bilgisayar üzerinden 2799 TL'ye bimeks üzerinden de 2999 TL'ye satılıyordu en son baktığımda.
quote:
quote:
quote:
Maalesef öyle oldu. 2399 TL'ye aldığım Note 5 vatan bilgisayar üzerinden 2799 TL'ye bimeks üzerinden de 2999 TL'ye satılıyordu en son baktığımda.
Bimeks batti zaten. Piyasanin her zaman uzerinde satiyorlardi. Teknosa'da gordum ben bu fiyatlari. Kurlar arttikca fiyatlar yine zamlanmaya devam edecek... Mediamarkt bazen fiyat kampanyasi yapiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bimeks batti zaten. Piyasanin her zaman uzerinde satiyorlardi. Teknosa'da gordum ben bu fiyatlari. Kurlar arttikca fiyatlar yine zamlanmaya devam edecek... Mediamarkt bazen fiyat kampanyasi yapiyor.
Elde ne varsa kıymetini bilmek mecburiyetinde kaldığımız bir dönemden geçiyoruz. Fiyatlar daha fazla artarsa amiral gemisi cihazlar tamamen hayal olacak birçok kişi için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam zaten duruma göre seçebileceğini söyledim. Normal kullanıcı için 5s ile 7 arasında hiçbir fark yok. 7'nin veya 6s'in yapıp da 5s'in yapamayacağı ne var ki (Normal kullanım için diyorum)? 6s'i olan birkaç arkadaşım var. Bir kere bile 3D Touch'ı kullandıklarını görmedim. Ha, bu sizin veya konu sahibinin kullanmayacağı anlamına gelmiyor. Benimkisi sadece ekonomik olması açısından bir öneri idi :)
herkese teşekkür ederim yarın gidip 6s nin fiyatlarına birde bayide bakıcam ona göre ya beklicem ya alıcam :) -
ne aldın hocam? -
6s aldım gayet memnunum yani alet gerçekten çok seri :) onun dışında 7 ile aralarında çok aşırı bir fark yok yani boşuna fazla para cıkarmak istemedim . 3 yıl felna kullanıp tekrar yen iseriye eçerim düşüncesiyle -
7 tabiki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende öyle düşünüyorum hocam, max. 3-3.5 yıl idare etsin yeterli benim için. zaten belli bir süre geçince insanın aklı yeni telefonlara kaymıyor değil. -
Beyler 2500 lira param var borca girip 7 mi almalıyım yoksa 6s 32gb beni 2 sene rahat idare eder mi? -
Beyler 5s kullanıyorum, artık bazı arızalardan bıktığım için değiştireceğim fakat 6s mi 7 mi tereddüt ettim. 7 mi yoksa 6s mi konuya bir sene sonra tekrar yorum yapılması daha iyi olacak diye düşünüyorum. İncelediğim kadarıyla 7 nin kamerası, işlemcisi ve suya dayanıklılığı daha iyi fakat 7de kulaklık girişi yok lazım olur mu bilmiyorum bğde 6s le 7 arasında batarya farkı farkedilir düzeyde mi. Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- iphone 11 şarjı ne kadar gidiyor
- iphone 15 ısınma sorunu
- whatsapp bildirim sesi değiştirme
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- ios 17 alacak telefonlar
- iphone se 4
- iphone güncelleme almayan telefonlar
- iphone 16 duvar kağıdı
- iphone 12 radyasyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X