Şimdi Ara

İphone 6s kılıfsız kullanım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşalar. İ6s im var ve daha bir aylık. Titiz biri olduğum için sipen marka baya korunaklı bir kılıf aldım. Telefon normalden daha büyük ve ağır oldu doğal olarak. Şuan bu kılıftan çok sıkıldım. Telefonu kılıftan çıkartınca vaybe bu kadar küçük ve hafifmiydin sen diyorum. Kılıfsız kullanmaya karar verdim ya da en kötüsü orjinal kılıfını kullanıcam. Kılıfsız kullanan arekadaşkara bir sorum var. Tekefonda bariz çizikler meydana geliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geliyor

• Yaklaşkık 7 aydır falan i6mı kılıfsız kullanıyorum.kasada tek çizi dahi yol fakat ekranda güneş altında gözüken kılcal çizikler var.Daha önce ben de telefonları kılıf ile kullanırdım fakat şimdi kılıfsıza alıştıktan sonra insanın kılıf takası gelmyior

• Tam kaplama jelatin + kırılmaz cam

Benim formülüm bu. Yalnız ben hiç düşürmem. Çok dikkatliyimdir. İlaveten apple ın kendi kılıfları dahil araya toz girdiği an cihazlar çiziliyor. Bunu da jelatin ile fark ettim kılıfın markasının hiç önemi yok.

• tam kaplama jelatini nerde yaptırabiliriz ?
  • Fazla takıntılı değilsen sorun olacak kadar bariz çizikler olmuyor dostum ama yinede kılıfsız kullanma ne kadar titizde olsan ufak çizikler gözünde büyür.

Tabi telefonun o yüzeyine dokunmayıncada pek anlamı kalmıyor. Yine son karar senin

• Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Valla ben ankaradayım dostum fakat forumdan İstanbul'da yaşayanlar yardımcı olacaklardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla benim kendi kombinin normal iphonelardan daha çok dikkat çekiyor
    Metal çerçeve ve arkalı önlü renkli desenli temperglass

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Valla ben ankaradayım dostum fakat forumdan İstanbul'da yaşayanlar yardımcı olacaklardır.

Ankarada nerede yaptırdın Sakarya'da falan mı :))
  • Şu kaplamalı haliyle fotoğraf paylaşabilir misiniz?

• Çizik çok olmazda 6 6s düştümü yüzde 90 ekran pert oluyo söyliyeyim arkadasımın 6sı kırılmaz cam olmasına ragmen ilk düşürmede kırıldı

• Valla hocam ben de aşırı titiz biriyim, hiçbir icihazımı kılıfsız kullanamıyorum. Şu anda 5s'im var, bayağıdır kullanıyorum, nokta çizik yok. Kılıfla kullanmanızı tavsiye ederim. Hasretimi, arada cihazı temizlemek için çıkardığımda gideriyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    %90 oldukça iddialı ve bir o kadar da desteksiz bir rakam olmuş. 6s Plus kullanıyorum. Kardeşim ve en yakın arkadaşımda ayni şekilde kullanmakta. Her 3 telefonda da istemsiz yere düşmeler oldu gözümün önünde. 3 ünde de sizin bahsettiğiniz gibi bir durum oluşmadı. Hani %90'dı ????
    Masallahi var 3 telefonunda. İnsanları yönlendirirken daha dikkatli olun bence. telefonun düşüş hızı, düşüş acısı, düştüğü yer, telefonun daha önce almış olduğu darbeler... telefonun almış olduğu darbenin şiddetini ve sonucunu belirleyen daha fazla etken saymama gerek yoktur herhalde.

• Tabiki birazda şans işi ben gözümle gördüğüm bir olayı anlattım ayrıca senelerce ıphone kullanan bir insanım 3 gs 4-4s ve şuanda da ıphone 6 kullanıyorum bence applenın bugüne kadar ürettiği en dayanıksız telefon ıphone 6 dır ekran koruyucu bile tam kaplamıyo ekranı Bence kesınlıkle kılıfsız kullanılacak bir telefon değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.