Şimdi Ara

İphone 6s batarya sorunu. ( Bir fikir verin lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 6s sahibiyim . İos 11.3 sürümünü kullanıyorum. Batarya süresi baya düştü 2,5 - 3 saat arası ekran süresi veriyor ekran parlaklığı çok düşük olmasına rağmen. Pil durumu %81 gösteriyor. Ve 522 kere şarj etmişim telefonu
    Müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım bana 129 tl karşılığında değiştiririz dedi. Ben de garanti devam ediyor neden para istiyorsunuz dediğimde , bana telefonunuz ücretsiz değişim kapsamına girmiyor dedi.
    Sorum şu bataryayı ücretsiz değiştirmiyorlar mı illa parayla mı değiştiriyorlar. Garantinin bitmesine 6 ay var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam selam , 500 şarj döngüsünden sonra Apple pil değişimini ücretli yapıyor evet bu durum garip ama Iphone ozelinde 500 sarj döngüsünü baz almışlar. Detaylar şurada da yaziyor.

https://www.apple.com/tr/batteries/service-and-recycling/

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Hocam selam , 500 şarj döngüsünden sonra Apple pil değişimini ücretli yapıyor evet bu durum garip ama Iphone ozelinde 500 sarj döngüsünü baz almışlar. Detaylar şurada da yaziyor.

https://www.apple.com/tr/batteries/service-and-recycling/
    Az bir farkla kaçırdık demek ki :)

• Aynen öyle :) Ama vaktim var dersen başarı kvk gibi yerlere de direkt basvurabilirsin , bir ihtimal destek olmalari muhtemel :) Ama cikmazsa da hic uzulme 129 liraya degistir gitsin , ben anlik sinirle 6s sattim S7 Edge aldim :)

• 6s kullanıyorum 3 seneden beri telefonum soğukta kapanıyordu,sonra araştırdım telefonum bataryası değişim kapsamındaymış,batarya seviyemde %72 ye kadarda düşmüştü.Telefon fulö şarj ile yarım günü bile geçiremiyordu.Sonra egemek e verdim aynı zamanda touch id,ahize ve hoporlorlerde de sorun vardı.Telefonun bataryasını,tüm ekranı değiştirdiler bütün sorunlarım çözüldü.Şu an batarya seviyesi %100 ve telefonda en ufak bir kasma sıkıntısı yok,iphone x almışım gibi oldu 😀

• 2 ay önce garanti bitmesine 1 ay kala ip 6 teli batarya az gidiyor şikayeti ile apple store ye getirmiştim.sorgusuz sualsiz değişim yapmışlardı..swap..
    gerçi bu aralar apple nın bu durumları sorlaştırdığını duyuyoruz ama yinede randevu alıp gitmek durumu orda anlatmak gerek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.