Şimdi Ara

İphone 6s 3000 TL Eder Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    800 liralık g7 yada 1000 liralık g3 den ne farkı var
    kamera desen g3 daha iyi
    uzun ömürlü desen o paraya 3 tane g3 alırsın
    lg g3 akar

• Pazardan aldigin 10 liralik gomlek ile gucciden aldigin 500 liralik gomlek arasinda ne fark var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend4u

Pazardan aldigin 10 liralik gomlek ile gucciden aldigin 500 liralik gomlek arasinda ne fark var?

kalite.
    farkı var senin dediğin ise
    Sarar'da 150 lira gömlek alacağıma aynı kalitede limondan 50 liraya gömlek alırım ?
    kalite aynı arada ki fark marka farkı.
    ben sana s3 mini al demiyorum pazarda ki 10 liralık gömlek s3 mini oluyor 50 liralık limonda g3 oluyor
  • Aynen,kalite. 750 pixel ekran diyolar,kalitesiyle 1080pixel(android) cihazlardan hic bir farki yok.
    1gb ram desiniz,nihayet 2gb ram koydular,androidleri ezip geciyor(zaten ondeydi). Doganda araba,lamborghinide,param olsa 100 tane doganmi alirsin, 1 tane lamborghinimi?

• La bi yürü git..

• Eder. Birçok sebebi var. Sıradan kullanıcı için Android'den daha güvenli ve daha hızlı. Donanımı da yazılımı da üreten tek firma. Markaya göre adaptasyon saçmalığı olmadığı için işletim sistemini zayıflatabilecek dış müdahale yok. Google daha yeni 1 günlük bir araştırma sonunda Samsung'un Note Edge modelinde 10'un üzerinde açık bulduğunu yayınladı. Market daha sıkı denetleniyor. Apple ekosistemi ile mükkemel entegrasyonu var. Tasarım olarak tartışmaya bile gerek yok.
    Asıl soru "Türkiye'de sıradan bir vatandaş cep telefonuna 3000 Tl verebilir mi" şeklinde olmalı. Veremeyebilir.
  • Beleş verseler havada atlayacak, gelmiş burada şöyle böyle diye çemkiriyor.

Çok kıskanma, git bi tane de sen al.

Çakma dandroidçi seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumun iyice b... çıktı çoluk çocuk doldu konuya bak iphone a 3000tl verilirmi muhahahahha,

çok merak ediyorum okulda bu çocuklara dh ya girmeleri için ödevmi veriyorlar
  • Canı sıkılan aynı konuları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor

• legend4u kullanıcısına yanıt
    adam telsiz ile iphone 6s i karşılaştırmamış. yani bugatti alacağıma lamborghini alırım demiş. bugatti 3 milyon lamborghini 1 milyon desek misal. ikiside lüks spor araba.
  • 3 tane lambo alicagima bugatti alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Beleş verseler havada atlayacak, gelmiş burada şöyle böyle diye çemkiriyor.

Çok kıskanma, git bi tane de sen al.

Çakma dandroidçi seni.

beleş olursa niye almıyım ki
    2000 e kadar alırım

• Konuyu açab arkadaşa bir zamanlar hakverirsim ancak şu olaylardan sonra dedim ki apple vazgeçilmez

1.Abi adamın telefonu 3000 lira ama fiyatı diğer markalar gibi 6 ayda değer kaybetmiyor

2. Garantilik işin olunca bizler tamir bilirdik apple geldi swap cihaz olarak bize sıfır ürün verdi.

3. Bir kamera bir sorun bir kusur her ne olursa olsun diğer markalarda kullanıcı hatası diyip 20 iş gününde gelmeyen telefonları bilirdik.

4.Apple diyince bildiğin model sayısı ellerin parmaklarını geçmezken samsung aldığında 1 ay sonra 10 tane ara model çıkıp telefonun değerini 6 ayda yarıya düştüğünü bilirim

5. Apple 5s ilk çıktığında 2000tl bandındaydı hala oralardan %20 düşük istikrar var

6. Yahu android dedik 2 yılda bir güncelleme gelirdi şimdi ise iosla aylık ios yazılım konuları açar olduk
    İos 8 daha iyiydi ios 9 çok süperdi vs vs. Adamlar aylık yazılım yaptı yazılım gördü yüzümüz

7. Diğer markalar 3gb ram dedi reklam yaptı apple 1gb ile Yıllarına yıl kattı :)

8. Olabilir şarjımız az gidebilir olabilir gereksiz pahalı olabilir. Bataryamız değişmiyor olabilir o kadarda olsun çünkü biz razıyız neden mi

Ya sanki çanakkaleye seferemi gidiyoruz akşam evdeyim 5 saat şarjım gidiyormu gerisini çokta tın.

9. Elime samsung alsam bu hangisi diye sorsam asla bilemez tam model numarası vermeezsin ancak elime ıphone alsam taaak diye bu iphone 6s dersin :)

10. androidde aylık format atardık iosta virüs bulaştı ağırlaştı ön bellek şişti bunları unuttuk.

11. Apple öyle bir telefon ki pahalılığında haklısınız ancak 3000tl nin 800-1000tl si devlete giden para :)

12. Apple samsung gibi amoled vs ekranlara geçmediği halde bile yok satıp duruyorken birde amoled ekran kullansa ihtahar edecek adamlar tanıyorum.

13. Apple al 2-3 yıl kullan %25 değer kaybına sat altın mübarek :)

• Laf anlatmaya çalışmayın. Konu sahibi genç arkadaş ergen benmerkezciliği* yaşıyor. Üzerine gitmezseniz 3-4 yıla düzelir.

*Bkz: Gelişim Psikolojisi
  • Ben apple ürünlerini çok beğeniyorum ama gerçekten gereksiz yere pahalı. İnsanların elinde kalan son parayı bu telefona vermesi bence gerizekalıca bir davranış. Adam zengin olur para derdi olmaz gider alır onu anlarım ama bir memurun bile bu telefona o kadar parayı vermesi çok saçma. Sırf iphone almak için 1 yıl boyunca para biriktiren yada kredi kartına 24 ay taksit yapanlar o beyinlerini boşuna taşıyorlar.

• 3000 lira kesinlikle etmez ama o kadarda yere vurulcak bi cihaz degil..İlla amiral gemisi alinacaksa 2300 e note 5 alinir

• Elbette ki etmez.

Bu telefonun 3,000 TL olmasının sebebi yazılım desteği, satış sonrası hizmeti, marka değeri vs değil.

Bu telefon 3,000 TL çünkü 1 dolar yaklaşık 3 TL ve satın alırken bolca vergi ödüyoruz.
  • İphone 6s ederi 850 lira

• Burda konu açmak sizin kadar gereksiz olmasada çok gereksiz.İsteyen alır istemeyen almaz. Bu ne beni ne seni ne de başkasını ilgilendirir

• 2400-2500 tl arasinda samsung edge alanlar ikinci eli 1700-1800 tl civarinda satiliyor..ilk iphone 6 garantili 2300 tl almiştim gözüme gelmişti 9 ay sonra 2000 tl satmiştim 6s alirim diye ama 6s özeliklerinde pek fark görmeyince sattiğima pişman olmuştum..iki gün önce 6s 64gb 2600 tl satiliyodu yurt dişi telefonu a1688 modeli oluncada hic kaçırmadan 2550 tl almiş oldum..telefon almak istiyenler yurt dişindan getirsin 1 yil garantiside var zaten bitmeden satarsiniz.. bence garantili almayin yazik paraya 1 milyar kardayim telefondan memnunum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.