Şimdi Ara

iPhone 6s 16GB Tarih Olabilir... ( Ve Fiyat )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, yeni iPhone modeli ile birlikte 16GB'lık dahili hafıza seçeneğini tamamıyla kaldırıp yola 32GB ve üzeri ile devam edebilir.
    iPhone'un üreticisi olan Foxconn çalışanlarının sızdırdığı bilgilere göre, paketleme aşamasında kendilerine hiçbir 16GB çıkartması gelmiş değil. Gelenler sadece 32GB,64GB ve 128GB'lık çıkartmalar. Bunun pratikteki anlamı Apple'ın artık 16GB'lık baz modelden vazgeçmiş oluşu.
    Tabii henüz kesin bir şey demek imkansız ama gidişata baktığımızda zaten bunun olması gereken hamle olduğu aşikar. Ne de olsa microSD desteğinde mahrum olan iPhone'larda kullanıcıların faydalanabildikleri alan sadece dahili hafıza ile sınırlı. Ki bu alanın da zaten %20 kadarı işletim sistemini kapsadığı için kullanılamaz halde. Geriye kullanıcılara sadece 13 GB dolayında bir alan kalıyor. Bu da güncellemeler, müzik, video vs. derken zaten çabucak doluyor. Haliyle iPhone 6 ailesi ile birlikte 16/64 ve 128GB'lık seçeneklere yer veren Apple'ın bu sefer doğrudan 32/64/128GB'a geçmesi gayet anlaşılabilir.
    Bildiğimiz gibi Samsung da ilk kez microSD yuvasına yer vermediği Galaxy S6 ailesi ile birlikte ondan önceki modellerinde kullandığı 16GB seçeneğini kaldırarak 32GB ile başlatmıştı.
    Tabii burada asıl önemli olan fiyatlandırmanın ne düzeyde seyredeceği. Yani Apple baz fiyatı belirlerken, geçtiğimiz seneyi mi temel alacak yoksa doğrudan depolama alanı üzerinden mi değerlendirecek. Eğer ilk seçenek geçerli olursa, iPhone 6S 32/64/128GB sırasıyla 649, 749 ve 849 dolar olacaktır. Ama eğer depolama baz alırsa da muhtemelen bu defa 699 dolardan başlar en düşük. Ki bu da ülkemizde -gelecek yeni vergileri de eklediğimizde- tahminimizce 2,999 TL olarak karşılık bulur. iPhone 6S Plus ise 3,399 TL'ye çıkar.

Kaynak :http://www.yenisafak.com/teknoloji/iphone-6s-16gb-tarih-olabilir-2193377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 18 Temmuz 2015; 16:13:14 >

• Demistim bi zamanlar bence ayni fiyat kalacaktir 16 gb alanlar uzulecektir

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=97089129

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw he he
    6s plus4.000'den başlayacaktan sonrasını okumayın.
    1000 lira fark?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32gb çıkarırlarsa 64gb satışları düşer diye düşünüyorum, çünkü insanların çoğuna 32 yeterli olacaktır, 16gb yetmediği için 64gb alan çok fazla kişi var.
  • Yapacakları en güzel işlerden biri 16 gb yi tarihe gömmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede iphone fiyatları bu şekilde artmaya devam ederse insanlar iphone a-la-mayacak. Bugün piyasada konuşulan vestel vergisi henüz çıkmamışken bile en düşük iphone 2.700'den başlıyor. Daha 1 yıl öncesine kadar 2.220 civarlarındaydı, bir yıl içerisinde 400 tl civarında-dolar/vergi artışı oldu.

Benzin gibi dolar / iphone piyasası mı takip edeceğiz artık? 14 kuruş zam, 7 kuruş indirim diye haberlerden okuruz artık.

16 gb'ın hala duruyor olması ise zaten saçmalık, o konuya girmiyorum bile.
  • 1 ay sonra dahada netlesir bu mevzular ama insallah 16 gb gider ve min 32 olur :) gerci pek sanmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence iPod touch gibi olacak. 16, 32, 64, 128 GB olmak üzere 4 ayrı kapasite bekliyorum.
  • elhamdüllah bizim 6 16 gb gene efsane kategorisine giriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.