Şimdi Ara

iPhone 6S 16 GB 3099 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
5
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkiyeden alinmaz. Yurtdisindan almak mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yeri burası mı bilmiyorum. Ancak bir soru sormak istiyorum.

Gürcistan a giriş çıkış yaptığım kağıt duruyor bende. Yani pasaport hakkım var. (30 Eylül de giriş yaptım Türkiye'ye)

Aralık ayı gibi Amerika'dan arkadaşım gelecek. (60 günlük süre dolacak tabii ki)

Kendisine telefon aldırsam ve telefon henüz Türkiye ye girmeden IMEI numarasıyla telefonu kayıt ettirebilir miyim acaba?

Teşekkür ederim...
    Saygılar...
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Çalışın çabalayın derken çalın çırpın demek istedin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Arkadaşlar merhaba yeri burası mı bilmiyorum. Ancak bir soru sormak istiyorum.

Gürcistan a giriş çıkış yaptığım kağıt duruyor bende. Yani pasaport hakkım var. (30 Eylül de giriş yaptım Türkiye'ye)

Aralık ayı gibi Amerika'dan arkadaşım gelecek. (60 günlük süre dolacak tabii ki)

Kendisine telefon aldırsam ve telefon henüz Türkiye ye girmeden IMEI numarasıyla telefonu kayıt ettirebilir miyim acaba?

Teşekkür ederim...
    Saygılar...

evet kayit ettirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Arkadaşlar merhaba yeri burası mı bilmiyorum. Ancak bir soru sormak istiyorum.

Teşekkür ederim...
    Saygılar...

evet kayit ettirebilirsiniz

Çook teşekkür ederim.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Onca parayı telefona vereceğinize bir tane nokia 3310 + bitane ipad air 2 yada ipad pro yeter artar bile aradaki fiyat farkıda cebime kalır.

iphone 5 + air 2 bile daha ucuza geliyor. Hatta 5S + ipad air 2 ile 6S 64'den ucuza geliyor. Harbiden alınacak telefonlar değilller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHERIFF

Çalışın çabalayın derken çalın çırpın demek istedin herhalde.

Hepiniz meleksiniz. Hiç çalıp çırpmadınız. Wuuuu size tapalım ozaman...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun böyle ülkeye
  • 1000 tl ye tl ye alabileceğin bi telefon bu telefon un yapabilecek i herşeyi yapabiliyorsa buna 3100 tl vermek ancak fanboyluk olur

Apple Fanboyları eksiltmez yerine blok atsın

• bari taksit olsa. operatörlere gelince var ama taksit. tırtingen bi pc topluyorum 3 bin lira ödeyecem. milletin altında 100 bin liralık arabalar ona şaşıyorum ben nası nerden kazanıyolar hayret.
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Çalalım mı demek istiyorsun insanlarin emeklerini çalış haket dersen ayıp olur çünkü gerçekleri biraz görün koltuk hayali kuranlar hep acgozlu insanlardir sen cok istiyorsan çalış cabala o koltuga otur.Ben sevdiklerim için calissam yeter bana.

• Çok parası olan alır bi sey diyemezsin ama bir telefona 3000 tl vermek asla içime sinmez...

• Ben şahsen 3500TL vermekten bir nevi kurtuldum, Elimde bir adet Samsung Note Edge var onu mediamarkt tan kaskolattırmıştım sözleşmeye göre 6 ay içinde getirirsen sana 1920 TL veriyor, anlayacağınız bana telefon 1550TL ye falan gelicek...

İphone 6s için telefonlarını satıp bekleyen ve süpriz fiyatlarla karşılaşan arkadaşlara allah sabır versin... Cidden nakit para vererek almak çok mantıksız. İnsan 3500TL ye ne ihtiyaçlarını karşılar
  • Hala imim hatipler üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar ama. Bugun 1,5 milyon imam hatipli varmış yaşasın(!)Ve millet de pişirip pişirip yiyor. Bak sana diyim bu Türk ülkesi de batar yakında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet asgari maaşla evine ekmek almak yerine bunları almak için uğraşıyor. Talep olmasa fiyatta bu denli artmaz en kötü dolar endeksli artar..

Ne kadar civata varsa o kadarda somun var. hesabı :)
  • widf kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam , aynen benimde aklim fikrim ermiyor, A / B / C / D / E parti marti onemli degil ya, DOGRU tektir FIKIR tartisilir, suanki durum bu , nasil kabul edilemiyor ben anlamis degilim :(
  • Oyu veren halk,çeken yine halk.

• konuyu baltalamak gibi olmasın ama yeni nexuslar da tanıtıldı ve fiyatları önceki senelere nazaran daha düşük tuttular. iphone serisini de mutlaka alan olacaktır ama geçen senelere oranla türkiyede daha az iphone satılacağı kanaatindeyim.
  • alan alsın bu gidişle doların 3.15 geçmesi normal

yıl 2015 iphone6s 16gb 3099 tl tarihe not düşelim
  • Sırf telefon olarak tavsiyem öyle düşünmemelidir çünkü sadece telefona değil yazılımada veriliyor para her ne kadar bu gerçekse bile fiyatların çok pahalı olması gerçeğide var.Birde sorum olcaktı bu fiyatların çıkış kaynağı ne zira apple ın sitesinde fiyatlar hakkında bilgi yok?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.