Şimdi Ara

İphone 6 Ve 6+ Drop Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa çizilmelere karşı dayanıklı olmuş ama telefonlar büyüdüğü için ekranlarının kırılma riski artmış.Ayrıca yere düştüğünde ekran kasadan çabuk ayrılıyor,bu konu biraz düşündürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 19 Eylül 2014; 9:13:23 >

• ne ara sahip oldularda... bu testlere gectiler :)

İphone 6 Ve 6+ Drop Testleri İphone 6 Ve 6+ Drop Testleri İphone 6 Ve 6+ Drop Testleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i

• orjinali çıkmadı ki daha yaw

Yeni videolar geldikece konuya ekliyorum arkadaşlar.

piyasada gırla android iphone 6 var zaten.

İstanbul Üniversitesi 2011
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım ilk 2 video çok büyük sitelerin videoları her sene yapıyorlar sorun yok bence orjinal iphonelar kesinlikle.
    Daha Fazla Göster
  • Amerikada sabah 8 de satışa sunulacak diye biliyorum daha 7 saat var. nasıl alan alıyor anlamadım. yalan o videolar

Orijinalden alıntı: harpci

Amerikada sabah 8 de satışa sunulacak diye biliyorum daha 7 saat var. nasıl alan alıyor anlamadım. yalan o videolar

İngiltere App Store veya Avrupa'nın diğer 1. sınıf ülkelerinindeki Store'lar. Sonuçta hepsi 19'unda yani bugün satışa çıkıyor.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Amerikada sabah 8 de satışa sunulacak diye biliyorum daha 7 saat var. nasıl alan alıyor anlamadım. yalan o videolar

Avrupada özelikle almanyada Saat 8den itibaren satişta şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bLind

Alan almış hatta orjinal düşüren bile var xD

Yeni videolar geldikece konuya ekliyorum arkadaşlar.

bunu 7-8 kere izledim

• gerçekse ilk video da kasa oldukca sağlam demek ki ekranda safir cam olsaymış 10 numara olacakmış.
    aksine son video da ilk seferde dağılmış belkide fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 19 Eylül 2014; 9:42:02 >

http://www.heraldsun.com.au/news/victoria/apple-iphone-6-australian-release-sees-massive-queues-in-melbourne-and-sydney/story-fni0fit3-1227063537732?nk=66e7996dbc60cbcbe1ec43f6a267f341

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 19 Eylül 2014; 9:51:14 >

Orijinalden alıntı: bLind

Paylaştığım ilk 2 video çok büyük sitelerin videoları her sene yapıyorlar sorun yok bence orjinal iphonelar kesinlikle.

videoların yüklenme gün- saat'ini görebiliyor musun

İstanbul Üniversitesi 2011
  • İlk posttaki 3. videoda ekranın kırıldığını görünce vatandaşın suratındaki o belli etmek istemediği ifadeyi farkedeneler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_master -- 19 Eylül 2014; 10:04:13 >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    İçim acıdı :)
    Kanunlar Örümcek Ağına Benzer, Büyük Sinekler Delip Geçer, Küçük Sinekler takılıp Kalır.
  • quote:

Amerika'da ayın 19.'u sabahı 8 iken, Avrupa'da (İngiltere, Almanya vs.), bir de Hong Kong'da, Singapur'da ve de Avustralya'da saatin kaç olduğunu bir araştırır mısınız?

Asya ülkeleri Yeni Yıl'a da bizden önce girmiş oluyorlar!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 20 Eylül 2014; 10:54:33 >
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.