Şimdi Ara

İphone 6 Uyku Modu Şarjı Sömürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar şu son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Telefon 3 4 aylık bir cihaz değişim cihazı şu 1 haftadır bataryamda sorun var. Telefonu tuş kilidindeyken bıraktığımda şarjımda aşırı bir azalma oluyor. Gece yatmadan önce yüzde 80 şarjda bıraktığım telefon sabah uyandığımda yüzde 20 lere düşüyor. Bu her gece oluyor ve ne kadar telefon uzun süre tuş kilidinde kalırsa o kadar fazla azalma oluyor.

Garantimin bitmesine 10 gün civarı süre var ve randevu alamıyorum ne yapmam lazım. Battery Life programına bakıyorum pil mahında herhangi bir azalma gözükmüyor durumu gayet iyi. Ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum

• Telefonu arabada şarj falan yaptınız mı? Ben arabada şarj yaptım bikere aynı olay başıma geldi.Bende wifi sorunuda vardı Zorlu'da birebir değişim alıp gelmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Selamun Aleykum

Arkadaşlar şu son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Telefon 3 4 aylık bir cihaz değişim cihazı şu 1 haftadır bataryamda sorun var. Telefonu tuş kilidindeyken bıraktığımda şarjımda aşırı bir azalma oluyor. Gece yatmadan önce yüzde 80 şarjda bıraktığım telefon sabah uyandığımda yüzde 20 lere düşüyor. Bu her gece oluyor ve ne kadar telefon uzun süre tuş kilidinde kalırsa o kadar fazla azalma oluyor.

Garantimin bitmesine 10 gün civarı süre var ve randevu alamıyorum ne yapmam lazım. Battery Life programına bakıyorum pil mahında herhangi bir azalma gözükmüyor durumu gayet iyi. Ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkaplanda uygulama yenileyi kapatıp dener misiniz? Bir de pil durumuna girdiğinizde şarjınızı neyin yediği yazıyor ona bakarsanız fikriniz olur.

• Sorununu belirt genpa başarı ne varsa yakında oraya ver illa zorlu diye bişey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka planda uygulama yenile kapalı.

Arabada hiç şarj etmedim şarj düşük uyarısı vermeden ve tam dolmadan şarjdan çekmemeye çalıştım hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Arka planda uygulama yenile kapalı.

Arabada hiç şarj etmedim şarj düşük uyarısı vermeden ve tam dolmadan şarjdan çekmemeye çalıştım hep

Yeni nesil pillerde ne zaman fırsat bulursanız şarja takmalısınız. Ayda bir pili sıfırlamanız yeterli. Sizin kullanma şekliniz çok gerilerde kaldı. Pil ömrünü kısaltıyorsunuz.

• randevu almana gerek yok beşiktaş barbaros caddesinde apple kvk yetkili servisi var içeri girip sıra numarası alın ki zaten 1-2 kişi oluyor 2 iş günü sürüyor işlemler 3 gün içinde sorununuz hallolur yedek almayı unutmayın herşeyiniz gidecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonu itunes üzerinden resetleyip eski yedeği geri yüklemeden yeni cihaz olarak kurduktan sonra test eder misiniz? bence sorun yazılımsal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

telefonu itunes üzerinden resetleyip eski yedeği geri yüklemeden yeni cihaz olarak kurduktan sonra test eder misiniz? bence sorun yazılımsal.

Denedim malesef düzelmedi. Appledan randevu almayı başarabildim. Umarım değişim alırım. Zaten şuan kullandığım telefon değişim cihazı ve bence sorunlu bir cihaz

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    İos 10.1 beta 1 güncelleme yaptim sorun düzelti şarj gayet stabil bu güncellemede tavsiye ederimmm ..

• Randevu alabildim. Sizce bu sorundan değişim alabilir miyim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.