Şimdi Ara

iPhone 6 Touch İD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Türkiye'ye geldiği gün ilk partiden iPhone 6 64GB Space Gray aldım. Ancak cihazımda touch id hiç stabil çalışmıyor kaldı ki ipad air 2 de saniyesinde açıyor parmak aynı parmak sonuçta Bazılarınız iyi okutamamışsınız diyecektir iyi okuyamuyor telefon ordanda sorun var neyse ben şimdi perşembeye randevu aldım değişim çıkarsa swap verecekler swap sıfır telefon mudur ? Bazıları evet bazıları hayır diyor kimisi bizim gibi değiştirenlerin sağlam parcalarından oluşan telefon diyor ama benim bildiğim o reforbished bi bilgilendirirmisiniz gerçekten bilgisi olan arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoaydaaaaa. Swap adam mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95560719

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap sıfır degil tamir edilip musteriye dayatilan cihazdir

• Cihazin degisim olmaz direkt ekran degisir ekranla touch id butunlesik degisecegi icin fazla kafana takma,hemen hallederler.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Eğer böyleyse çok iyi ancak diğer arkadaslarda herhalde birsey bilip konusuyorlardır çok arada kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 6s yada 7 bir gelse eylülde o zaman görün siz touch id 3.cihazda mükemmel geliştiricekler bu sefer 2 gb ram de gelicek eylülde çıkacak cihazı yemede yanında yat olacak en KRAL iphone olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.