Şimdi Ara

iphone 6 taksit imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iphone 6 space gray almak istiyorum fakat söyleki taksit imkanı yasal uygulama ile iptal olmus hic taksit yapilmıyor sormak istedigim bildiginiz taksit yapan apple garantisi altinda taksit yapan bi yer ve fazla vade farkı almadan bi yer varsa lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ticari kartınız varsa taksit yapabilirsiniz.

• bankadan düşük faizli tüketici kredisi çekip de alabilirsiniz, hemen hemen aynı miktar ödersiniz.

• Bende aynı soruyu soracaktım apple store taksit yapıyormu ? 9 veya 12 taksit ? Veya teknosa ?

• Taahhütle alabilirsiniz arkadaşlar

• Enpara kredi olarak google amcadan arayın ayağınıza kadar gelsinler. Çok ucuz.
  • Turkcell kredi yardımıyla telefon veriyor . Ben iPhone 6 yı Turkcell den aldım ve orada ki yetkili isterseniz kredi çekelim öyle ödeyin Demişti , gene Turkcell'e ödüyormuşsunuz fakat ben tam Detaylı bilgi almadım çünkü tahaddütle aldım. Isterseniz Turkcell'e sorun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 12 Şubat 2015; 20:53:59 >
  • Kredi kartın varsa anında kredi şeklinde atm den 9 taksit şeklinde kredi çekebilirsin ve kredi kartı ekstrene yansır..
  • peki teşekkür ler ama turkcellde alabilmek icin 8ay faturalı hat kullanmak gerekir herhalde öyle düşünüyorum siz ne diyosunuz bu kredi olayı nasıl tam hepinize teşekkür ederim

• Turkcell bayisine giderek Kredi ile telefon almak istiyorum diyeceksin.
    Senden T.C numaranı isteyecekler (Türk değilsen alamazsın)
    Sonra Bilgisayardan kredi sorgulaması yapacak (Finansbak onaylarsa aktif numarana onay kodu gelecek)sonrasını bayii halleder,telefonu alıp çıkacaksın(aylık ödemeler fatura olarak çıkacak)
    *Aktif sigortan yoksa kredi çıkmaz.haberin olmaz.
    *Ben 6 ay önce HTC ONE m8 aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• bu taksit mevzusu,milletin iphone iştahını kesemedi bence... sadece vatandaşın işi zorlaştı,bankalara gün doğdu :(
    herkesin elinde yeni yeni iphonelar... ya taahhütle GSM operatöründen alıyorlar ya da kredi ile... ve böylece tüketiciye de daha pahalıya maloluyor.
  • Simdi bende konu acicaktim ama madem var ve benim durumumu özetliyor bende takilim,

Bonusun ekstreye yansimamis yani dönem icinde olan islemi ücretsiz taksitlendirme özelligi var. Simdi mevcut islemlerime bakinca hepsiburada.com dan almis oldugum bir islemi suan taksite bölebiliyorum ama yapmak istemiyorum.
    Simdi bu sayfadan satin alsam sonra 2 gün gecince dönem icine yansir ve bunu taksitlendirmem aslinda mümkün olmasi gerek degil mi? Ne kadarda telekomunikasyon islemleri bu taksitlendirmeye dahil degil dese bile.

Ayrica Vodafonea ve Turkcelle baktim, cihaz kampanyasiyla beraber bana 3 milyara patliyor Iphone 6 Plus 16gb. Böyle olduktan sonra 3 taksit yaparim kredi kartindan nakit alirim tas catlasin bana 200e patlar masraflari. Sonra hp.comdan 2,599 alir 3 milyardan ucuza gelir :)

Bir baska fikrim söyle, mediamarkt gibi bir sirketten birsey satin alinsa sonra bunun iadesi yapilip iceride taksitle yapmis oldugum ödememi telefona kullansam olmaz mi? ^^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.