Şimdi Ara

İphone 6 suya düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkeze iyi forumlar

    Telefonumla birlikte havuza atladım :D tabi atlarken aklıma geldi girmemle cıkmam bir oldu telefonun şuan dokunmatik hariç haporlor ekran vs calısıyor ama dokunmatik calısmıyor pirince yatırdım telefonu kapatamadım dokunmatik calısmadıgı için servise versem garantiye girer mi daha alalı 26 gün felan oldu servise girmesse nekadara patlar bana simdiden tesekkür ediyorum



  • İphone 6 suya düştü
  • Merhabalar, cihazında sıvıya temasta rengi değişen etiketlerde var. Bunun birisi sim kartta öbürü ya 3.5 mm jack dibinde yada alt konnektörün içindedir böyle ufacık beyaz bir etiket bu aşırı nem ve sıvı temasında anında rengi beyazdan kırmızı pembe olur. Apple daha cihazı açmadan 10 15 saniyede sıvı temaslı diye anlar. Sıvı teması bunlar garantiye girmez.
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing
    Iphone 6 diğer hasar kısmına girer senden o cihazı alıp üzerine 1499 liranı da alırlar ve yeni iphone 6 verirler.

    Dokunmatik için konuşacak olursam yüzde 99.9 ekran filmi sokete giden kabloda bir kısadevre olmuş. Yada home tuşundan aradan sıvı sızmış vs. cihazın acilen açılıp içi baya baya iyice temizlenip kurutulacak. Ama bunu yapan tamirci bulmak zor. Götürür telefoncuya verirsn herif senin ekranını kameranı pilini ıvır zıvırı çalar yerine çakma yan sanayi parça takar sana orjinali taktım diye kol gibi fiyat verir. Zaten orjinalide apple hariç hiçbir yerde yok bu arada apple asla dışarıya yedek parça satmaz yani buna dikkat edin.

    Birde sıvı temaslı cihaz dün de yazdım,kanser gibidir virüs gibidir böyle ufak durur zararsızdır o büyür büyür önce kamera sonra ekran görüntüsü ahize aşırı ısınma gibi gibi şeyler olur birgün bir bakarsın alet kapanmış ve hiç açılmıyor yani ölmüştür. Sıvı temasını yok etmenin yolu çoooooooook zor. O böyle çipin altına kadar sızar ufacık toplu iğne başı kadar damla bile zamanla oksitlenmesine yeterlidir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.