Şimdi Ara

İphone 6 Sorunları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone 6 var elimde ve Kasım ayında garantisi bitecek. Sorunlarını yazayım sizce sıfırını verirler mi ?

    1. Geçen telefoncuya gittim adam bana telefon yamuk tahminimce bataryası şişmiş dedi.(Yamukluk ses açma kapama tuşlarının olduğu kısımın arkada tarafında bir yamulma var..)
    2. Ses açma kapama tuşu arada bir takılıyor ama bu tuştan kaynaklı değil kapatıp açınca telefonu düzeliyor.
    3. Şarjım %20 olmadan veya daha üstünde telefon şarj bitti diye kapanıyor.
    4. Hoparlörden de az da olsa tizli bir ses geliyor tam net çıkmıyor ve ilk aldığıma göre hoparlör sesinde azalma var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raslan94 -- 23 Nisan 2017; 14:19:36 >



  • telefonunun 20 de kapanması bataryadan ama ses tuşları ile alakalı olacagını sanmıyorum hoparlötü cımbızla temizle bataryan yanmış sa ama içeriden az da olsa ses açma tuş filmine zarar vermiş olabilir
  • yıldız5555 kullanıcısına yanıt
    %20 olduğu gibi kapanıyor telefon sık sık birde yamulma bölgesi tam ses tuşlarının olduğu bölge batarya şişmiş kesin oda yamuk gösteriyor acaba bu sebepe sıfır mı verirler bataryayı değiştirip mi verirler acaba ?
  • sıfır verirler
  • Burada anlattığın gibi Apple Store'da da anlatırsan, cihazın kozmetik durumu da iyiyse sıfırıyla değiştirirler. Keyfi olmayan sebeplerle üç kere Apple Store'larda değişim yapmış bulunmaktayım. Üç randevunun üçü de başarıyla sonuçlandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

    Burada anlattığın gibi Apple Store'da da anlatırsan, cihazın kozmetik durumu da iyiyse sıfırıyla değiştirirler. Keyfi olmayan sebeplerle üç kere Apple Store'larda değişim yapmış bulunmaktayım. Üç randevunun üçü de başarıyla sonuçlandı.

    Kozmetik durum olarak ufak tefek çok hafif o da cepe koyup çıkarmaktan dolayı çizikler var umarım değiştirirler inşallah bakalım teşekkürler :)
  • raslan94 R kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek çiziklerden bir şey olmaz. Ezik falan olmasın da. Sonucu buradan yazarsınız. Kolay gelsin.
  • ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Cihaz kasasındaki yamulmadan ötürü değişim fiyatı verildi.

    Darbe / Kırık

    1651 tl diyor..
  • raslan94 R kullanıcısına yanıt
    Yamulma sizden kayaklı değilse eğer niye böyle birşeyi kabullendiniz ?

    Etiler Genpaya gönderin cihazınızı. Apple store lar eskisi gibi garanti desteği sağlamıyorlar. Değişimlik sorunum olmasına rağmen apple store da ekranım değişti, ardından genpa ya yolladım tekrar cihazımı değiştirdiler. Apple store a genelde telefoncular ve keyfi olarak telefonunu değiştirtmeye çalışanlar gidince olan bizim gibi mağdurlara oluyor.
  • raslan94 R kullanıcısına yanıt
    Apple Store'a mı götürdünüz cihazı? Yamukluk olduğu yerden darbe mi aldı?
  • O bölgede hiçbir şekilde darbe yok çizik dahi yok. Bende şikayet var'a yazdım gerekirse tüketici hakem heyetine yollayacağım.. Kvk Beşiktaş'a yolladım hiçbir şekilde açıklama yapılmadı zaten ulaşamıyorum da onlara ulaşmak istesem Dk'sı 3 tl olan yeri aramam lazım..
  • raslan94 R kullanıcısına yanıt
    Onlar boş iş hocam. Direk Zorlu Center'dan veya Akasya Acıbadem'den randevu alın ve Apple ile siz muhatap olun. Oradaki personel zaten inanılmaz eğitimlerden geçmiştir ve tamamen müşteri memnuniyetini düşünür. Doğruyu anlattığınıza inanırlarsa ellerinden geleni yapacaklardır.

    Yeni değişmiş 10 günlük cihazım (iPhone 6) kulaklık taktığımda sapıtıyordu. Bu sebeple randevu aldım. Başıma gelen sorunu randevu esnasında neredeyse gösteremedim bile. Cihazı alıp incelediler haliyle toz bile yok dendi yeni değiştiği için. Sizin anlattığınız kadarıyla cihazın değişimini sağladım diyerek yeni cihazla geldi personel.

    Ayrıca bende tahmin etmiştim randevu yoluyla görüşmediğinizi. Randevular 1 hafta sonrasına anca alınabiliyor çünkü. Dediğim gibihttps://www.apple.com/tr/retail/geniusbar/ bu adresten en alttaki "Genius Bar" kısmından randevu alabilirsiniz. Sürekli deneyin Zorlu Center yada Akasya olarak.




  • ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbulda yaşamıyorum fakat su anda apple ile telefonda görüşüyorum keyfi değişim istemiyorum mağduriyetim söz konusu ve diğer sorunlar göz ardı edilerek sadece bu sorunu ortaya atmışsınız. Bu kaçmaktır dedim. Keyfi gelenler var çevremde ve hemen onlarınkini değiştiriyorsunuz ama benimkini reddediyorsunuz.. Şu anda yöneticiyle konuşuyorum..
  • ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Yöneticiyle konuştum anlattığınız gibi sizin darbe veya kırık yoksa ve mağduriyetiniz varsa ben size sınırım dahilinde gerekeni yapacağımdan emin olabilirsiniz dedi. Salı günü tekrardan beni arayacaklarmış..
  • raslan94 R kullanıcısına yanıt
    Arada KVK var sonuçta. Cihazı KVK yorumladı yani. Apple bu konuda telefondan ne yapabilir acaba. Olmadı yukarıda Genpa tavsiye edilmiş, oraya da bir sorun.
  • raslan94 R kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam. Gelişmeleri yazarsınız tekrar.

    Kolay gelsin.
  • ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bakalım apple devreye girdi onların yorumlaması nasıl olacak merakla bekliyorum sizede kolay gelsin..
  • ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar nasıl iş yapıyorlar. KVK beni arıyor benden telefonu tekrar istiyor Apple bizden telefonun görsellerini istedi diye görsel çekmiyorlar direk bakıp yolluyorlar mı ? Anlamadım bunlar ne yapmışlar. Bende Apple'a mail attım dedim isterseniz telefonu direk size yollayayım diye..
  • raslan94 R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yorumlamayı aracı firma yapıyor. Bu yüzden dedim ya onlarla olmaz diye. Araya Apple girmesi iyi oldu. Bu şekilde olaya müdahale etmeleri güzel olmuş. Apple'ın sizi yönlendirdiği gibi hareket edin bakalım ne olacak. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Maile cevap verildi dedi siz Kvk'ya yollayın ben oradan istemişim görseli bakalım gitmeden bende çekeceğim o bölgeyi hatta buraya da atarım size telefon elime gelsin. Ben kendimde yollayacağım kendileri kırarlar belli mi olur :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.